IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Според Вас колеги, защо Адванса предлагат само 5-годишно разсрочване, а не приемат плащане веднага???
    Това им е твърд приоритет - точно за 5 години!!!!
    Не приемат плащане веднага ли? Де си прочел или чул туй?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
      Доколкото четох през новия програмен период фокусът ще са средните и малки фермери, а не толкова големите. Следователно Адванс ще следват парите и променят целевата група на клиентите си. А един малък или среден фермер няма как да продължи да купува декар на 1500 лв веднага, както го правеха досега големите.
      Парите се дават от купувачите - няма значение какви са - големи ,млаки фермери или други.
      Купувачът иска да плати веднага - НО не може. Трябва за 5 години. И следват свързените с това проблеми - плащаш вноска ,правиш вземане, какво ще стане на петатат година никой не знае.
      Тук следва уточнението, че като плащаш веднага искаш да ти се приспадне поне рентата от цената за тези 5 години.

Отделно е лошо преценената таргет група от малки фермери, които обем няма как да направят, а това трябва на Адванса.

Зе мен не са много логични тези действия на Адванса - освен ако не се цели нещо друго.
      Last edited by fortiss; 14.07.2015, 07:41.

Коментар

това май е написано без никаква мисъл
        с кое по-точно не си съгласен?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
          С дивидента ще да е свързано.
          на мен по ми прилича на бетониране комисионната за управление още поне 5 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
            Доколкото четох през новия програмен период фокусът ще са средните и малки фермери, а не толкова големите. Следователно Адванс ще следват парите и променят целевата група на клиентите си. А един малък или среден фермер няма как да продължи да купува декар на 1500 лв веднага, както го правеха досега големите.
            това май е написано без никаква мисъл

Коментар

Според Вас колеги, защо Адванса предлагат само 5-годишно разсрочване, а не приемат плащане веднага???
              Може да са почерпили мъдрост от небезизвестния комичен израз "след ... години - я камилата, я камиларя" ?!
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Коментар

С дивидента ще да е свързано.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Според Вас колеги, защо Адванса предлагат само 5-годишно разсрочване, а не приемат плащане веднага???

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                      Бре,

Ако пъкне този продукт, дето може да си само на плюс, ми се обади... ще се включа веднага !
                      Ами хубаво - ще те имам предвид и ще ти кажа като пъкне и го видя какво е.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        това ми предлагаше бе!
                        Няккакъв сертификат 10 годишен, с гарантирано връщане на вложението - а каквото отгоре е за мен. 7,5 или 8К евро каза е миниммума но местата били ограничени! Чакали скоро да го пратят от Германията
                        И как ти предлага нещо, което още не го знае какво е?

Това е несериозно - аз още на никой от клиентите ми не съм казал за.

Никой не знае срокът, колко Б е минимумът, каква точно е инвестицията и т.н.

И преди имаше такъв продукт - инвестиращ основно в жабарски облизвации и недвижимости - дори с гарантирана доходност - но 30% гарантирана доходност за 10 години, е малко кежаво поне за моят вкус. Т.е. продуктът още го има, но партидата му е изчерпана.
                        Last edited by Императорът; 13.07.2015, 00:53.

Коментар

• Вие ще ме спукате от смях

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Скоро ще пъкне един продукт, инвестиция на азиатските пазари, вложените пари са ти гарантирани, печалба колкото дойде - ама още го няма и не му зная параметрите.
                            това ми предлагаше бе!
                            Няккакъв сертификат 10 годишен, с гарантирано връщане на вложението - а каквото отгоре е за мен. 7,5 или 8К евро каза е миниммума но местата били ограничени! Чакали скоро да го пратят от Германията

Коментар

• колкото ПФ направиха + от началото на годината, толкова и това ще бъде

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Скоро ще пъкне един продукт, инвестиция на азиатските пазари, вложените пари са ти гарантирани, печалба колкото дойде - ама още го няма и не му зная параметрите.
                                Бре,

Ако пъкне този продукт, дето може да си само на плюс, ми се обади... ще се включа веднага !

Коментар

Working...
                                X