IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Една сгрешена буква ли те прави толкова щастлив? Или по-скоро настойчивите глупави писания за дефлация те правят толкова нещастен, че с разобличаването ти, няма как да се наречеш експерт в каквато и да било област?
    Да беше една буква - с мед да те намаже човек, ами то всичко при тебе е сбъркано!!

КАРДИНАЛНО!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

добре, подвел съм се
      но ако искаше моето мнение, това е то

темата е за закачки, аз така я приемам
      и между закачките, казваш какво мислиш и правиш
      ако на някого е от полза, още по-добре
      ако ли пък не, и закачките са си много ок
      Айде сега и ти, ба си закачките, изстриха ми сто хиляди мнения, откак съм я създал, а сега гони още 100 хиляди

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Не пишех за мен бре мишле! Отговарях на берти , че само се стеня тука ама всичките са голи и боси и затова пъшкат!
        добре, подвел съм се
        но ако искаше моето мнение, това е то

темата е за закачки, аз така я приемам
        и между закачките, казваш какво мислиш и правиш
        ако на някого е от полза, още по-добре
        ако ли пък не, и закачките са си много ок
        препоръка е

Коментар

пачанчо, зависи какво искаш да правиш
          да запазваш или да взимаш рента
          ако ще го запазваш, взимаш цветни метали /жълт и бял/
          може и да купуваш парцели, където прецениш, че ще има търсене и след години
          ако искаш нещо да идва, земеделска за аренда и друго за наеми
          и при двете момента изглежда като неподходящ
          след 5 години може да се окаже, че е било много подходящ
          за акции, дцк /за мен е равно на депозит/, крипто, предмети на изкуството и тн, не мога ти да дам акъл

а, да и да харчиш за неща, за които с кеф си даваш парите
          Не пишех за мен бре мишле! Отговарях на берти , че само се стеня тука ама всичките са голи и боси и затова пъшкат!

Коментар

Не!
            Аз също, а този човек има претенциите да преподава!!!!! И то на студенти, при 10 централни банки, които се борят с инфлация от две години, този субект преподава на млади хора, които навлизат на пазара на труда, че няма инфлация, че според него имало дефлация...това е "икономист"!!!!!!

Коментар

Остави капиталовата а и отбора понижаващ е ял вкиснато грозде, виж кво става , виж кви заеми , зони, войни , и прочие компоненти имаме . Шоуто е за джендъри ,както казах. Всички са преебани , въпроса е който има мЪни ,кво да прави . Тука борсовите ди джеи да не пробват микрофона , щото партитито е отложено а тонколони няма . Сещаш ли се кво ти думам или ще се правиш на ощипан ?!
              пачанчо, зависи какво искаш да правиш
              да запазваш или да взимаш рента
              ако ще го запазваш, взимаш цветни метали /жълт и бял/
              може и да купуваш парцели, където прецениш, че ще има търсене и след години
              ако искаш нещо да идва, земеделска за аренда и друго за наеми
              и при двете момента изглежда като неподходящ
              след 5 години може да се окаже, че е било много подходящ
              за акции, дцк /за мен е равно на депозит/, крипто, предмети на изкуството и тн, не мога ти да дам акъл

а, да и да харчиш за неща, за които с кеф си даваш парите
              препоръка е

Коментар

Пачанга, така е, ама смешника, който се пише преподавател на студенти, твърди, че имало дефлация!!!!!!!!!!! Ти съгласен ли си с това професорско мнение!?
                Не!

Коментар

Бе дърпате си плитките и двата отбора . Ама не се усещате колко е трагикомично.
                  Пачанга, така е, ама смешника, който се пише преподавател на студенти, твърди, че имало дефлация!!!!!!!!!!! Ти съгласен ли си с това професорско мнение!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

И капиталовата - виртуална........ и наемите само на картинка, като СМС !!

Мъките лордовски край нЕмааааат....... !
                    Една сгрешена буква ли те прави толкова щастлив? Или по-скоро настойчивите глупави писания за дефлация те правят толкова нещастен, че с разобличаването ти, няма как да се наречеш експерт в каквато и да било област?

Коментар

търпение имат
                      жабетата са на свършване
                      Romania House Price Index

Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	32.9 КБ
ID:	4137790

Коментар

И, наясно ли си с тези 5%, които не желаят да работят? Аз съм наясно, не защото работя от 35г., а защото знам кои са те. Разните опорки на понижители, като безработица или ниски лихви по кредити, няма как да ви снабдят с имот.
                        Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	30.8 КБ
ID:	4137788

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                          Имотите в БГ продължават да са безбожно евтини в сревнение в другите европейски страни. (все още) Но това няма да продължи дълго с Шенген, Монетарния съюз и европейските регулации за строителство цените все повече ще се изравняват, доходите също, както ще се изравнява съотношението между собственици и наематели.

Спукване на имотен балон в БГ чекайте 2049та. (не е далеч, само търпение трябва)
                          търпение имат
                          жабетата са на свършване
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                            Равнището на регистрираната безработица в страната през ноември се задържа на 5.5% – без значим ход спрямо месец октомври, съобщиха от Агенцията по заетостта. Броят на регистрираните безработни в края на месеца е общо 156 657, като повишението спрямо миналия месец е само с 841 лица.

https://trud.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D...2%D1%80%D0%B8/
                            И, наясно ли си с тези 5%, които не желаят да работят? Аз съм наясно, не защото работя от 35г., а защото знам кои са те. Разните опорки на понижители, като безработица или ниски лихви по кредити, няма как да ви снабдят с имот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Бе дърпате си плитките и двата отбора . Ама не се усещате колко е трагикомично.

Коментар

Остана да съобщиш, ти от коя категория си, или ти е малко неудобно?
                                Моите печалби от НИ , са регулярни, тоест получавам ги есемесечно, при теб как е....

Коментар

Working...
                                X