Дивидента пристигна .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеА ти колега при кой ИП си, че го няма при теб ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от investornot Разгледай мнениеНа мен направо по сметките ми го преведоха от Карол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpharun Разгледай мнениеЗдравейте,
Един въпрос от новак... чета различните опити за оценяване на общата земеделска земя на АТЕРА във форума по-долу. Но се чудя защо не се използва и оценката, която самата компания включва в отчетите си?
Например в междинния отчет за първото тримесечие на 2015 земеделската земя е "221,145 декара на стойност 161,801 хил. лв". Това прави по около 728 лв / декар.
Нали компанията е длъжна да използва независим оценител на земята в края на всяка година, или нещо такова. Не е ли достатъчно надеждна тази оценка?
Все пак както се споменяваше по-долу целия портфейл включва разнообразни имоти, не са само такива на цените за покупка/продажба от последната година, да кажем.
Поздрави!Last edited by Mike Florida; 10.07.2015, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеЕй, бързате да си изхарчите дивидента за Атерки начи
Иначе и аз съм доволен от 2014г. Дано и през 2015 имаме повод за усмивки.
- Е колко да падне , под 100лв/дка едва ли , а ти е винаги под ръка - да настроиш капелата от джаз-опера та в рок......
Коментар
-
Стойността на имотния портфейс
Здравейте,
Един въпрос от новак... чета различните опити за оценяване на общата земеделска земя на АТЕРА във форума по-долу. Но се чудя защо не се използва и оценката, която самата компания включва в отчетите си?
Например в междинния отчет за първото тримесечие на 2015 земеделската земя е "221,145 декара на стойност 161,801 хил. лв". Това прави по около 728 лв / декар.
Нали компанията е длъжна да използва независим оценител на земята в края на всяка година, или нещо такова. Не е ли достатъчно надеждна тази оценка?
Все пак както се споменяваше по-долу целия портфейл включва разнообразни имоти, не са само такива на цените за покупка/продажба от последната година, да кажем.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОт Бенча получават мейли , при Карол не съм го видял , но тръгне ли инфо - тук празно не е имало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеАз съм в Елана и имам дивидент.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеПри кой ИП сте? При мен още го няма.
Коментар
Коментар