IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Импе, очакваните приходи от ренти са 6,7 млн. лв. Разходите /като изключим преоценки и други такива/ в годините мисля, че са между 7 и 9 млн. лева. За какви осигурени 7 ст. на акция говорим? Спирам и аз да пиша, че не съм толкова вътре и може да бъркам, а и атмосферата ми е натоварваща

П.П. А иначе с ентусиазъм може да я закарате акцията и на 5 лв. - спор няма!
    Успех!
    ако ще я карате на 5лв - да купувам
    първо да направим сметка с какъв ресурс разполагате - биковете, и после ще видим дали ще стане на работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Около средата на годината сме.
      Импе, очакваните приходи от ренти са 6,7 млн. лв. Разходите /като изключим преоценки и други такива/ в годините мисля, че са между 7 и 9 млн. лева. За какви осигурени 7 ст. на акция говорим? Спирам и аз да пиша, че не съм толкова вътре и може да бъркам, а и атмосферата ми е натоварваща

П.П. А иначе с ентусиазъм може да я закарате акцията и на 5 лв. - спор няма!
      Успех!
      Last edited by 15%; 15.07.2015, 13:20.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
        еми то и за теб добре ще си преоцениш и твоята земя нагоре
        то има ли значение как си я водя в ума??? освен за самочувствие
        сега сериозно: Искам да уточня, че думата чукари беше използвана в преносен смисъл. Примерно ако оценяваме земята по десетобалната система, и в една община земята средно е с оценка 7, то като правило ми се вижда, че земята на адванса там е с оценка около 5.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Разходи няма ли тази компания?
          Около средата на годината сме.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Дивидента само от ренти не е 7 ст./акция, а е наполовина от тази сума!

Коментар

• Пускам от време на време пост, че продавам или давам под аренда на една земя....
              Бях упрекнат, че имало други сайтове..Правилно...
              Но си правя моя статистика за интереса към земеделските земи и цените им, за да преценя има ли наченки на балониране....
              При всяка обява имам по едно запитване къде се намира парцела и даже не се коментира цената....Пазарът е затихнал !!!

Имам леко усещане за далавера при тези дружества....Продават хубавите парцели, купуват треволяци за да поддържат горе долу обемите и папкат от дружествата.....

След 2-3 г ще видим какво остава....

пп Дано да не съм прав......

Коментар

да 7 ст само от ренти
                Разходи няма ли тази компания?
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• еми то и за теб добре ще си преоцениш и твоята земя нагоре

Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  грешна ми е теорията значи

Коментар

средна цена 1600 лв. Форти това не ти се връзва на теорията ти че са им останали само чукари
                    грешна ми е теорията значи

Коментар

• да 7 ст само от ренти

Коментар

средна цена 1600 лв. Форти това не ти се връзва на теорията ти че са им останали само чукари
                        Нечукари.

Правилно ли разбирам, че само от ренти вече има осигурени към 7 стинки на акция от рентички?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• средна цена 1600 лв. Форти това не ти се връзва на теорията ти че са им останали само чукари

Коментар

• бюлетин
                            http://x3news.com/download/?id=287321
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              Благодаря на всички, които мислят, че съм полезен за темата.
                              Мотив да пиша тук - интересно ми е. Занимавам се с този бизнес и затова пиша.
                              Конкретна материална полза нямам. Научавам нови неща от колегите.
                              Не се стремя нещо да влияя или променям, и да искам не мога да го направя.
                              Приемам темата повече като земеделска, а не свързана с Адванса.
                              това е....
                              +1

Коментар

• Благодаря на всички, които мислят, че съм полезен за темата.
                                Мотив да пиша тук - интересно ми е. Занимавам се с този бизнес и затова пиша.
                                Конкретна материална полза нямам. Научавам нови неща от колегите.
                                Не се стремя нещо да влияя или променям, и да искам не мога да го направя.
                                Приемам темата повече като земеделска, а не свързана с Адванса.
                                това е....

Коментар

Working...
                                X