If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Врътчички за 1-2 стинки няма никакъв смисъл. Сега е по-скоро за купуване - с готов и сосен дивидент след месец и оформящ се поне толкова сосен дивидент догодина.
Не бре! Не четеш кво ти пиша. Спреда в офертите е 1-2 стинки! Демек можеш да избягаш по някое време (не сега, примерно лятоска) и да се върнеш без това да ти струва скъпо.
Туканка става туй, дето предвидих - налива се яко сухо от Еларгът - само не зная защо някакви пущиняци подбиват цената... ей, заювски сърчица...
И после продавачите ще започнат да пеят: тук е балооон, реколтата ще е слабааа, земята ще се умножи и ще стане два пъти повечееее .... а всъщност ще си хапят трътките, че са продали ! И аз съм с по-малко акции отколкото бях, но така се случва, не може всичко да ти е 100% винаги.
Важното е да има търговия с прилични обеми, да знаеш, че можеш да влезеш и да си излезеш когато ти е кеф. На тебе това ще ти се ослади. Ще можеш да си правиш врътчици. Спреда е има няма 1-2 ст'инки. Доволно. А иначе еларгците няма къде другаде да ходят.
Врътчички за 1-2 стинки няма никакъв смисъл. Сега е по-скоро за купуване - с готов и сосен дивидент след месец и оформящ се поне толкова сосен дивидент догодина.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Туканка става туй, дето предвидих - налива се яко сухо от Еларгът - само не зная защо някакви пущиняци подбиват цената... ей, заювски сърчица...
Важното е да има търговия с прилични обеми, да знаеш, че можеш да влезеш и да си излезеш когато ти е кеф. На тебе това ще ти се ослади. Ще можеш да си правиш врътчици. Спреда е има няма 1-2 ст'инки. Доволно. А иначе еларгците няма къде другаде да ходят.
Нищо ново. Както казах - над 50 мин. регистрация, 10 мин. гласуване на дневен ред, 10 мин за отговаряне на въпроси. Нямаше ного въпроси, защото нали преди около 2 седмици - среща с инвеститорите.
Аз изхождам от около 20 ст. дивидент за 2013 г. - леко песимистична прогноза, за да не остана разочарован. Ако действително са 28 ст. досега, то действително може да стигне и 3 лв.
20 стинки - малко. Ако искаш да си леко песимистически, заложи си 38 стинки.
Станали сме ного свити и скромни. И на 3 кинта акцията е подценена. 47 стинки без малко - баси... а и за догодина - вече са заработени около 28 стинки - отсега. Т.е. има реален шанс догодина - още по-сосно дивидент.
Аз изхождам от около 20 ст. дивидент за 2013 г. - леко песимистична прогноза, за да не остана разочарован. Ако действително са 28 ст. досега, то действително може да стигне и 3 лв.
Станали сме ного свити и скромни. И на 3 кинта акцията е подценена. 47 стинки без малко - баси... а и за догодина - вече са заработени около 28 стинки - отсега. Т.е. има реален шанс догодина - още по-сосно дивидент.
Импе, споменаха ли от кога ще започне изплащането на дивидента, нямам предвид законовия срок.
Коментар