IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Важното е, че като й дадох задача, я изпълни дори, че й отне година и половина време.
    Набутал си се.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      https://boulevardbulgaria.bg/article...abota-izobshto

Поне 200 служители на VMWare България не са получили оферта за оставане и ще бъдат съкратени, сочат данните от вътрешнофирмена анкета сред служителите, в която са участвали малко над една трета от общия им брой, цитирани от "Капитал". Допълнително според служители в компанията следват и още няколко вълни на съкращения през следващата година, а социалните придобивки на останалите и са били силно орязани, съобщава още изданието.

Междувременно, Диана Стефанова, дългогодишният директор на VMware България, ще бъде отстранена от поста, заедно с останалите членове на борда. Economic.bg съобщава, че новите директори ще бъдат Юни Юн Янг Чанг, Юн Конг и Айви Ю Уен-Лан Понг.

България не е единствената държава, в която Broadcom започна да освобождава служители от VMWare

Да ги махат тия,малко са 200 ,но може би е добре за начало
      гледай да не пуснат сиви-та у вашата служба, че спукана ти е работата
      Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:34.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111

хахахахаха набеден юрист.
        Важното е, че като й дадох задача, я изпълни дори, че й отне година и половина време.

Коментар

• https://boulevardbulgaria.bg/article...abota-izobshto

Поне 200 служители на VMWare България не са получили оферта за оставане и ще бъдат съкратени, сочат данните от вътрешнофирмена анкета сред служителите, в която са участвали малко над една трета от общия им брой, цитирани от "Капитал". Допълнително според служители в компанията следват и още няколко вълни на съкращения през следващата година, а социалните придобивки на останалите и са били силно орязани, съобщава още изданието.

Междувременно, Диана Стефанова, дългогодишният директор на VMware България, ще бъде отстранена от поста, заедно с останалите членове на борда. Economic.bg съобщава, че новите директори ще бъдат Юни Юн Янг Чанг, Юн Конг и Айви Ю Уен-Лан Понг.

България не е единствената държава, в която Broadcom започна да освобождава служители от VMWare

Да ги махат тия,малко са 200 ,но може би е добре за начало
          Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
            Имотите в БГ продължават да са безбожно евтини в сревнение в другите европейски страни. (все още) Но това няма да продължи дълго с Шенген, Монетарния съюз и европейските регулации за строителство цените все повече ще се изравняват, доходите също, както ще се изравнява съотношението между собственици и наематели.

Спукване на имотен балон в БГ чекайте 2049та. (не е далеч, само търпение трябва)
            Банкстера (дет дава мангизите) каза обратното. Сещай се кво следва.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ела да питаш моя колега дето от 2020та търси тристаен дали има имоти бол. Чак сега намери един до Хоум Макс на цена 200К евро и вече е задвижил нещата по сделката и ипотечката. 100% ипотечка, банката няма проблеми с това.
              Има има, отвори имот бг, и ще видиш, че са продажба има 2 пъти повече имоти от сф, при положение, че сф е поне 5 пъти по-голяма. За под наем да не говорим, в момента във Вн има повече имоти за под наем от 2 млн Сф. Мои познати си блъскат главите вече с имоти, които си стоят без никакъв интерес. Пазарът на имоти във Вн буквално е залят за следващите 50 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

разбирам те защо си толкова изнервен.
                С този неизгоден кредит, с който си се овъртолил ще бъдеш вечния роб на банката. Ще трябва да бачкаш още 20-30-40 години.

Лордов, ако още не си разбрал - "банката не ти дава пари за да ги върнеш бе мойто момче, тя ти ги дава за да не ги върнеш, за да може цял живот да си и длъжник."

Ипотекарите-фенове на тухли - гледайте какво ви обяснява Киро Скалата на 32:40 как действа банковата мафия.

Причина1- Кредита ми е потребителски
                Причина 2. Теглил съм го за допълване на средства за закупуване на имот номер 7.
                Причина номер 3, Трябваха ми средства за закупуването му, щото доверената ми брокерка, с която съм си играл на жмичка , като дете ми каза да го купя. Да се чувствам ли прецакан?
                4. Имам кеш в размера на оставащ падеж
                5 имам акции в размер х 4 на оставащ падеж
                6. Имам физическо злато в размер на 1/2 от оставащия падеж.
                Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG
                  Ти не знаеш, ама аз знам!

По 2, по 2 !!! хахахаха.......

Два съвсем различни поста!
                  Уникален лъжец и дезинформатор!
                  Last edited by Bailor; 15.12.2023, 23:49.

Коментар

Лъжеш, каза, че си изтеглил миналата година, недей да лъжеш и да изопачаваш! Губил си огромни пари и това те разстройва и не ти харесва нали така? Всичко друго са глупости, за които си мечтаел, но не са се случили, sorry!
                    разбирам те защо си толкова изнервен.
                    С този неизгоден кредит, с който си се овъртолил ще бъдеш вечния роб на банката. Ще трябва да бачкаш още 20-30-40 години.

Лордов, ако още не си разбрал - "банката не ти дава пари за да ги върнеш бе мойто момче, тя ти ги дава за да не ги върнеш, за да може цял живот да си и длъжник."

Ипотекарите-фенове на тухли - гледайте какво ви обяснява Киро Скалата на 32:40 как действа банковата мафия.

Last edited by Frosty; 15.12.2023, 23:44.
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

просто не е възможно
                      Балъчонката сам каза, че през миналата година си бил изтеглил парите и станал лъв на борсите по света,а ние, които сме в имоти от десетилетия и същевременно на борсите, не сме наясно с процесите
                      Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:27.

Коментар

Лъжеш, каза, че си изтеглил миналата година, недей да лъжеш и да изопачаваш! Губил си огромни пари и това те разстройва и не ти харесва нали така? Всичко друго са глупости, за които си мечтаел, но не са се случили, sorry!
                        просто не е възможно
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Както и преди съм писал, на нас живеещите в децката ни е широко около вратлето, и ни е леко на душата.

Пари в банка държах от 2011-та до края на 2015-та - бяха на безсрочен депозит със сложна капитализираща се лихва в банката на Цецо Мустака... държах ги там да набера капитал...

Коментар

Трагично е за потребителите на сайта, но мен не ме лишава от самочуствие и дързост, че съм създал подобна тема, както и тази " къде да набутам кеша", която продължава да е жизнена до сега.

Както и преди съм писал, на нас живеещите в децката ни е широко около вратлето, и ни е леко на душата.

Пари в банка държах от 2011-та до края на 2015-та - бяха на безсрочен депозит със сложна капитализираща се лихва в банката на Цецо Мустака... държах ги там да набера капитал...
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за мен продължава да е огромна мистерия, как един, да не го характеризирам точно какъв човек
                              може да е едновременно и редактор и участник във форума, че и супер модератор
                              и как така няма бекап на 100к страници за период от, да речем 15 години
                              Трагично е за потребителите на сайта, но мен не ме лишава от самочуствие и дързост, че съм създал подобна тема, както и тази " къде да набутам кеша", която продължава да е жизнена до сега.
                              Last edited by X_Y; 16.12.2023, 11:24.

Коментар

Айде сега и ти, ба си закачките, изстриха ми сто хиляди мнения, откак съм я създал, а сега гони още 100 хиляди
                                за мен продължава да е огромна мистерия, как един, да не го характеризирам точно какъв човек
                                може да е едновременно и редактор и участник във форума, че и супер модератор
                                и как така няма бекап на 100к страници за период от, да речем 15 години
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X