IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Скоро ще пъкне един продукт, инвестиция на азиатските пазари, вложените пари са ти гарантирани, печалба колкото дойде - ама още го няма и не му зная параметрите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Оф, вчера една алианцка звезди ми сваля.... Не знам какъв си сертификат издавали от Германия, ама ппоне с 8К евро мога да участвам, ама свършвали местата, ама за 10годишен период..... ей Мите много продукти бе!!!
      Скоро ще пъкне един продукт, инвестиция на азиатските пазари, вложените пари са ти гарантирани, печалба колкото дойде - ама още го няма и не му зная параметрите.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Оф, вчера една алианцка звезди ми сваля.... Не знам какъв си сертификат издавали от Германия, ама ппоне с 8К евро мога да участвам, ама свършвали местата, ама за 10годишен период..... ей Мите много продукти бе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          ако ще съдействаш през куците ПФ - по-добре се спри малко, не затривай порите на хората
          Некуци са, бе.

Нямах това предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            ако ще съдействаш през куците ПФ - по-добре се спри малко, не затривай порите на хората

Коментар

Защо: интересен и алтернативен подход? - Имам си съвсем нормален подход Атерата: предвидима компания. То една лоза ако отглеждаш (примерно) трябва да планираш развитието и в поне тригодишен период напред, камо ли за инвестиции... разбира се - винаги може нещо неочаквано да.

А за 30-те процента - що не последваш моят пример и не ги туриш навън? Аз мога да ти съдействам за туй. И аз така - не виждам ного нещо свястно туканка - а и щом управлява Картофоглавият, винаги съм готов да очаквам някаква подлост или глупост отстрана на властта, затова ще изкарам част от парите си навън.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                Импе, знам че имаш меко казано интересен и алтернативен подход към инвестирането, ама с тази стратегия дето описваш, ти сериозно ли ?!?

Аз не знам в какво ще съм склонен и респективно не, да инвестирам след 1 месец, ти ми говориш за след 3-4 години и връщане през 2018 г. ?!?
                Защо: интересен и алтернативен подход? - Имам си съвсем нормален подход Атерата: предвидима компания. То една лоза ако отглеждаш (примерно) трябва да планираш развитието и в поне тригодишен период напред, камо ли за инвестиции... разбира се - винаги може нещо неочаквано да.

А за 30-те процента - що не последваш моят пример и не ги туриш навън? Аз мога да ти съдействам за туй. И аз така - не виждам ного нещо свястно туканка - а и щом управлява Картофоглавият, винаги съм готов да очаквам някаква подлост или глупост отстрана на властта, затова ще изкарам част от парите си навън.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  ''проблемните'' 30% може да дадеш на мен. Аз мисля, че ще успея да им намеря място.
                  + морските 20%

Коментар

Традицията повелява нещо от рода на 50 % реинвестиране, 30 % в други акции и 20 % за морето....

Две от нещата са ясни, ама проблема е с другите 30 %, че напоследък нищо свястно не се вижда....
                    ''проблемните'' 30% може да дадеш на мен. Аз мисля, че ще успея да им намеря място.

Коментар

Реинвестиране, но: другаде - лично аз ще намаля делът си туканка за около 3-4 години - ще си купя още мънинко Имотченца, взех си още няколко Газчици, останалото - на чуждите пазари.
                      От 18-а натататък - ако компанията все така се развива добре, полека-лека ще се връщам.
                      Импе, знам че имаш меко казано интересен и алтернативен подход към инвестирането, ама с тази стратегия дето описваш, ти сериозно ли ?!?

Аз не знам в какво ще съм склонен и респективно не, да инвестирам след 1 месец, ти ми говориш за след 3-4 години и връщане през 2018 г. ?!?

Коментар

• за разлика от вас, аз мисля също да се местя - до Малдивите, Бора Бора, да джъткам с колата безцелно

Коментар

Традицията повелява нещо от рода на 50 % реинвестиране, 30 % в други акции и 20 % за морето....

Две от нещата са ясни, ама проблема е с другите 30 %, че напоследък нищо свястно не се вижда....
                          Реинвестиране, но: другаде - лично аз ще намаля делът си туканка за около 3-4 години - ще си купя още мънинко Имотченца, взех си още няколко Газчици, останалото - на чуждите пазари.
                          От 18-а натататък - ако компанията все така се развива добре, полека-лека ще се връщам.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            .... а имам доста избушеняци....
                            Що ли очаквах точно това да чуя....

Коментар

целият дивидент пак в акции, морето от джобните ще стане - то всъщност не е разход това море или каквото там е.....

Коментар

айде сега - проблемът бил с другите 30%
                                я пак премислете !!

Коментар

Working...
                                X