Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМи една купчина на БФБ не дават никакъв дивидент. Те колко трябва да струват, следвайки тази логика?След днешните ми врътки, общата ми дивидентна доходност ще е над 10%, а ще се постарая и още да я кача.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИмпето сега да каже дали си заслужава 2.50 при дивидент 0.09
А докато се свърши сичкото земя за продан, човекът ще си избие инвестицията тотално.
Дори дивидентът да е само 9 стинки, то при тази цена Атера е по-дивидентносгодна от една от фабриките, от която днес шитках акции.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИмпето сега да каже дали си заслужава 2.50 при дивидент 0.09
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМатематика не сте ли учили навремето бе.
9 стинки. Чисто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМатематика не сте ли учили навремето бе.
9 стинки. Чисто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЯ кажи колко ще е дивидента ако се разчита само на рентата
9 стинки. Чисто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеОт печалбата за разпределение
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеОт печалбата за разпределение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИ от къде ще дойде този "доста по-голям" дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеСкоро, не - чак догодина. И няма да е същия, доста по-голям ще е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение100%. Как мислиш драги Шейнарю - колко ще изтърсят туканка? Аз съм си турнал прогноза минимум - 30 стинки - искам да ме зарадват приятно.
Апропо - продължавайте Яхо-о-о-о - то без мене, аз напълних колкото си бях намислил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеСкоро, не - чак догодина. И няма да е същия, доста по-голям ще е...
Апропо - продължавайте Яхо-о-о-о - то без мене, аз напълних колкото си бях намислил.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАбе тука да не пазарува Schroders?
Не е препоръка.
Коментар
Коментар