Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение

Просто не знам как не се умори да повтаряш едни и същи безсмислици толкова години, а в момента в който някой ти опонира да те избива на лични нападки...
Мисълта ми - няма лошо да се правят прогнози и да се споделят виждания за дадена позиция (нали затова сме във форум да обсъждаме и да дискутираме плюсове и минуси). Но като направиш прогноза, виж резултатите и ако си познал - похвали се ! Ако искаш дори позлорадствай малко (няма да ти се разсърдим) и се изтъкни "Казах ли Ви аз ?". Ама като сбъркаш в прогнозата, имай честта да излезеш и да кажеш "Колеги, сбърках, вие анализирахте и прогнозирахте по-добре от мен" и се пробвай пак с прогноза за следващата година. Ако искаш прогнозирай все лоши резултати, статистически рано или късно ще познаеш (при всяка компания все някога има и слаба година) и ще можеш да иззлорадстваш с въпросното "Казах ли Ви аз?"...... Ама поне изчакай да познаеш, а ти всяка година едно и също ежене, а компанията си работи перфектно до момента - година след година. Просто е смешничко да даваш 6-7 поредни години неверни прогнози за апокалипсиси, сривове, мъчителни дауни и т.н., а да се държиш все едно си мега познавач на дружеството.... Наистина е смешно, ама ти си знаеш....
Коментар