Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Лъжеш, каза, че си изтеглил миналата година, недей да лъжеш и да изопачаваш! Губил си огромни пари и това те разстройва и не ти харесва нали така? Всичко друго са глупости, за които си мечтаел, но не са се случили, sorry!
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Както и преди съм писал, на нас живеещите в децката ни е широко около вратлето, и ни е леко на душата.
Пари в банка държах от 2011-та до края на 2015-та - бяха на безсрочен депозит със сложна капитализираща се лихва в банката на Цецо Мустака... държах ги там да набера капитал...
Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:27.
- 1 like
Коментар
-
Трагично е за потребителите на сайта, но мен не ме лишава от самочуствие и дързост, че съм създал подобна тема, както и тази " къде да набутам кеша", която продължава да е жизнена до сега.
Както и преди съм писал, на нас живеещите в децката ни е широко около вратлето, и ни е леко на душата.
Пари в банка държах от 2011-та до края на 2015-та - бяха на безсрочен депозит със сложна капитализираща се лихва в банката на Цецо Мустака... държах ги там да набера капитал...
Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:27.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за мен продължава да е огромна мистерия, как един, да не го характеризирам точно какъв човек
може да е едновременно и редактор и участник във форума, че и супер модератор
и как така няма бекап на 100к страници за период от, да речем 15 годиниLast edited by X_Y; 16.12.2023, 11:24.
- 1 like
Коментар
-
Айде сега и ти, ба си закачките, изстриха ми сто хиляди мнения, откак съм я създал, а сега гони още 100 хиляди
може да е едновременно и редактор и участник във форума, че и супер модератор
и как така няма бекап на 100к страници за период от, да речем 15 годинипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не пишех за мен бре мишле! Отговарях на берти , че само се стеня тука ама всичките са голи и боси и затова пъшкат!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Да беше една буква - с мед да те намаже човек, ами то всичко при тебе е сбъркано!!
КАРДИНАЛНО!
- 1 like
Коментар
-
Една сгрешена буква ли те прави толкова щастлив? Или по-скоро настойчивите глупави писания за дефлация те правят толкова нещастен, че с разобличаването ти, няма как да се наречеш експерт в каквато и да било област?
КАРДИНАЛНО!
- 1 like
Коментар
-
добре, подвел съм се
но ако искаше моето мнение, това е то
темата е за закачки, аз така я приемам
и между закачките, казваш какво мислиш и правиш
ако на някого е от полза, още по-добре
ако ли пък не, и закачките са си много ок
- 1 like
Коментар
-
Не пишех за мен бре мишле! Отговарях на берти , че само се стеня тука ама всичките са голи и боси и затова пъшкат!
но ако искаше моето мнение, това е то
темата е за закачки, аз така я приемам
и между закачките, казваш какво мислиш и правиш
ако на някого е от полза, още по-добре
ако ли пък не, и закачките са си много окпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
пачанчо, зависи какво искаш да правиш
да запазваш или да взимаш рента
ако ще го запазваш, взимаш цветни метали /жълт и бял/
може и да купуваш парцели, където прецениш, че ще има търсене и след години
ако искаш нещо да идва, земеделска за аренда и друго за наеми
и при двете момента изглежда като неподходящ
след 5 години може да се окаже, че е било много подходящ
за акции, дцк /за мен е равно на депозит/, крипто, предмети на изкуството и тн, не мога ти да дам акъл
а, да и да харчиш за неща, за които с кеф си даваш парите
- 1 like
Коментар
-
Не!
- 1 like
Коментар
-
Остави капиталовата а и отбора понижаващ е ял вкиснато грозде, виж кво става , виж кви заеми , зони, войни , и прочие компоненти имаме . Шоуто е за джендъри ,както казах. Всички са преебани , въпроса е който има мЪни ,кво да прави . Тука борсовите ди джеи да не пробват микрофона , щото партитито е отложено а тонколони няма . Сещаш ли се кво ти думам или ще се правиш на ощипан ?!
да запазваш или да взимаш рента
ако ще го запазваш, взимаш цветни метали /жълт и бял/
може и да купуваш парцели, където прецениш, че ще има търсене и след години
ако искаш нещо да идва, земеделска за аренда и друго за наеми
и при двете момента изглежда като неподходящ
след 5 години може да се окаже, че е било много подходящ
за акции, дцк /за мен е равно на депозит/, крипто, предмети на изкуството и тн, не мога ти да дам акъл
а, да и да харчиш за неща, за които с кеф си даваш паритепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пачанга, така е, ама смешника, който се пише преподавател на студенти, твърди, че имало дефлация!!!!!!!!!!! Ти съгласен ли си с това професорско мнение!?
Коментар
Коментар