IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Адванс Терафонд АДСИЦ-София
    www.advanceterrafund.bg
    Адванс Терафонд АДСИЦ-София представи уведомление за паричен дивидент.
    Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 16-05-2013 г. в София - 1164. На ОСА е гласуван дивидент за 2012 г. в общ размер на 41985391.15 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.493 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.46835 (само за акционери физчески лица) лв.

Коментар

• имаше
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Импе имаше ли кворум
        да знаем дали датата за дивидент ще е след 14 дни или след месец

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Аре на сборище, негодници - аз тръгвам след 8 минути.
          Сподели като се върнеш... 10х

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
            хах случайно видях на атерата отчета преди да е качен на сайта на борсата http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131418187 с тия продажби 30 ст дивидент ехее
            Хмм, не само продължават да правят над 50% марж, ами са го увеличили и на >65%

Коментар

• хах случайно видях на атерата отчета преди да е качен на сайта на борсата http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=131418187 с тия продажби 30 ст дивидент ехее

Коментар

• Аре на сборище, негодници - аз тръгвам след 8 минути.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  Прецаканото, много си прав, само за едно не ти е сверен часовника -
                  1. не сме 2009 г., а сме 2013 г.
                  2. Дау Джонес не е 10,000, а е вече над 15,300
                  3. Имахме вече три QE (ще кажат някой какво е общото с БГ - ами долара е все пак световна валута, която циркулира по цял свят)
                  4.
                  5.
                  6.
                  На мен не ми е ясно какво общо намираш между Дау и БФБ. Прасе и космос
                  То ако става въпрос и ДАКС-а беше 2009-та 3800 а сега гони 8400 ама това не пречи на един избушеняк като Комерцбанк например в същото време да падне от 9 на 0.8.
                  Може да има и още 10 QE-та но това не означава че новосъздадените пари ще се инвестират в избушеняци. Единственото общо между БФБ и Дау е че и тук и там умните пари влизаха в земеделие. Виж на кави Р/Е се търгуват земеделските компании навън и сравни например с Агрията и прецени кое е балона.
                  Препоръка е да си гледаш собствените позиции а не Дау
                  Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Прецаканото, много си прав, само за едно не ти е сверен часовника -
                    1. не сме 2009 г., а сме 2013 г.
                    2. Дау Джонес не е 10,000, а е вече над 15,300
                    3. Имахме вече три QE (ще кажат някой какво е общото с БГ - ами долара е все пак световна валута, която циркулира по цял свят)
                    4.
                    5.
                    6.

Мога да ти изредя още много, но няма смисъл...Тя и Атерата 2009 беше 1 лв. нали помниш, сега е 2.6 Най-голямата грешка е човек да си мисли, че една инвестиция ще се представя занапред така, както се е представяла в близкото минало

Та, много хубав анализ си направил, но е в минало време и не забравяй, че няма световна криза, която да е вечна - световните индекси показва, че кризата е вече отминала, очаква се това да се забележи и по икономически показатели...тогава и индексите ще са още по високо, а Атера, най-вероятно или по-ниско или на същите нива, понеже както казва Батя си е доста дебела цената - не е препоръка
                    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Момчета, няма какво да се самоубеждавате.
                      Акцията, компанията, активите са хубави, няма спор.
                      Само дето са доста добре оценени към момента.
                      И ако на БФБ тръгне нова мощна вълна нагоре, ще ви е доста криво че държите тук.
                      Но пък имате ликвидна и стабилна акция... та, няма пълно щастие
                      Абе същите ги намилаше за фармата, но тя си расте а шитчета като синергона се клатят в неизвестна посока. Като нямаш интерес тука какъв го търсиш. Седи си в синергона, булстрад, евроинс енемона и където там си се набил и недей раздавай акъл на хората.
                      Не го ли разбра или не искаш да разбереш, че от позиция до позиция е оттука до луната, бфб вече е малък набор от яки позиции и там народа ще набива кеша, ще растат само някои дружества, че има хора, които искат качествени, сигурни позиции, където да се чувстват собственици и да им разпределят 90% от активите по закон и т.н.
                      Набили сте се в "евтините" шитове и си милите, че ще има рипийт на 2007 - Да да ама не !! Набили сте си го сами, сега остава да се чудите, защо никой не иска да влага пари в шитовете, а само джобен спекулативен кеш... без особено значение Има още да се учите, и да поочукате твърдите алчни кратуни на бфб
                      Не е препоръка
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Момчета, няма какво да се самоубеждавате.
                        Акцията, компанията, активите са хубави, няма спор.
                        Само дето са доста добре оценени към момента.
                        И ако на БФБ тръгне нова мощна вълна нагоре, ще ви е доста криво че държите тук.
                        Но пък имате ликвидна и стабилна акция... та, няма пълно щастие

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Императорът.
                          Аз ще пропусна. Догодина Нямам време, иначе бих дошъл да се запознаем
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                            Най-хубавата им земя е в Катунец според мен
                            виж проекта за капково напояване
                            http://www.advanceterrafund.bg/imote...oblast-lovech/

Там е между 3 000 и 6 000 дка ако се не лъжа, след проект за комасация

Имат много землища с над 500 дка...., така че според мен не е въпроса до продажба на хубава земя

При 600 лв. на декар през текущата цена не ме плаши почти нищо.
                            1-во защото такива концентрирани земи не мога да купя на тази цена в Северна България
                            2-ро защото съм ликвиден и мога във всеки момент да продам акцията, а самата земя не мога, особено ако е до 200 дка на землище
                            3-то да видим парите от големия дивидент при АТЕРА и от ликвидацията на ЕЛАРГ къде ще отидат

Ако инвестираш директно за мен е по-кофти

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                            Имам акции
                            аз ти казах моите допускания, няма защо да споря тук, а и все пак това са прогнози

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Относно качеството на земята - справка - годишния отчет.
                              1 до 3 кат-я - 33.5 % , 4 и 5-та - 56% , от 6 до 10-та - 10.5%
                              Средно - 4.1 категория.
                              Никак даже не е зле според мене.
                              за раличните землища има значителни разлики в качеството на една и съща категория

Коментар

• Относно качеството на земята - справка - годишния отчет.
                                1 до 3 кат-я - 33.5 % , 4 и 5-та - 56% , от 6 до 10-та - 10.5%
                                Средно - 4.1 категория.
                                Никак даже не е зле според мене.

Коментар

Working...
                                X