IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение

Ами очаквам, че вече земите им дето са останали не стуват за нищо. ХУбаво се продаде и източи като деведент, който взел взел, за останалите картони за държане.
    Булсоне, клоун форумен, къде се изгуби? Нещо пак не уцели с прогнозата. Ти да видиш, таз година по-добра от предишната. За другата вече са се трупнали някакви продажби, а сме едва в средата. Ти да не си имал предвид, че 2019г. ще се срути цената за кратко, щото от 2020 почва да се връща кеша от лизинговата дейност. Въобще, дай малко по-прецизно в хейта.

Коментар

не е зле, ще ти трябват 50 г. да си върнеш инвестицията така, ако сложим средната дивидентна доходност от създаването досега.
      Аз очаквах 2-3 ст. дивидент, но явно догодина или няма да има или ще е символичен, щото от какво ще дойде?
      Най-вероятно сега лятото ще слезе вече към 1.40-1.50.
      Нямам Атера но ми стана интересно мнението ти и ми се прииска да се намеся. Обмислял ли си следният вариант. В случай, че цената на Атера падне до 1,40 както посочваш, то е възможно твоите акции да струват максимум 30-40 процента от текущата стойност. Та се чудя защо толкова мечтаеш да се срути акцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение

нит цената е на 1.20 (за съжаление) нит дивидента е 5 ст.

обещах да те цитирам, само за това го правя, не се заяждам.

успехи на всички

Забрави да му сложиш датата !

Коментар

Стискахте, стискахте дивидентния шит, тази година 10 ст, догодина вероятно я има 5 ст, та цената кой знае, може и на 1.20 да се спре GO GO
          нит цената е на 1.20 (за съжаление) нит дивидента е 5 ст.

обещах да те цитирам, само за това го правя, не се заяждам.

успехи на всички

корекция: горният цитат бива изречен/списан на 13.06.2016, 09:18

догодина живот и здраве, ще цитирам наново
          Last edited by vendetta89; 01.06.2017, 14:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

По закон АДСИЦ не са ли длъжни да раздават 90% от печалбата като дивидент или поне да я предложат като такава ?
            Как тогава си очаквал 2-3 ст дивидент ?
            Ами очаквам, че вече земите им дето са останали не стуват за нищо. ХУбаво се продаде и източи като деведент, който взел взел, за останалите картони за държане.
            Bulls on BSE

Коментар

не е зле, ще ти трябват 50 г. да си върнеш инвестицията така, ако сложим средната дивидентна доходност от създаването досега.
              Аз очаквах 2-3 ст. дивидент, но явно догодина или няма да има или ще е символичен, щото от какво ще дойде?
              По закон АДСИЦ не са ли длъжни да раздават 90% от печалбата като дивидент или поне да я предложат като такава ?
              Как тогава си очаквал 2-3 ст дивидент ?
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                Тук дори и на сегашните цени дивидентната доходност идва на 7,5%, което никак не е зле.
                Bulls on BSE

Коментар

• Тук дори и на сегашните цени дивидентната доходност идва на 7,5%, което никак не е зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от evren Разгледай мнение
                    Коя е последната дата за покупка на акции с право на дивидент?
                    9 юни
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

• в следващите 2-5 години тук може да очакваме неочакваното
                      пазарът на зърно ще се възстанови, т.е. печалбите на фермерите ще се повишат
                      сбсидиите и да ги бутнат, няма да е нещо съществено - става въпрос за тези около 30лв
                      земята и да не се покачи, то поне търсенето ще се засили, но и ще нарасне лекичко
                      Адванса ще продават повечко
                      но и покупките им ще повишат цената - ако не се местят във все по-калпави райони, т.е. неатрактивни
                      следващата цел за мен ще е 2.5лв, а дивидента да не спада под 15ст
                      И ДА СИ ОПРАВЯТ БАКИИТЕ С НЕОТДАДЕНИТЕ ЧУКАРИ, защото тези към 19% са точно такива
                      Last edited by fortiss; 01.06.2017, 11:28.

Коментар

• Коя е последната дата за покупка на акции с право на дивидент?

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение

След данъка е.
                          Така предположих и аз. Благодаря !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Това чисто след данъка предполагам или не ?
                            След данъка е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Че какво да стане на сборището - нищо противоестествено. Забавихме се с началото бая време, докато наберем кворум - чакахме бая време някакво чужденче за целта. Гласувахме си всичко според както си е - 0.1615 кинта дивидент - съвсе-е-е-ем доволно, на стотинка под прогнозата ми.
                              Това чисто след данъка предполагам или не ?

Коментар

• Че какво да стане на сборището - нищо противоестествено. Забавихме се с началото бая време, докато наберем кворум - чакахме бая време някакво чужденче за целта. Гласувахме си всичко според както си е - 0.1615 кинта дивидент - съвсе-е-е-ем доволно, на стотинка под прогнозата ми.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X