Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VINSНе, бе цървул смешен си!!! А най-лошото е че не осъзнаваш какъв смешник си, дано този форум не се чете от чужди инвеститори( в което силно се съмнявам), че ми се реве!!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОще 10 стинки само и пробиваме предкризисния връх от 2007.
Може да стане силен сигнал за цялата борса да обърне тренда. Дано.
Ти сериозно ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеЕй това се нарича ИНВИСТИТУР вратка си едни има-няма 700-800 лв. пиши си статии ръси акъл наляво и надясно............ Г(к)УРО американците имат една приказка- "Като разбираш толкова много къде ти е милиона?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКупи ги
А сумата за него е повече от колосална. Че това е над декар бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеИмпе, ти ли продаде колосалните 333 броя?
А сумата за него е повече от колосална. Че това е над декар беLast edited by pipbel; 05.11.2012, 11:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЗащо за година-две цената на земята се удвои и съответно скочиха дивидентите и цените на АДСИЦ-ите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЗащо за година-две цената на земята се удвои и съответно скочиха дивидентите и цените на АДСИЦ-ите?
И така както скочиха за година -2 мощно зърнените храни и земята така и може да има и корекция с 30% да кажем в близко време. Може би и за това продават сега усилено. После пък ще купуват като му дойде времето. Дано.
Но дългосрочния тренд и на двете е само нагоре и поне за мене с много по добри темпове в сравнение със златото да кажем. 4-5 годинки след евентуална корекция очаквам нов дабъл.
Но аз не съм за спекулата в тази акция ( макар че и за това е добра) , а дългосрочен, докато фонда съществува.
В тоя смисъл го казах че не ме интересува дали арендатора ще пострада другата година от ниски цени на зърното или градушка. Да си е застраховал реколтата вместо да си купува яхта.
Мене ме интересува да си ми прибират редовно рентата от тях хората на Атера.
Коментар
Коментар