Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи всичко с SFARM ли сравняваш?
Луда работа!
не ве, имахме спор с един тигър преди 2-3 години!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеко - да купувам ли? Гледам пак приближава цената на СФАРМ, да взема да взема а?
Луда работа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеще преразгледам вижданията си, налага се
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда, ще пазарим ли?
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИнтерес по темата има. Предлагам да се организираме и направим срещи с няколко фермера от страната. Да разпитаме за качеството на нивите в районите, където работят. Да ни покаже ниви с различно качество в района. Ако имаме късмет ще видим и ниви на Адванса.
става ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеако ще я карате на 5лв - да купувам
първо да направим сметка с какъв ресурс разполагате - биковете, и после ще видим дали ще стане на работаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмпе, очакваните приходи от ренти са 6,7 млн. лв. Разходите /като изключим преоценки и други такива/ в годините мисля, че са между 7 и 9 млн. лева. За какви осигурени 7 ст. на акция говорим? Спирам и аз да пиша, че не съм толкова вътре и може да бъркам, а и атмосферата ми е натоварваща
П.П. А иначе с ентусиазъм може да я закарате акцията и на 5 лв. - спор няма!
Успех!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар