Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТо има и друг теоретичен вариант. Купуваш на П/Б 0,75 и стискаш докато падне на 0,09. После се чудиш защо хората са толкова прости и не щат да купуват толкова изгодно. Естесвено вината е в неграмотнотта на хората, които не могат да оценят прекрасните възможности.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеСамо, че ще те разочаровам - не колекционирам избушеняци
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAКато гледам къде си се наклал, следващия ти ник ще бъде "Golf 3 Mafia"http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЧакам да свърши края на партито при Еларг и Атера и ще ти кажа - +/- месец и нещо. Само, че ще те разочаровам - не колекционирам избушеняци
т.е. Не са съвсем доизбушениНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеИМПИРАТУРИЕ (ТИ а не аз) всичко което си описал така сладкодумно и мазничко е вярно, но като знам че крайният ти резултат като чиста печалба е няма и хиляда лева( според мен по точно е няма и 200 лева, засякохте когато влезе в атера с 222 акции) и направо ми се повръща!!!! А ние тук се борим за нови участници.............
Ако искаш ми се обиждай твое право си е, но и мое право е да си изразявам ОБЕКТИВНОТО МНЕНИЕ
Засякъл си ме при едната ми покупка от няколкото. Влязох туканка за дивидент (с колкото съм можел и искал - с толкоз) и вече, ако шитна, ще изкарам повече, отколкото от дивидентът.
Апропо - щом толкова държиш да ми следиш сделките и да се учиш, ок, нямам против.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеЧакам да свърши края на партито при Еларг и Атера и ще ти кажа - +/- месец и нещо. Само, че ще те разочаровам - не колекционирам избушеняци
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеВсе още чакам да ми отговориш на въпроса от предната страница :Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеТука играта е ясна. Както и при Еларга. Много ми е любопитно какво правим като мине големия дивидент и ликвидацията? Трябва да спираме БФБето
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЩо не кажеш направо в кои избушеняци си се набил, ами ни мъчиш и тук и в темата за оптимизма? Всички тук знаем колко е гадно да се набиеш в акции, които не мърдат, докато други не спират да катерят, но това е положението. Търпение му е майката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениео хъхряк бакърено котле.... ( )
БЕЗ ПРЕПОРЪКИ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля, че туканка, ако си гласуваме дивидентче 40+ стинки - трите кинта ги отнасяме като хъхряк бакърено котле. Тогава аз, негодници такива - понеже - щедър - ще ви шитна известно количество.... майната му на дивидентът от 40+ стинки - нали аз ще си докарам 78+ стинки на парче от сосното поскъпване, е ще си оставя малко, та да се порадвам на дивидентът се пак.
След дивидентът може да се наложи да си ги купувам отново на около 2.18, ама такъв е животът... ( )
Ако искаш ми се обиждай твое право си е, но и мое право е да си изразявам ОБЕКТИВНОТО МНЕНИЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениекато гледам при 2.15 агрофинанс земята излиза по 550 а тука при евентуално 2.20 след дивидента, дори и да прибавим механично кеша към земите(което е неправилно, няма след месец да ви го дават, по-скоро бавничко ще се обезценява) излиза по 600. И при положение че агрофинанс нищо не са продали и имат по-голяма отдаденост на земите няма как да ме убедите че не се е набалончила атерата аз нямам и от 2-те.... не е препоръка
Коментар
-
като гледам при 2.15 агрофинанс земята излиза по 550 а тука при евентуално 2.20 след дивидента, дори и да прибавим механично кеша към земите(което е неправилно, няма след месец да ви го дават, по-скоро бавничко ще се обезценява) излиза по 600. И при положение че агрофинанс нищо не са продали и имат по-голяма отдаденост на земите няма как да ме убедите че не се е набалончила атерата аз нямам и от 2-те.... не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеФорти - миналата година 2 тримесечни репа съм направил за да купувам Атери докато ми дойде свеж кеш. Залагам Атера - купувам пак Атера. Те така.
Лихвите им се изплатиха стократно
Коментар
Коментар