Ако знаех, нямаше да питам, не че и някой ще си каже де, но все пак остава отворен въпроса, според мен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение....
Кантарчев - наистина няма ного секси акции - хем сосен дивидент, хем ликвидност и да са читави, доколкото е възможно за нашият пазар.
Бих казал (освен тая акция туканка) - Честната игричка и Жабоците.
........,ясен си ми!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеНе съм казал Синергон, въпреки, че го имам за потенциална (не че няма какво да ни предложи). Там е работата, че виждам ситуацията като патова, понеже за да тръгне дадена акция трябва да има силна новина (причина и повод) - както рекордните дивиденти при Атера, или ликвидацията при Еларг, или продажбата при БТХ, или Каолин, или продажбата на бизнес центъра при БРЕФ и рекордния дивидент, но не виждам кое дружество през 2013 се очертава с такава силна движеща новина. Сега бяха Атера и Еларга, кои са следващите се пита?http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНе бе, на съвсем погрешна теза се позиционираш. От изброените нямам повече от половината. Казах го на примависта, по памет. Предположение просто, къде биха се приютили част от въпросните кинти. Или мислиш, че синергон им е алтернатива!??
Аре по-сериозно. Ралито на избушеняците е в историята.
За да е адекватна дискусията, дай си и твоето предложение за няколко акции, които според теб ще приютят кеша от еларга, за да можем да разсъждаваме и да сравняваме,. Естествено след 11 май ще го видим и на практика кои ще са по-растежни от предложенитеРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЕ нали го беше сметнал дивидента на ТОЧНО 46,8 стинки...
кво стана сега - друга калкулация ли направи ?
Кантарчев - наистина няма ного секси акции - хем сосен дивидент, хем ликвидност и да са читави, доколкото е възможно за нашият пазар.
Бих казал (освен тая акция туканка) - Честната игричка и Жабоците.
Хм, дали частично да не изляза оттуканка и да си зема жабешки облизвации?
Ама ептен ного ще ми натежат жабоците в портфейлът....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХм, и аз сега не зная що да сторя. Да избягам сега - ще зема доста повече, отколкото ще е дивидентът дори и при най-оптимистически прогнози. Да - чакам - по-хубаво - може да стигнат и до 3 кинта.... ми ако дивидентът - по-скромен - и поспаднат?
Ърм-м-м...
Но само като си спомня, че някои ми казваха, че съм закъснял, когато пазарувах средно на 2.138 кинта...http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеПортфейла ли си си изредил?.....
Аре по-сериозно. Ралито на избушеняците е в историята.
За да е адекватна дискусията, дай си и твоето предложение за няколко акции, които според теб ще приютят кеша от еларга, за да можем да разсъждаваме и да сравняваме,. Естествено след 11 май ще го видим и на практика кои ще са по-растежни от предложенитеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХм, и аз сега не зная що да сторя. Да избягам сега - ще зема доста повече, отколкото ще е дивидентът дори и при най-оптимистически прогнози. Да - чакам - по-хубаво - може да стигнат и до 3 кинта.... ми ако дивидентът - по-скромен - и поспаднат?
Ърм-м-м...
Но само като си спомня, че някои ми казваха, че съм закъснял, когато пазарувах средно на 2.138 кинта...
кво стана сега - друга калкулация ли направи ?
Коментар
-
Ърм-м-м...
Но само като си спомня, че някои ми казваха, че съм закъснял, когато пазарувах средно на 2.138 кинта...добре може и да съм сгрешил, но кой можеше да познае кога е върха на софикс 1800 или 1900???
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеМного си прав, ама много.
Аз си имам мнение коя е следващата, няма да я споделя сега, а като си купя още някоя от тях, но си прав, и моето мнение е такова, най много една две акции да си заслужават, ... много жалко за борсата ни.
Ърм-м-м...
Но само като си спомня, че някои ми казваха, че съм закъснял, когато пазарувах средно на 2.138 кинта...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНе атерата а Еларга е примера. Та парите от Еларг ще отидат в: Атера (те вече и ходят), М+Ц, стара планина, монбат, ФНИ-българия, Агрофинанс, Неохим, Албена, Трейдинга, Фармата и т.н.- Все компанийки раздаващи дивиденти. Хората излезли от дивидентен адсиц ще искат да влязат в нещо носещо дивиденти. Избушеняци като топл, петхл, набалончения преди месец със 100% хим ... май нямат шанс. Говорим за вероятности. Както казах, ралито на избушеняците също свърши. Като всяко рали и то има крайРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПонеже нямаш един милиона лева ще ти кажа само един от кандидатите. Агрия се занимава със земеделие и има доста земя. Разгледай ги внимателно и дай мнение.
Не го виждам това дружество като ракета, като стабилна акция понеже все пак е подценено може би да, но не и като ракетаНе е препоръка
Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеНа БФБ няма акции, които да са сигурно място. Тук влязоха пари, заради двата поредни рекордни дивидента при Атерата и ликвидацията при Еларга, както и трендове които се наблюдаваха и активизиране при пазара на земеделска земя - който е хванал тези движения хванал.
На БФБ винаги има позиции една или няколко, около които става нещо и са силно вървежни (по начина както Атера и Еларга бяха за изминалите 14-15 месеца). Та понеже Атерата е пример, та заова питам кои ще са следващите звезди, които само след един два месеца ще се търсят - винаги има такива на БФБhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеПо-добре кажи, които ще са следващите Атера и Еларг, че след месец и нещо ще трябва да се търсят нови звездиТова е въпрос за 1 млн лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеНа БФБ няма акции, които да са сигурно място. Тук влязоха пари, заради двата поредни рекордни дивидента при Атерата и ликвидацията при Еларга, както и трендове които се наблюдаваха и активизиране при пазара на земеделска земя - който е хванал тези движения хванал.
На БФБ винаги има позиции една или няколко, около които става нещо и са силно вървежни (по начина както Атера и Еларга бяха за изминалите 14-15 месеца). Та понеже Атерата е пример, та заова питам кои ще са следващите звезди, които само след един два месеца ще се търсят - винаги има такива на БФБ
Аз си имам мнение коя е следващата, няма да я споделя сега, а като си купя още някоя от тях, но си прав, и моето мнение е такова, най много една две акции да си заслужават, ... много жалко за борсата ни.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар