Първоначално изпратено от nradev1111
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://boulevardbulgaria.bg/article...abota-izobshto
Поне 200 служители на VMWare България не са получили оферта за оставане и ще бъдат съкратени, сочат данните от вътрешнофирмена анкета сред служителите, в която са участвали малко над една трета от общия им брой, цитирани от "Капитал". Допълнително според служители в компанията следват и още няколко вълни на съкращения през следващата година, а социалните придобивки на останалите и са били силно орязани, съобщава още изданието.
Междувременно, Диана Стефанова, дългогодишният директор на VMware България, ще бъде отстранена от поста, заедно с останалите членове на борда. Economic.bg съобщава, че новите директори ще бъдат Юни Юн Янг Чанг, Юн Конг и Айви Ю Уен-Лан Понг.
България не е единствената държава, в която Broadcom започна да освобождава служители от VMWare
Да ги махат тия,малко са 200 ,но може би е добре за началоLast edited by X_Y; 16.12.2023, 11:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеИмотите в БГ продължават да са безбожно евтини в сревнение в другите европейски страни. (все още) Но това няма да продължи дълго с Шенген, Монетарния съюз и европейските регулации за строителство цените все повече ще се изравняват, доходите също, както ще се изравнява съотношението между собственици и наематели.
Спукване на имотен балон в БГ чекайте 2049та. (не е далеч, само търпение трябва)
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ела да питаш моя колега дето от 2020та търси тристаен дали има имоти бол. Чак сега намери един до Хоум Макс на цена 200К евро и вече е задвижил нещата по сделката и ипотечката. 100% ипотечка, банката няма проблеми с това.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
разбирам те защо си толкова изнервен.
С този неизгоден кредит, с който си се овъртолил ще бъдеш вечния роб на банката. Ще трябва да бачкаш още 20-30-40 години.
Лордов, ако още не си разбрал - "банката не ти дава пари за да ги върнеш бе мойто момче, тя ти ги дава за да не ги върнеш, за да може цял живот да си и длъжник."
Ипотекарите-фенове на тухли - гледайте какво ви обяснява Киро Скалата на 32:40 как действа банковата мафия.
Причина1- Кредита ми е потребителски
Причина 2. Теглил съм го за допълване на средства за закупуване на имот номер 7.
Причина номер 3, Трябваха ми средства за закупуването му, щото доверената ми брокерка, с която съм си играл на жмичка , като дете ми каза да го купя. Да се чувствам ли прецакан?
4. Имам кеш в размера на оставащ падеж
5 имам акции в размер х 4 на оставащ падеж
6. Имам физическо злато в размер на 1/2 от оставащия падеж.Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Лъжеш, каза, че си изтеглил миналата година, недей да лъжеш и да изопачаваш! Губил си огромни пари и това те разстройва и не ти харесва нали така? Всичко друго са глупости, за които си мечтаел, но не са се случили, sorry!
С този неизгоден кредит, с който си се овъртолил ще бъдеш вечния роб на банката. Ще трябва да бачкаш още 20-30-40 години.
Лордов, ако още не си разбрал - "банката не ти дава пари за да ги върнеш бе мойто момче, тя ти ги дава за да не ги върнеш, за да може цял живот да си и длъжник."
Ипотекарите-фенове на тухли - гледайте какво ви обяснява Киро Скалата на 32:40 как действа банковата мафия.
Last edited by Frosty; 15.12.2023, 23:44.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
просто не е възможноLast edited by X_Y; 16.12.2023, 11:27.
- 1 like
Коментар
-
Лъжеш, каза, че си изтеглил миналата година, недей да лъжеш и да изопачаваш! Губил си огромни пари и това те разстройва и не ти харесва нали така? Всичко друго са глупости, за които си мечтаел, но не са се случили, sorry!
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Както и преди съм писал, на нас живеещите в децката ни е широко около вратлето, и ни е леко на душата.
Пари в банка държах от 2011-та до края на 2015-та - бяха на безсрочен депозит със сложна капитализираща се лихва в банката на Цецо Мустака... държах ги там да набера капитал...
Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:27.
- 1 like
Коментар
-
Трагично е за потребителите на сайта, но мен не ме лишава от самочуствие и дързост, че съм създал подобна тема, както и тази " къде да набутам кеша", която продължава да е жизнена до сега.
Както и преди съм писал, на нас живеещите в децката ни е широко около вратлето, и ни е леко на душата.
Пари в банка държах от 2011-та до края на 2015-та - бяха на безсрочен депозит със сложна капитализираща се лихва в банката на Цецо Мустака... държах ги там да набера капитал...
Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:27.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за мен продължава да е огромна мистерия, как един, да не го характеризирам точно какъв човек
може да е едновременно и редактор и участник във форума, че и супер модератор
и как така няма бекап на 100к страници за период от, да речем 15 годиниLast edited by X_Y; 16.12.2023, 11:24.
- 1 like
Коментар
-
Айде сега и ти, ба си закачките, изстриха ми сто хиляди мнения, откак съм я създал, а сега гони още 100 хиляди
може да е едновременно и редактор и участник във форума, че и супер модератор
и как така няма бекап на 100к страници за период от, да речем 15 годинипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не пишех за мен бре мишле! Отговарях на берти , че само се стеня тука ама всичките са голи и боси и затова пъшкат!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Да беше една буква - с мед да те намаже човек, ами то всичко при тебе е сбъркано!!
КАРДИНАЛНО!
- 1 like
Коментар
Коментар