Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеДоколкото четох през новия програмен период фокусът ще са средните и малки фермери, а не толкова големите. Следователно Адванс ще следват парите и променят целевата група на клиентите си. А един малък или среден фермер няма как да продължи да купува декар на 1500 лв веднага, както го правеха досега големите.
Купувачът иска да плати веднага - НО не може. Трябва за 5 години. И следват свързените с това проблеми - плащаш вноска ,правиш вземане, какво ще стане на петатат година никой не знае.
Тук следва уточнението, че като плащаш веднага искаш да ти се приспадне поне рентата от цената за тези 5 години.
Отделно е лошо преценената таргет група от малки фермери, които обем няма как да направят, а това трябва на Адванса.
Зе мен не са много логични тези действия на Адванса - освен ако не се цели нещо друго.Last edited by fortiss; 14.07.2015, 07:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетова май е написано без никаква мисъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеС дивидента ще да е свързано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеДоколкото четох през новия програмен период фокусът ще са средните и малки фермери, а не толкова големите. Следователно Адванс ще следват парите и променят целевата група на клиентите си. А един малък или среден фермер няма как да продължи да купува декар на 1500 лв веднага, както го правеха досега големите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас колеги, защо Адванса предлагат само 5-годишно разсрочване, а не приемат плащане веднага???
Това им е твърд приоритет - точно за 5 години!!!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас колеги, защо Адванса предлагат само 5-годишно разсрочване, а не приемат плащане веднага???
Това им е твърд приоритет - точно за 5 години!!!!
Коментар
-
Това им е твърд приоритет - точно за 5 години!!!!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеБре,
Ако пъкне този продукт, дето може да си само на плюс, ми се обади... ще се включа веднага !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова ми предлагаше бе!
Няккакъв сертификат 10 годишен, с гарантирано връщане на вложението - а каквото отгоре е за мен. 7,5 или 8К евро каза е миниммума но местата били ограничени! Чакали скоро да го пратят от Германията
Това е несериозно - аз още на никой от клиентите ми не съм казал за.
Никой не знае срокът, колко Б е минимумът, каква точно е инвестицията и т.н.
И преди имаше такъв продукт - инвестиращ основно в жабарски облизвации и недвижимости - дори с гарантирана доходност - но 30% гарантирана доходност за 10 години, е малко кежаво поне за моят вкус. Т.е. продуктът още го има, но партидата му е изчерпана.Last edited by Императорът; 13.07.2015, 00:53.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСкоро ще пъкне един продукт, инвестиция на азиатските пазари, вложените пари са ти гарантирани, печалба колкото дойде - ама още го няма и не му зная параметрите.
Няккакъв сертификат 10 годишен, с гарантирано връщане на вложението - а каквото отгоре е за мен. 7,5 или 8К евро каза е миниммума но местата били ограничени! Чакали скоро да го пратят от Германията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСкоро ще пъкне един продукт, инвестиция на азиатските пазари, вложените пари са ти гарантирани, печалба колкото дойде - ама още го няма и не му зная параметрите.
Ако пъкне този продукт, дето може да си само на плюс, ми се обади... ще се включа веднага !
Коментар
Коментар