Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеДоколкото четох през новия програмен период фокусът ще са средните и малки фермери, а не толкова големите. Следователно Адванс ще следват парите и променят целевата група на клиентите си. А един малък или среден фермер няма как да продължи да купува декар на 1500 лв веднага, както го правеха досега големите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас колеги, защо Адванса предлагат само 5-годишно разсрочване, а не приемат плащане веднага???
Това им е твърд приоритет - точно за 5 години!!!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас колеги, защо Адванса предлагат само 5-годишно разсрочване, а не приемат плащане веднага???
Това им е твърд приоритет - точно за 5 години!!!!
Коментар
-
Това им е твърд приоритет - точно за 5 години!!!!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеБре,
Ако пъкне този продукт, дето може да си само на плюс, ми се обади... ще се включа веднага !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова ми предлагаше бе!
Няккакъв сертификат 10 годишен, с гарантирано връщане на вложението - а каквото отгоре е за мен. 7,5 или 8К евро каза е миниммума но местата били ограничени! Чакали скоро да го пратят от Германията
Това е несериозно - аз още на никой от клиентите ми не съм казал за.
Никой не знае срокът, колко Б е минимумът, каква точно е инвестицията и т.н.
И преди имаше такъв продукт - инвестиращ основно в жабарски облизвации и недвижимости - дори с гарантирана доходност - но 30% гарантирана доходност за 10 години, е малко кежаво поне за моят вкус. Т.е. продуктът още го има, но партидата му е изчерпана.Last edited by Императорът; 12.07.2015, 23:53.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСкоро ще пъкне един продукт, инвестиция на азиатските пазари, вложените пари са ти гарантирани, печалба колкото дойде - ама още го няма и не му зная параметрите.
Няккакъв сертификат 10 годишен, с гарантирано връщане на вложението - а каквото отгоре е за мен. 7,5 или 8К евро каза е миниммума но местата били ограничени! Чакали скоро да го пратят от Германията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСкоро ще пъкне един продукт, инвестиция на азиатските пазари, вложените пари са ти гарантирани, печалба колкото дойде - ама още го няма и не му зная параметрите.
Ако пъкне този продукт, дето може да си само на плюс, ми се обади... ще се включа веднага !
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОф, вчера една алианцка звезди ми сваля.... Не знам какъв си сертификат издавали от Германия, ама ппоне с 8К евро мога да участвам, ама свършвали местата, ама за 10годишен период..... ей Мите много продукти бе!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар