IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
    Кое му е добро. Все по-малко ще продават на тези цени
    Ами анализа си е добър и качествен. Поне това е моето субективно мнение, ти можеш да не го смяташ за такъв....

Коментар

• Кое му е добро. Все по-малко ще продават на тези цени

Коментар

• Един според мен добър анализ на сектора и переспективите му:

http://www.blitz.bg/news/article/256548

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
          Просто ме кефят връзките, който правиш. Това е сериозно.

Аз от зърно нищо не разбирам, но пък от модели разбирам. Прати някакви цифри да видим какво ще излезе.
          данни за какво ти трябват?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            Не разбирам това защо си го написал под моя пост? Към мен ли е насочено?
            Просто ме кефят връзките, който правиш. Това е сериозно.

Аз от зърно нищо не разбирам, но пък от модели разбирам. Прати някакви цифри да видим какво ще излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
              Тази новина ,каква връзка има с Атера-та .Това дори и да стане предизборно до нищо няма да доведе .Най -много да се вдигне потреблението в кръчмите
              тук тепърва ще гоним трите леФчета в близките седмици и без предизборни новини...имаме достатъчно предпоставки за това....не е препоръка..просто мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                няма връзка с Адванса, за мене по-важна
                цената на земята полека се покачва - лични наблюдения
                +1
                хубавото в случая е че не само се покачва цената,но и търсенето за закупуване на земеделска земя значително расте(това е пък по мои наблюдения)
                Не е Препоръка!!!
                Last edited by orakula; 11.03.2014, 23:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                  Тази новина ,каква връзка има с Атера-та .Това дори и да стане предизборно до нищо няма да доведе .Най -много да се вдигне потреблението в кръчмите

няма връзка с Адванса, за мене по-важна
                  цената на земята полека се покачва - лични наблюдения

Коментар

• Тази новина ,каква връзка има с Атера-та .Това дори и да стане предизборно до нищо няма да доведе .Най -много да се вдигне потреблението в кръчмите

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
                      Фортис, фермер не е само зърнар!
                      С 10дка ферми има с краставици, оранжерии, дори с овце или крави!
                      И за тях субсидията е пак 30 лв на дка.
                      Нещата леко по леко се променят и зърнарите ще трябва да свикват с това.
                      До сега 6% от фермерите(изключително само "зърнари") вземаха 80% от субсидите (милиарда дето днес ЕС ни възстанови)

Сами си решавайте как ще се отрази това на цени, ренти и дивиденти.
                      аз писах лично за мен, че ставам фермер заради субсидиите на малки стопанства

Коментар

• Фортис, фермер не е само зърнар!
                        С 10дка ферми има с краставици, оранжерии, дори с овце или крави!
                        И за тях субсидията е пак 30 лв на дка.
                        Нещата леко по леко се променят и зърнарите ще трябва да свикват с това.
                        До сега 6% от фермерите(изключително само "зърнари") вземаха 80% от субсидите (милиарда дето днес ЕС ни възстанови)

Сами си решавайте как ще се отрази това на цени, ренти и дивиденти.

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...bsidii,168424/

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            започнахме да загряваме за ръста,който тепърва предстои
                            Не е Препоръка!!!!
                            Какъв ти ръст бе човек, надули сте се като плондер, имате 220 хил. декара а вече сте минали 230 мил капитализазция. Май изядохте предварително дивидента Покрай ентусиазма, не е изключено да закарате до 2.95 и после "шус" - както казва киро до 2,20 - както беше и миналата година след дивидента. Да не говорим, че перспективата е да се свивате, дори и прогнозирания дивидент от карол е намаляващ. И защо да се стои тук за евенуална добавка на още едни 10%, според теб колко време ще издържат играчите да стоят тук и да гледат как растат другите хартии ?
                            Не е препоръка
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• У нас всички ставаме фермери. С по 10 декара само, но фермери.

Коментар

• между другото да спомена-в Плевенския и околните райони има голямо търсене на земя....предлагат се доста атрактивни цени за покупка........Не е Препоръка,а просто факт

Коментар

Working...
                                X