Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеРешението на ЕЦБ вече е публикувано1. Централната банка отказа да увеличи лихвените проценти и те остават на актуалното ниво. Вече имаме ясен сигнал, че намалението в лихвените нива е пред нас.
1. ECB
ЕЦБ сега успива оФците ! Кумулативните ефекти от високите лихви са най- важни и времето на прилагане .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеРешението на ЕЦБ вече е публикувано1. Централната банка отказа да увеличи лихвените проценти и те остават на актуалното ниво. Вече имаме ясен сигнал, че намалението в лихвените нива е пред нас.
1. ECB
Виждаш ли правата черта когато Централната банка спре да увеличава лихвите ?
А виждаш ли какво следва след правата черта в графиката ?
Коментар
-
1. ECB
- 4 Харесвания
Коментар
-
1. ECB
Двама евреи вече минаха през апарта ми. Единият е още там в момента. Това светка ли ламбата на кибиците. Или да обяснявам още.Last edited by bulgarian lev; 26.10.2023, 18:14.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а така, а техните връстници си играят на бъфет, докато ги издържат родителите,
с които никога не са се разделялиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Трябва да питам Радев ,че той ще иска сигурно отлежали уискита и тем подобни ,там с алкохол от Лидъла не ставаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Дават назаем с тънка лихва.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Абе не става въпрос за случайна среща с подпийнали дами на някой конгрес. Там нема надпис на челото. Но завърти ли се некоя кака и се ще да не е втора цигулка, нали се сещаш. Не става да лъжеш. Трябва и тя да е заета и семейна и да си смесвате секретите чат пат. Така става и е идеалния вариант.
Айде, вадете тетрадките, аз винаги съм готов да науча нещо от интензивния ви курс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ама ти да ни си написал надпис на челото ,кое как е ?
Ей ,сега се обаждам на Радев ,ти се обади на Колчага ,слагайте тетрадките и да Ви почваме с един интензивен курс ...
Правило 1 - Без много приказки ,30 минути за захранване на интереса
Айде, вадете тетрадките, аз винаги съм готов да науча нещо от интензивния ви курс.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Принципно е така. Но идеята ми е друга. Рано или късно идва равносметката - като се обърнеш назад, да можеш да видиш какво си оставил. Наследството може да не е само материално. Помнят се и хората, които са те научили и благодарение на тях човек е това, което е.
Мисълта ми беше, че това което оставяш говори вместо теб, когато вече не си на този свят. И за традиционалист като мен е правилно бащата да осигури материално детето. А майката да е достатъчно читава и сенситивна, така че отрочетата да растат със здрава и стабилна психика.
Затова казвам, че голяма част от обществото в момента е отражение на своите родители. Аморални и незаинтересовани майки и скъсани мързеливи бащи. Чисто чудо е, ако плода от такава "коалиция" и среда, не е гнила ябълка.
Системата /корпорациите/,искат консуматори ,а не създатели,от 100% ,само няколко са създателите ,останалото са консуматори,основно ,това е и причината поради която виждаш такива диспропорции.
По темата за децата ,и родителите основното е да научиш детето да се труди ,да постига нещата и да може да се изхранва като стане голямо ..на Запад е малко по-лесно защото там икономиките са зрели ,и социала е доста развит ,ето една Испания официално с огромна безработица но иди виж ,хората си живеят не си дават зор и така ,сега ще питаш от къде идват парите ,ами парите идват от едрия бизнес и големите компании ,които плащайки данъци после отиват за социални плащания ,да нямаш да луксозен живот но караш относително спокоен такъв с доста по-малко стрес .
Фактор 1 ,здравеопазването Португалия ,Испания ,най силни в тази насока пак ,относно това че някой трябва да осигури друг материално ,много погрешно защото така му режеш крилата ти лично и му правиш повече зло отколкото добро
- 1 like
Коментар
-
Принципно е така. Но идеята ми е друга. Рано или късно идва равносметката - като се обърнеш назад, да можеш да видиш какво си оставил. Наследството може да не е само материално. Помнят се и хората, които са те научили и благодарение на тях човек е това, което е.
Мисълта ми беше, че това което оставяш говори вместо теб, когато вече не си на този свят. И за традиционалист като мен е правилно бащата да осигури материално детето. А майката да е достатъчно читава и сенситивна, така че отрочетата да растат със здрава и стабилна психика.
Затова казвам, че голяма част от обществото в момента е отражение на своите родители. Аморални и незаинтересовани майки и скъсани мързеливи бащи. Чисто чудо е, ако плода от такава "коалиция" и среда, не е гнила ябълка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
интересна теза.
какво правят приятелите, докато губиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те пишат в тандем и се подкрепят.
Лош мечо,
детето на Кавръков сигурно няма да се върне в България и на него този апарт не му е толкова необходим.
Цените станаха доста скъпи и се изплащат трудно и дълго.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар