Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 12.11.2023, 22:32.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И със земята, и с имотите. Земеделската земя by the way удря 4 К лва декара вече в СИ България. Аз наддадох 100 лв на дка и купих от мой познат на когото местните дерибеи щяха да му я лапнат за 1000 лв и той я даде на мен. Дали не съм спечелил? А дали няма още да спечеля. В Плевенско вземам от бащината си земя 120 лв - онзи ден ги взех. Това е положението.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, защо търсеше там на зелено и пак ти се досвидя цената и то преди поскъпването!!!
Коментар
� -
Това да има къде да живееш, какъв инвеститор си в имоти? Хахахаха, ами нали ти трябват поне няколко НА, за да имаш право да пишеш тук.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
със земята ли?Last edited by bulgarian lev; 12.11.2023, 22:24.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
И друго, няма инфо колко чужденец идва в София, ми в Пловдив...лятото не чух българска реч по централните улици. Моите наематели в Докторска и при мои познати само чужденци. Пълно е. Част от тях ще купуват, знаят накъде отива държавата. Може да е зле, в политическа криза, но ЕЗ ако случайно се сбъдне - край, изравняват се имотите. Те после пак може да си падат в различните цикли, но ние няма да останем без присъствие и потоци. Мани ги, те знаят едно преброяване (фалшиво, неправилно и недостатъчно добре извършено и нагласено при това). Да, българите ще намаляват, няма ли по 3-4 деца в семейство така ще е. Но тук ще има движение и пазар на имоти.
Иначе - обратно към 1500/квадрат в Докторска за отрицателно време. Това ще бъде "изравняването". Просто забрави дългосрочно имот в тая беднотия да струва повече от 10%-20% от идентичен имот в големите европейски столици. То и няма икономическа логика да струва повече, при огромната ножица, която се е отворила. София изостава с много бързи темпове от Запада, а с тези джендъри, които се набутаха във властта неканени, с 15% от гласовете, положението ще бъде още по-трагично. Идеята на западните господари е България да бъде унищожена - и засега се справят много успешно със задачата.
Предстои дълъг цикъл на високи лихви и свита парична политика, цялата тази спекулативна ценова компонента (която в момента е 2/3 от общата цена) ще бъде изтрита на 100%. Ще остане "фундаментът", а той е максимум 15 годишни наема при лихви от 4%-5%.Last edited by ejonny2376; 12.11.2023, 22:23.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
а колко българи са предпочели да живеят и отглеждат децата си в Германия
ако погледнеш и средна възраст пак няма да е добре резултатът.
според дойче веле
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Това да има къде да живееш, какъв инвеститор си в имоти? Хахахаха, ами нали ти трябват поне няколко НА, за да имаш право да пишеш тук.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Чекай бе, евала на момчето. Добре, и аз имам къде да живея, що си не живях там. Аз също не съм купувал на детето си нищо. И кола даже. Да си купят когато пожелаят.
- 1 like
Коментар
� -
И друго, няма инфо колко чужденец идва в София, ми в Пловдив...лятото не чух българска реч по централните улици. Моите наематели в Докторска и при мои познати само чужденци. Пълно е. Част от тях ще купуват, знаят накъде отива държавата. Може да е зле, в политическа криза, но ЕЗ ако случайно се сбъдне - край, изравняват се имотите. Те после пак може да си падат в различните цикли, но ние няма да останем без присъствие и потоци. Мани ги, те знаят едно преброяване (фалшиво, неправилно и недостатъчно добре извършено и нагласено при това). Да, българите ще намаляват, няма ли по 3-4 деца в семейство така ще е. Но тук ще има движение и пазар на имоти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
За чии хул мие в Люлин тристаен.Аз имам къде да живея.А сина ми назад да бяга не мое го стигнете никога.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
За чии хул мие в Люлин тристаен.Аз имам къде да живея.А сина ми назад да бяга не мое го стигнете никога.
- 1 like
Коментар
� -
Когато написах, че 40 000 немеца, са предпочели да живеят в нашата страна, как мислиш, че реагира клетия перон, разбира се невярващо, но факта си е факт.
ако погледнеш и средна възраст пак няма да е добре резултатът.
според дойче веле
Стотици хиляди българи са напуснали България. Най-много от тях живеят в Германия - около 400 000Last edited by bertram; 12.11.2023, 22:06.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
В момента в Пловдив в имот.бг има 23825 обяви продава и постоянно качват - много са и строителството на големи сгради е бурно като съм убеден има много обяви зад които са маскирани цели сгради с десекти апартаменти за продан.
Всички залагат на индустриалната зона, но както винаги се прекалява. Масово купуват всякакви хора от околията, които са събрали някакви пари (голям % за гурбетчии)
При майните презастрояването е по-драматично и от София и Варна даже.
Да, в Пловдив купуват и ромеи които са в Западна Европа отдавна. Турци и пр. Основно ромеи. Да не говорим околията от Родопите, които купуват и в Асеновград и наоколо, близо е и пътуват.Last edited by bulgarian lev; 12.11.2023, 22:04.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар