Първоначално изпратено от LuckyYou
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеИмпе, до кога мога да си купя още акции, на които да бъде разпределен дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОще можеш да е включиш.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Какво общо има размера на дивидента с купуването или "некупуването" на нова земя?
Генчо бе чети...Генчо не чете
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеЗа да излезе горе-долу сметката на Импето за дивидент от 28 ст. за тази година трябва да спрат да купуват земя и само да продават със същото темпо като от началото на годината.
Какво общо има размера на дивидента с купуването или "некупуването" на нова земя?Last edited by BSEtrader; 17.05.2013, 17:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнениеПътувах в Североизточна България - нивите на пшеницата са тъмнозелени и високи около 60 см, което е много показателно за състоянието на посевите
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеДнес падна хубав дъжд в София
Моля форумците от Северна България да кажат как е било при тях, защото пролетниците страдат, а от дъжда ще зависи и цената на земята и цената на АТЕРА.
Предварително благодаря
Пътувах в Североизточна България - нивите на пшеницата са тъмнозелени и високи около 60 см, което е много показателно за състоянието на посевите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеА как ги сметна 28 стинки за догодина, ако не е тайна? И дали не си объркал с една нула след запетайката?
Пак казвам - засега.
И каква нула да съм обръкал - ти по 2.8 лева ли искаш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтанали сме ного свити и скромни. И на 3 кинта акцията е подценена. 47 стинки без малко - баси... а и за догодина - вече са заработени около 28 стинки - отсега. Т.е. има реален шанс догодина - още по-сосно дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНе бре! Не четеш кво ти пиша. Спреда в офертите е 1-2 стинки! Демек можеш да избягаш по някое време (не сега, примерно лятоска) и да се върнеш без това да ти струва скъпо.
То и на 28-ий не се знае на каква цена ще сме.
Мога да избягам с малко, мога и с ного, може дотогава да си зема още...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеХа честито за дивидента.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВрътчички за 1-2 стинки няма никакъв смисъл. Сега е по-скоро за купуване - с готов и сосен дивидент след месец и оформящ се поне толкова сосен дивидент догодина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеХа честито за дивидента.Истината е някъде там (The truth is out there)
Коментар
Коментар