Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение0,47 ст. нето си е сосен дивидент. Сега въпросът е дали е калкулиран в цената на акцията. Според мен на 2.70 е справедливо оценена. Неангажиращо мнение.Т.е. има реален шанс догодина - още по-сосно дивидент.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеИмпе имаше ли кворум
да знаем дали датата за дивидент ще е след 14 дни или след месец
Поздрави
Уникален за мен случай - регистрацията да продължи около 3 пъти повече от самото сборище.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Адванс Терафонд АДСИЦ-София
www.advanceterrafund.bg
Адванс Терафонд АДСИЦ-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 16-05-2013 г. в София - 1164. На ОСА е гласуван дивидент за 2012 г. в общ размер на 41985391.15 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.493 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.46835 (само за акционери физчески лица) лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАре на сборище, негодници - аз тръгвам след 8 минути.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениехах случайно видях на атерата отчета преди да е качен на сайта на борсатаhttp://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131418187 с тия продажби 30 ст дивидент ехее
Коментар
-
хах случайно видях на атерата отчета преди да е качен на сайта на борсатаhttp://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131418187 с тия продажби 30 ст дивидент ехее
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеПрецаканото, много си прав, само за едно не ти е сверен часовника -
1. не сме 2009 г., а сме 2013 г.
2. Дау Джонес не е 10,000, а е вече над 15,300
3. Имахме вече три QE (ще кажат някой какво е общото с БГ - ами долара е все пак световна валута, която циркулира по цял свят)
4.
5.
6.
То ако става въпрос и ДАКС-а беше 2009-та 3800 а сега гони 8400 ама това не пречи на един избушеняк като Комерцбанк например в същото време да падне от 9 на 0.8.
Може да има и още 10 QE-та но това не означава че новосъздадените пари ще се инвестират в избушеняци. Единственото общо между БФБ и Дау е че и тук и там умните пари влизаха в земеделие. Виж на кави Р/Е се търгуват земеделските компании навън и сравни например с Агрията и прецени кое е балона.
Препоръка е да си гледаш собствените позиции а не ДауАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Прецаканото, много си прав, само за едно не ти е сверен часовника -
1. не сме 2009 г., а сме 2013 г.
2. Дау Джонес не е 10,000, а е вече над 15,300
3. Имахме вече три QE (ще кажат някой какво е общото с БГ - ами долара е все пак световна валута, която циркулира по цял свят)
4.
5.
6.
Мога да ти изредя още много, но няма смисъл...Тя и Атерата 2009 беше 1 лв. нали помниш, сега е 2.6Най-голямата грешка е човек да си мисли, че една инвестиция ще се представя занапред така, както се е представяла в близкото минало
Та, много хубав анализ си направил, но е в минало времеи не забравяй, че няма световна криза, която да е вечна - световните индекси показва, че кризата е вече отминала, очаква се това да се забележи и по икономически показатели...тогава и индексите ще са още по високо, а Атера, най-вероятно или по-ниско или на същите нива, понеже както казва Батя си е доста дебела цената - не е препоръка
Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМомчета, няма какво да се самоубеждавате.
Акцията, компанията, активите са хубави, няма спор.
Само дето са доста добре оценени към момента.
И ако на БФБ тръгне нова мощна вълна нагоре, ще ви е доста криво че държите тук.
Но пък имате ликвидна и стабилна акция... та, няма пълно щастие
Не го ли разбра или не искаш да разбереш, че от позиция до позиция е оттука до луната, бфб вече е малък набор от яки позиции и там народа ще набива кеша, ще растат само някои дружества, че има хора, които искат качествени, сигурни позиции, където да се чувстват собственици и да им разпределят 90% от активите по закон и т.н.
Набили сте се в "евтините" шитове и си милите, че ще има рипийт на 2007 -Да да ама не !! Набили сте си го сами, сега остава да се чудите, защо никой не иска да влага пари в шитовете, а само джобен спекулативен кеш... без особено значение
Има още да се учите, и да поочукате твърдите алчни кратуни на бфб
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар