ако има още нещо на чалъм и у софия ше зема нещо убаво и йофтинко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеземам още един у варна виница .. тоа път тула от 2009 .. 115 000 лева тотал, обзаведен лукс 51 кв. чисти с маааза 8 и половина чисти, втори етаж, и парко место ... капарирах .. казах, .. ше ода да си пека дупето на песъко
искам да купа още
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
между другото още нещо, като казваш планинар ще ставам .. искам да ти кажа, че пред разстоянията в софия които ежедневно минавам ... с автомобил да кажа .. от по час и половона в посока в задръствания .. виница и плажа или варна е като .. не знам, може би като да отида до денонощния магазин, който е съседния вход на блока. все още не мисля да живея във варна, макар обстановката там да е по добра от в софия .. от към нощен живот и въобще живот .. може би само безработицата във варна е на по лоши нива
Във Виница е малко тегаво, но щом ти е харесало със здраве да го ползваш.Last edited by blackaquarius; 02.06.2021, 23:04.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Имах и такива предложения, но в курорти край града...не ме устройва..бъдещето си представям на дърти години да имам всички денонощни магазини, аптеки и болници под ръка, а яхтата на пристана и възможностите за морски риболов, ще осигурят останалото...действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
браво на теб. на мен ми миришат краката за такъв лукс .. жив и здрав да си и дълго време да си топкаш и ти дупето у бургас, ама последния път като се потопих у бургаското море излязох с черни петна по тялото и едва успях да се измия от мазута който беше се разлял, а у варненското море кви чували плуват .... в бургас е по .. спор ням, но аз лично бих купил в созопол .. по ми харесва, или в некое по забутано .. още по южно село .. и искам директно като отворя вратата да стъпвам на песък това ми е мечта .. мое и барачка да е .. нещо тип бунгало, ама така ми е в главата
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Като гледах Варна, Виница даже не ми бе таргет, а там предлагане бол. Като си топнеш дупето в песоко, трябва на връщане да катериш баир. Не съм ежедневен планинар за да купя във Виница...в ситито на Бургас съм на 15м. пешеходно разстояние от пристанището. Морската ми е на 7м. пешадействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Едно е да скочат цените (със 17%) в следствие на продължаващ и вероятно безкраен мораториум по наеми, ипотеки, изселвания. Заедно с централна банка която купува по 500 милиарда в ипотеки и раздава по $60К на година на хора за да не работят. И на всичко отгоре има огромен демографски наплив по гранциите в САЩ, както и практически край на пандемията с ваксинирането.
Друго е да скачат цените от нищото със всички противоположни на гореизброеното съставки. България е умряла държава. Щом не успяха да запазят евтина цена на живота губи всички конкурентноспособни свойства.
От 15% глобален данък единствените засегнати страни в ЕС са Ирландия, Малта, Кипър и България. Всичките в момента реват в Брюксел да не се вдига данъка, само България ни лук яла ни лук мирисала. Пълно информационно затъмнение. Ирландия си казва че от 12.5% ако данъка се вдигне на 15% ще изгуби 20% от бизнеса в следващите 5 години и иска референдум, това е за 2.5% разлика. А никой не коментира България от 10% като стане на 15% какъв шок ще преживее, с изтичане на капитали, с дефлация, и с демография. Пък това е само причина номер 100 защо имотите в България не струват нищо. Пак казвам, до 5 години ще се появят първите безплатни жилища в България. Ако не по държавна линия, то поне корпорации ще привличат кадри така. До 10 години правото на жилище ще е гарантирано със закон.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеземам още един у варна виница .. 115 000 лева тотал, обзаведен лукс 51 кв. чисти с маааза 8 и половина чисти, втори етаж, и парко место ... капарирах .. казах, .. ше ода да си пека дупето на песъко
искам да купа още
Коментар
-
земам още един у варна виница .. тоа път тула от 2009 .. 115 000 лева тотал, обзаведен лукс 51 кв. чисти с маааза 8 и половина чисти, втори етаж, и парко место ... капарирах .. казах, .. ше ода да си пека дупето на песъко
искам да купа ощеLast edited by marsianec1; 02.06.2021, 22:02.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти си виждал Братислава само в aтлас. .
http://old.segabg.com/article.php?id=122515
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Братислава е гомно в сравнение със София.Изобщо не може да се сравнява.Тумби цигани джебчии мизерия
Нищо чудно и ти самият да си от тези роми - тук се правиш на много умен и печен, но по начина ти на изказ си личи от километри ниският социален статус и липсата на елементарно образование и култура.Last edited by mibova; 02.06.2021, 21:25.
- 1 like
Коментар
-
В такъв случай ако ми изпаднат едни излишни 100к какво да ги правя? Нищо не може да се купи с тях, не са и за изхвърляне на боклука.
Пак ли акции?
Не мисли, че и на мен не ми е проблем кешът. Проблем е и то голям. Но няма какво да се купи с него. Трябват ми минимум 500к за да купя нещо прилично като за мен, т.е. трябва няколко години да трупам кеш (или да продам 2-та апарта, но и това не ми е особено приятно в момента).
Но бай Ставри Купата показа че когато трябва купува и цените не се коментират. Мисли дългосрочно и следва цел. Това да запомнят Кибик майсторите.
А малкото недостатъчен за имот кеш винаги и не е грешно да го поставиш на капиталовите пазари, не е грешка. Инак го обричаш да го рупа инфлацията.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Примерна кауза? Да купя апартамент и да подпомогна бедните брокерки?
В тая кочина не виждам каква смислена кауза може да има - ако засадя дръвчета, ще ги унищожат. Да изчистя Южния Парк - на същия ден вече ще е заринат с боклуци. Какво да направя?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Понякога се чудя, кое е по-зле за един град. 50% чернилки или 100% бели селяндури с произход ВР, РК и КН, които излизат нощем да си хвърлят мизериите в дерето, за да не ги видят денем съседите, че хвърлят нещо.
На мен чернилките не са ми пречили по никакъв начин, докато съм живял там. От българските селяндури обаче си патя ежедневно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
В Европа явно имаш предвид ЕС, щото иначе и русия се води в Европа, поне двата града дето мязат на нещо, и Молдова е в Европа, Албания, Босна и прочие. В ЕС определено сме с най-евтини имоти и то със сериозна разлика спрямо предпоследния, така че не виждам какво те притеснява. Наскоро ми беше интересно да видя на Нумбео, как при 50% по-високи заплати в Братислава, имотите са над 2 пъти по-скъпи. За другите да не говорим. Нищо чудно да се окаже, че в София са най-достъпни за средния гражданин на съответния град в ЕС.Last edited by mibova; 02.06.2021, 21:24.
Коментар
Коментар