Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебетерчо, знам, че си тук
кажи на хората, колко пара си надиплил от коновете
ама купил - продал,
не капиталова
ето, аз преди няколко месеца влязох с 1 000лв и извадих едни 100лв
после реших пак да измъкна 100лв за обед, но хлътнах с 60
и тотала е около 60лв на +
като револут спечели поне 2 пъти по толко от моята 'спекула"
Във Велинград ти показват снимка на сауната си - срещу скрийншот на капиталовата ти!
Коментар
-
бетерчо, знам, че си тук
кажи на хората, колко пара си надиплил от коновете
ама купил - продал,
не капиталова
ето, аз преди няколко месеца влязох с 1 000лв и извадих едни 100лв
после реших пак да измъкна 100лв за обед, но хлътнах с 60
и тотала е около 60лв на +
като револут спечели поне 2 пъти по толко от моята 'спекула"препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Айдееее, от мераци за апарти в Истанбул за по 200-300€ метъра, Ботича изиграл 3 апарта. Но нищо, къщата е неизмазана и с акт 14 още. И ток покрадва лекинко май.
ботчо е искал преди да навърши 30 да стане милионер акционер
но добре, че е влязал в пътяпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо, ма ти си бил голяма риба, беОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ДА 10000000%. Коньове, фондови борси не са за изкарване на пари. ТОВА Е РАЗРЕШЕН ХАЗАРТ където се надлъгват балъците и се ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ богатство. пак повтарям ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ. Единици са тези които умеят да излязат от ХАЗАРТНАТА СИ ЗАВИСИМОСТ сами че и на печалба. 99,99% ГУБЯТ и разсъдъка си. 4-5 месеца бях болен от тази болест преди 2000г. И здравето си загубих освен пари за 2-3 апартаментапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
директорчето е пряко ангажиран в бизнеса с НИ, а последните години бяха доста успешни за сектора
няма да се изненадам ако е изкарал (и все още изкарва добре)
пише като маскиран брокер, който не е брокер, но класи над онзи другия брокер
Щом мязам за брокер, значи имам добър план Б, че в моя бранш като гледам нещата стават все по-сложни.Last edited by direkto4eto2; 13.03.2024, 19:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеФакта е такъв, нито един повишител от тази тема НЕ купува за инвестиция в момента. Може да купува за да си пази кеша от инфлация, за лично, за децата или за нещо смесено, но не и за инвестиция, а същевременно се обяснява как щели да свършат апартите.
Аз лично много добре помня 2009 10 11 12г. Думата панелка беше мръсна и единствените панелки, които се продаваха тогава бяха само най-стегнатите, запазени и ремонтирани. Не виждам никаква промяна във фундамента на България, че след 3-5г. да е по-различно отколкото беше през 10-11-12г. Да, има в момента малко повече наплашени и психясали хора,които ги е страх да не им изгори кеша от инфлацията, но точно заради този страх пък ще им изгори от грешни инвестиции. Нормалните цени са си 12-15% roi или 10-15г. На толкова съм купувал за инвестиция и на толкова пак ще се купува някой ден. Въпрос на време е.
Не е ясно колко са им верни дори горните изчисления... на бакалския тефтер трудно може да се вярва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Сигурен ли си?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Я дай сметката да видим КОЛКО МНОГО стотин процента си печалба ?
няма да се изненадам ако е изкарал (и все още изкарва добре)
пише като маскиран брокер, който не е брокер, но класи над онзи другия брокер
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Като се замислиш не е толкова нелогично за нашите ширини- панеляка е с 20% по- голяма реална квадратура, правилни форми и най- важното- вече е готов, докато при зеленото ново е спорт тото- могат да го построят, могат и да не го построят, има и такива дето се оплакват, че "инвеститора" им актуализира цените въпреки, че по договор е забранено
. А вече между панеляк и каччествено ново с акт 16 разликата в цената си е сериозна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Я дай сметката да видим КОЛКО МНОГО стотин процента си печалба ?
Това е нереализирана капиталова печалба, естествено.
Така че за вас не важи. Не са пари
Интересен е този форум: поне половината от хората тук са само дошли да критикуват инвестициите в НИ и самите инвеститори на лична основа.
Като не ви харесва, защо влизате?
Дали не е, защото сте изпуснали голям подем на пазара и само ще се почувствате добре като осмивате тези, които са участвали?
Щом сега ще фалираме като не продадем, ще ви олекне! Най-накрая ще бъдете спокойниLast edited by direkto4eto2; 13.03.2024, 17:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеФакта е такъв, нито един повишител от тази тема НЕ купува за инвестиция в момента. Може да купува за да си пази кеша от инфлация, за лично, за децата или за нещо смесено, но не и за инвестиция, а същевременно се обяснява как щели да свършат апартите.
Аз лично много добре помня 2009 10 11 12г. Думата панелка беше мръсна и единствените панелки, които се продаваха тогава бяха само най-стегнатите, запазени и ремонтирани. Не виждам никаква промяна във фундамента на България, че след 3-5г. да е по-различно отколкото беше през 10-11-12г. Да, има в момента малко повече наплашени и психясали хора,които ги е страх да не им изгори кеша от инфлацията, но точно заради този страх пък ще им изгори от грешни инвестиции. Нормалните цени са си 12-15% roi или 10-15г. На толкова съм купувал за инвестиция и на толкова пак ще се купува някой ден. Въпрос на време е.
Коментар
Коментар