IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха честито за дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Пьяу-пьяу-пьяу-пьяу....

Туканка става туй, дето предвидих - налива се яко сухо от Еларгът - само не зная защо някакви пущиняци подбиват цената... ей, заювски сърчица...
      И после продавачите ще започнат да пеят: тук е балооон, реколтата ще е слабааа, земята ще се умножи и ще стане два пъти повечееее .... а всъщност ще си хапят трътките, че са продали ! И аз съм с по-малко акции отколкото бях, но така се случва, не може всичко да ти е 100% винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
        Важното е да има търговия с прилични обеми, да знаеш, че можеш да влезеш и да си излезеш когато ти е кеф. На тебе това ще ти се ослади. Ще можеш да си правиш врътчици. Спреда е има няма 1-2 ст'инки. Доволно. А иначе еларгците няма къде другаде да ходят.
        Врътчички за 1-2 стинки няма никакъв смисъл. Сега е по-скоро за купуване - с готов и сосен дивидент след месец и оформящ се поне толкова сосен дивидент догодина.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Пьяу-пьяу-пьяу-пьяу....

Туканка става туй, дето предвидих - налива се яко сухо от Еларгът - само не зная защо някакви пущиняци подбиват цената... ей, заювски сърчица...
          Важното е да има търговия с прилични обеми, да знаеш, че можеш да влезеш и да си излезеш когато ти е кеф. На тебе това ще ти се ослади. Ще можеш да си правиш врътчици. Спреда е има няма 1-2 ст'инки. Доволно. А иначе еларгците няма къде другаде да ходят.

Коментар

• Пьяу-пьяу-пьяу-пьяу....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Нещо друго интересно казаха ли?
              Нищо ново. Както казах - над 50 мин. регистрация, 10 мин. гласуване на дневен ред, 10 мин за отговаряне на въпроси. Нямаше ного въпроси, защото нали преди около 2 седмици - среща с инвеститорите.

Коментар

• ще купя акции тук
                щом казвате, че е подценена акцията
                и догодина дивидента мин 38 ст

Коментар

• Нещо друго интересно казаха ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Импе, споменаха ли от кога ще започне изплащането на дивидента, нямам предвид законовия срок.
                    Дивидентът - при сички положения до краят на месецът.

Имам предвид - другият месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Аз изхождам от около 20 ст. дивидент за 2013 г. - леко песимистична прогноза, за да не остана разочарован. Ако действително са 28 ст. досега, то действително може да стигне и 3 лв.
                      20 стинки - малко. Ако искаш да си леко песимистически, заложи си 38 стинки.

Коментар

Станали сме ного свити и скромни. И на 3 кинта акцията е подценена. 47 стинки без малко - баси... а и за догодина - вече са заработени около 28 стинки - отсега. Т.е. има реален шанс догодина - още по-сосно дивидент.
                        Аз изхождам от около 20 ст. дивидент за 2013 г. - леко песимистична прогноза, за да не остана разочарован. Ако действително са 28 ст. досега, то действително може да стигне и 3 лв.

Коментар

Станали сме ного свити и скромни. И на 3 кинта акцията е подценена. 47 стинки без малко - баси... а и за догодина - вече са заработени около 28 стинки - отсега. Т.е. има реален шанс догодина - още по-сосно дивидент.
                          Импе, споменаха ли от кога ще започне изплащането на дивидента, нямам предвид законовия срок.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            0,47 ст. нето си е сосен дивидент. Сега въпросът е дали е калкулиран в цената на акцията. Според мен на 2.70 е справедливо оценена. Неангажиращо мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                              Импе имаше ли кворум
                              да знаем дали датата за дивидент ще е след 14 дни или след месец

Поздрави
                              Имаше - макар капитал - ного разбит. Представени - около 56% от капиталът - а ного хора - регистрацията се забави до около 12:38 часът.
                              Уникален за мен случай - регистрацията да продължи около 3 пъти повече от самото сборище.

Коментар

• 0,47 ст. нето си е сосен дивидент. Сега въпросът е дали е калкулиран в цената на акцията. Според мен на 2.70 е справедливо оценена. Неангажиращо мнение.

Коментар

Working...
                                X