Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОф, вчера една алианцка звезди ми сваля.... Не знам какъв си сертификат издавали от Германия, ама ппоне с 8К евро мога да участвам, ама свършвали местата, ама за 10годишен период..... ей Мите много продукти бе!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеако ще съдействаш през куците ПФ - по-добре се спри малко, не затривай порите на хората
Нямах това предвид.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеако ще съдействаш през куците ПФ - по-добре се спри малко, не затривай порите на хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо: интересен и алтернативен подход? - Имам си съвсем нормален подход Атерата: предвидима компания. То една лоза ако отглеждаш (примерно) трябва да планираш развитието и в поне тригодишен период напред, камо ли за инвестиции... разбира се - винаги може нещо неочаквано да.
А за 30-те процента - що не последваш моят пример и не ги туриш навън? Аз мога да ти съдействам за туй. И аз така - не виждам ного нещо свястно туканка - а и щом управлява Картофоглавият, винаги съм готов да очаквам някаква подлост или глупост отстрана на властта, затова ще изкарам част от парите си навън.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеИмпе, знам че имаш меко казано интересен и алтернативен подход към инвестирането, ама с тази стратегия дето описваш, ти сериозно ли ?!?
Аз не знам в какво ще съм склонен и респективно не, да инвестирам след 1 месец, ти ми говориш за след 3-4 години и връщане през 2018 г. ?!?
А за 30-те процента - що не последваш моят пример и не ги туриш навън? Аз мога да ти съдействам за туй. И аз така - не виждам ного нещо свястно туканка - а и щом управлява Картофоглавият, винаги съм готов да очаквам някаква подлост или глупост отстрана на властта, затова ще изкарам част от парите си навън.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение''проблемните'' 30% може да дадеш на мен. Аз мисля, че ще успея да им намеря място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеТрадицията повелява нещо от рода на 50 % реинвестиране, 30 % в други акции и 20 % за морето....
Две от нещата са ясни, ама проблема е с другите 30 %, че напоследък нищо свястно не се вижда....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеРеинвестиране, но: другаде - лично аз ще намаля делът си туканка за около 3-4 години - ще си купя още мънинко Имотченца, взех си още няколко Газчици, останалото - на чуждите пазари.
От 18-а натататък - ако компанията все така се развива добре, полека-лека ще се връщам.
Аз не знам в какво ще съм склонен и респективно не, да инвестирам след 1 месец, ти ми говориш за след 3-4 години и връщане през 2018 г. ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеТрадицията повелява нещо от рода на 50 % реинвестиране, 30 % в други акции и 20 % за морето....
Две от нещата са ясни, ама проблема е с другите 30 %, че напоследък нищо свястно не се вижда....
От 18-а натататък - ако компанията все така се развива добре, полека-лека ще се връщам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение.... а имам доста избушеняци....
Коментар
-
Коментар
-
я пак премислете !!
Коментар
Коментар