Първоначално изпратено от iezuita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЕ нали го беше сметнал дивидента на ТОЧНО 46,8 стинки...
кво стана сега - друга калкулация ли направи ?
Кантарчев - наистина няма ного секси акции - хем сосен дивидент, хем ликвидност и да са читави, доколкото е възможно за нашият пазар.
Бих казал (освен тая акция туканка) - Честната игричка и Жабоците.
Хм, дали частично да не изляза оттуканка и да си зема жабешки облизвации?
Ама ептен ного ще ми натежат жабоците в портфейлът....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХм, и аз сега не зная що да сторя. Да избягам сега - ще зема доста повече, отколкото ще е дивидентът дори и при най-оптимистически прогнози. Да - чакам - по-хубаво - може да стигнат и до 3 кинта.... ми ако дивидентът - по-скромен - и поспаднат?
Ърм-м-м...
Но само като си спомня, че някои ми казваха, че съм закъснял, когато пазарувах средно на 2.138 кинта...http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеПортфейла ли си си изредил?.....
Аре по-сериозно. Ралито на избушеняците е в историята.
За да е адекватна дискусията, дай си и твоето предложение за няколко акции, които според теб ще приютят кеша от еларга, за да можем да разсъждаваме и да сравняваме,. Естествено след 11 май ще го видим и на практика кои ще са по-растежни от предложенитеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХм, и аз сега не зная що да сторя. Да избягам сега - ще зема доста повече, отколкото ще е дивидентът дори и при най-оптимистически прогнози. Да - чакам - по-хубаво - може да стигнат и до 3 кинта.... ми ако дивидентът - по-скромен - и поспаднат?
Ърм-м-м...
Но само като си спомня, че някои ми казваха, че съм закъснял, когато пазарувах средно на 2.138 кинта...
кво стана сега - друга калкулация ли направи ?
Коментар
-
Ърм-м-м...
Но само като си спомня, че някои ми казваха, че съм закъснял, когато пазарувах средно на 2.138 кинта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеМного си прав, ама много.
Аз си имам мнение коя е следващата, няма да я споделя сега, а като си купя още някоя от тях, но си прав, и моето мнение е такова, най много една две акции да си заслужават, ... много жалко за борсата ни.
Ърм-м-м...
Но само като си спомня, че някои ми казваха, че съм закъснял, когато пазарувах средно на 2.138 кинта...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНе атерата а Еларга е примера. Та парите от Еларг ще отидат в: Атера (те вече и ходят), М+Ц, стара планина, монбат, ФНИ-българия, Агрофинанс, Неохим, Албена, Трейдинга, Фармата и т.н.- Все компанийки раздаващи дивиденти. Хората излезли от дивидентен адсиц ще искат да влязат в нещо носещо дивиденти. Избушеняци като топл, петхл, набалончения преди месец със 100% хим ... май нямат шанс. Говорим за вероятности. Както казах, ралито на избушеняците също свърши. Като всяко рали и то има крайРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПонеже нямаш един милиона лева ще ти кажа само един от кандидатите. Агрия се занимава със земеделие и има доста земя. Разгледай ги внимателно и дай мнение.
Не го виждам това дружество като ракета, като стабилна акция понеже все пак е подценено може би да, но не и като ракета Не е препоръкаРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеНа БФБ няма акции, които да са сигурно място. Тук влязоха пари, заради двата поредни рекордни дивидента при Атерата и ликвидацията при Еларга, както и трендове които се наблюдаваха и активизиране при пазара на земеделска земя - който е хванал тези движения хванал.
На БФБ винаги има позиции една или няколко, около които става нещо и са силно вървежни (по начина както Атера и Еларга бяха за изминалите 14-15 месеца). Та понеже Атерата е пример, та заова питам кои ще са следващите звезди, които само след един два месеца ще се търсят - винаги има такива на БФБhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеПо-добре кажи, които ще са следващите Атера и Еларг, че след месец и нещо ще трябва да се търсят нови звезди Това е въпрос за 1 млн лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеНа БФБ няма акции, които да са сигурно място. Тук влязоха пари, заради двата поредни рекордни дивидента при Атерата и ликвидацията при Еларга, както и трендове които се наблюдаваха и активизиране при пазара на земеделска земя - който е хванал тези движения хванал.
На БФБ винаги има позиции една или няколко, около които става нещо и са силно вървежни (по начина както Атера и Еларга бяха за изминалите 14-15 месеца). Та понеже Атерата е пример, та заова питам кои ще са следващите звезди, които само след един два месеца ще се търсят - винаги има такива на БФБ
Аз си имам мнение коя е следващата, няма да я споделя сега, а като си купя още някоя от тях, но си прав, и моето мнение е такова, най много една две акции да си заслужават, ... много жалко за борсата ни.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеКакъв е смисълът на този въпрос, при положение, че точно там са кинти търсели сигурност (и дори са я намерили) От тези кинти нито лев няма да влезе в шитове с алтман под 3 Парадът на избушеняците приключва
На БФБ винаги има позиции една или няколко, около които става нещо и са силно вървежни (по начина както Атера и Еларга бяха за изминалите 14-15 месеца). Та понеже Атерата е пример, та заова питам кои ще са следващите звезди, които само след един два месеца ще се търсят - винаги има такива на БФБРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеОт теб ли да се уча ИМПИРАТУРЕ?????????? От теб мога да науча единствено гъзолизане и стойка партер ама не онази стойка от един от най-мъжките спортове- борбата, а онази стойка която е с подчертан сексуа(НА)лен харектер със скритото послание "Аз ти пускам, пък ти ми дай някой лев". Аз гледам да се уча от хора от които мога да спечеля!!!
За ученето - самият факт, че ми следиш сделките и поръчките е достатъчно, впрочем твоя си работа - мен чуждите сделки не ме интересуват.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеПо-добре кажи, които ще са следващите Атера и Еларг, че след месец и нещо ще трябва да се търсят нови звезди Това е въпрос за 1 млн лв.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар