IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Да ти кажа не ми се вярва.По скоро ще се обърнат в няколко дена на морето .
    Традицията повелява нещо от рода на 50 % реинвестиране, 30 % в други акции и 20 % за морето....

Две от нещата са ясни, ама проблема е с другите 30 %, че напоследък нищо свястно не се вижда....

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
      На мен пък ми се струва че другата седмица дивидентите ще бъдат обърнати в акции на дружеството.
      Да ти кажа не ми се вярва.По скоро ще се обърнат в няколко дена на морето .

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
        Наистина ще ми е интересно да разбера ... кои за теб за стойностните компании на Борсата....
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
          Ха-ха,

ами сподели какво имаш ?

Наистина ще ми е интересно да разбера, след всичкото това плюене по Атерката, кои за теб за стойностните компании на Борсата....
          Ееее, прекаляввате вече с вашите тягостни прислужвания на някакъв папир, - не съм казало нещо обидно дори към този папир, камо ли пък категории като плюене вече са направо демагогия, а имам доста избушеняци, но без енемона, еврохолд, елтос, и някои други
          Last edited by precakanoto; 10.07.2015, 23:43.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Не знам дали ще те успокои, ако споделя, че и с мен е така - понякога се питам само аз ли нямам и защо така )) !?
            Ха-ха,

ами сподели какво имаш ?

Наистина ще ми е интересно да разбера, след всичкото това плюене по Атерката, кои за теб за стойностните компании на Борсата....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              понякога си мисля, че смо аз и Фортис нямаме атери
              Не знам дали ще те успокои, ако споделя, че и с мен е така - понякога се питам само аз ли нямам и защо така )) !?
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                понякога си мисля, че смо аз и Фортис нямаме атери
                и аз нямам

ама Фортис мисля че има 1 акция, но може и да се бъркам

Коментар

• понякога си мисля, че смо аз и Фортис нямаме атери

Коментар

• Още е над 2лв !? - Браво!
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      Това е оценка спрямо средната цена на декър в отделните райони. Средните цени включват, както средните цени за сделки на дребно, така и средните цени за сделките на едро при по-големи прехвърляния. Атера продава над средните цени поради факта, че купува при сделки (при сегашното положение на пазара) на дребно, а укрупнениете землища продава пакетно и съответно на други цени. Укрупняването е вид "услуга" и то си има цена. В опредлени години има засилено търсене в едни райони и по-слабо в други. Те продават част от земята в районите с търсене, а останалите земи се арендуват. Реално земята не се продава декър по декър, а и не се изважда 100% от поземления портфейл на пазара. Ако има ликвидация и "зор заман" всичко трябва да се продава може да ползваме подобен ориентир.
                      Мерси за пояснението.

Коментар

• На мен пък ми се струва че другата седмица дивидентите ще бъдат обърнати в акции на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                          Дано отново да излезеш прав за да може през това време батко да пълни
                          Така мисля че ще е и лично за мен би било добре да си формирам още по големи пакети.След година две когато се излюпят нови донори ще има скок по някой позиции с 60-70%.

Коментар

И това няма да и помогне.След 1-2 г може и да живне по-сериозно.
                            Дано отново да излезеш прав за да може през това време батко да пълни
                            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                              Веднага се усети.Добре че пристигна та да живне малко борсичката.
                              И това няма да и помогне.След 1-2 г може и да живне по-сериозно.

Коментар

Дивидента пристигна .
                                Веднага се усети.Добре че пристигна та да живне малко борсичката.
                                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X