Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Аз съм без значение, ако ЕЦБ продължава да се държи като ЦБ на африканска държава, еврото и еврозоната ще са олекнали като фактор в световната икономика. Ценнтостта на еврото ще някъде между турската лира и рублата
Коментар
-
Стагфлация, брат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Готов ли си да се простиш с борда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеИстината е ,че никога в дългосрочен план няма да загубят от покупка на имот. При положение ,че е за лично ползване да купуват веднага когато могат и да не се помайват много.
изтеглилите хубава ипотема (2.5%) сега за 30 години и платили 400К+лв за апарт... има голяма вероятност в следващите 1-2-3-4-5 години да имат сериозни затруднения и/или неприятни емоции с лихвата, която да се удвои или утрои спрямо нивата си при тегленето на кредита... ако, че е за лично ползване.
това е лошото на покупка в условия на ниски лихви
цените летят, а лихвите от ниски стават високи в даден момент, но никой няма да ти приспадне от цената на която си изповядал сделката.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Значи могат да изчакат поне година!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Стагфлация, брат
Коментар
-
Заеми само за най-необходимото! Оптимистите да обяснят какво ще стане с ипотеките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Истината е ,че никога в дългосрочен план няма да загубят от покупка на имот. При положение ,че е за лично ползване да купуват веднага когато могат и да не се помайват много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЧудесно е, че има оптимисти за състоянието на икономиката ни, но наясно ли сте какво точно представляват перата, които съм оградил и в условия на паричен съвет как точно се финансират тези минусчета? А потенциалното свиване на паричната маса как ли се отразява на стоящите срещу тях стоки и услуги?(апропо, не мислете че съм ЗА криза, просто гледам едни чисълца тука...)
https://www.bnb.bg/bnbweb/groups/pub..._a2_pdf_bg.pdf
Коментар
-
Ооо, браво...прочети тогава накъде ще задуха вятъра и в бъдеще бъди по-обективен. Кажете истината на младите, друго не искам!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чудесно е, че има оптимисти за състоянието на икономиката ни, но наясно ли сте какво точно представляват перата, които съм оградил и в условия на паричен съвет как точно се финансират тези минусчета? А потенциалното свиване на паричната маса как ли се отразява на стоящите срещу тях стоки и услуги?(апропо, не мислете че съм ЗА криза, просто гледам едни чисълца тука...)
https://www.bnb.bg/bnbweb/groups/pub..._a2_pdf_bg.pdf
Коментар
-
Ооо, браво...прочети тогава накъде ще задуха вятъра и в бъдеще бъди по-обективен. Кажете истината на младите, друго не искам!
човекът скоро е купил и тепърва ще обзавежда и отдава - това е неговата истина.
ако е на възраст и има спестени пари - истината е една, а ако е на 27-30 и иска да купи с 30 годишна ипотека истината е друга
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПроблемът с панелите, Евго, са точно тези преустройства за които и сам споменаваш, както и лошата поддръжка! Има едни специфични заварки, които трябва да се подновяват на определен период от време и малко заварчици са достатъчно кадърни да го сторят, защото се бърка до рамото и се прави на сляпо; да не говорим и че фугите нерядко са натъпкани с вестници и стиропор! А какво да кажем за ежегодните ремонти, редовно включващи 'местене на панел' и разширяване на кухнята за см/ка на банята примерно и прочее...Лично съм чувал хора да се хвалят как цял ден са рязали туй 'проклето желязо' дебело колкото китката им! А тия бунаци всъщност са срязали част от носещата конструкция и утре ако недай си Боже друсне - ще си останат там завинаги! Панела на теория може и да е по-добре от тухлата, но не и в нашата реалност (както и старите кооперации по центъра с избити стени, за да напъхат магазините в тях).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Много си сладък. Как разбра на колко години съм и че не зная английски?
Освен езици, имаш ясновидски и свръхестествени способности, нали, освен солидните ти познания по макро и микроикономика, банково дело, финанси, и всичко останало.
Коментар
Коментар