Ха честито за дивидента.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПьяу-пьяу-пьяу-пьяу....
Туканка става туй, дето предвидих - налива се яко сухо от Еларгът - само не зная защо някакви пущиняци подбиват цената... ей, заювски сърчица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеВажното е да има търговия с прилични обеми, да знаеш, че можеш да влезеш и да си излезеш когато ти е кеф. На тебе това ще ти се ослади. Ще можеш да си правиш врътчици. Спреда е има няма 1-2 ст'инки. Доволно. А иначе еларгците няма къде другаде да ходят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПьяу-пьяу-пьяу-пьяу....
Туканка става туй, дето предвидих - налива се яко сухо от Еларгът - само не зная защо някакви пущиняци подбиват цената... ей, заювски сърчица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНещо друго интересно казаха ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмпе, споменаха ли от кога ще започне изплащането на дивидента, нямам предвид законовия срок.
Имам предвид - другият месец.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз изхождам от около 20 ст. дивидент за 2013 г. - леко песимистична прогноза, за да не остана разочарован. Ако действително са 28 ст. досега, то действително може да стигне и 3 лв.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтанали сме ного свити и скромни. И на 3 кинта акцията е подценена. 47 стинки без малко - баси... а и за догодина - вече са заработени около 28 стинки - отсега. Т.е. има реален шанс догодина - още по-сосно дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтанали сме ного свити и скромни. И на 3 кинта акцията е подценена. 47 стинки без малко - баси... а и за догодина - вече са заработени около 28 стинки - отсега. Т.е. има реален шанс догодина - още по-сосно дивидент.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение0,47 ст. нето си е сосен дивидент. Сега въпросът е дали е калкулиран в цената на акцията. Според мен на 2.70 е справедливо оценена. Неангажиращо мнение.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеИмпе имаше ли кворум
да знаем дали датата за дивидент ще е след 14 дни или след месец
Поздрави
Уникален за мен случай - регистрацията да продължи около 3 пъти повече от самото сборище.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар