Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЯзък, тъкмо продадох...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеКато видиш къде са еднаквите цифри - ще разберешМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВече очаквам Адванса да направят пробив при продажбите и то на цени около това, което декларират.
Като се има предвид, че земята, която предлагат не е от високо качество и процентът на не обработваемите земи е голям, може да се твърди, че с техните продажби цената на земята на едро в България се повишава със 100 - 200 лева/декар от началото на годината.
След преизчисления, виждам, че цената е 1300-1350-1400 лв/декар за не много добра земя. Очаквах, че това ще се случи по-бавно, но кой ме пита.....
Коментар
-
Вече очаквам Адванса да направят пробив при продажбите и то на цени около това, което декларират.
Като се има предвид, че земята, която предлагат не е от високо качество и процентът на не обработваемите земи е голям, може да се твърди, че с техните продажби цената на земята на едро в България се повишава със 100 - 200 лева/декар от началото на годината.
След преизчисления, виждам, че цената е 1300-1350-1400 лв/декар за не много добра земя. Очаквах, че това ще се случи по-бавно, но кой ме пита.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениееее,форти,щом звездите ти говорят постфактум...значи са менте
нормално е при лихви по депозити под 2% и "събития" с банки да има мераклии за лизинг-40лв.рента при 1600лв.са си г.доход от 2.5%и актив,пазещ от инфлация
възможно е клиенти да са не само земеделци,а и свободните професии
иначе лизинга е ясно,че ще забави оборота на "пари-земя-пари прим",а новия курс към югоизтока ще изисква време за да може количествените натрупвания да преминат в качествени изменения
С това темпо на покупки пролетта ще им е необходим заем (или увеличение на ОК)за да продължат да ползват ценната си мрежа от агенти,което си е добре,защото размера има значение
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениещом посред бял ден звездите ми прогоровиха, значи ще е - продажби на лизинг ще има, така ми изписа на небето
нормално е при лихви по депозити под 2% и "събития" с банки да има мераклии за лизинг-40лв.рента при 1600лв.са си г.доход от 2.5%и актив,пазещ от инфлация
възможно е клиенти да са не само земеделци,а и свободните професии
иначе лизинга е ясно,че ще забави оборота на "пари-земя-пари прим",а новия курс към югоизтока ще изисква време за да може количествените натрупвания да преминат в качествени изменения
С това темпо на покупки пролетта ще им е необходим заем (или увеличение на ОК)за да продължат да ползват ценната си мрежа от агенти,което си е добре,защото размера има значение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеИскаш да купиш или да продадеш?
Питам, за да знам дали простакът съм аз или е някой друг.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПак някакви простаци ми пунтират поръчките - това е ного досадно.
Питам, за да знам дали простакът съм аз или е някой друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
не ве, имахме спор с един тигър преди 2-3 години!!!
Ma тебе още ли ти държи влага бе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво: тигър?
Аз мисля рано е да пазаруваш туканка - аз това си го оставям за 17-18 година.
Вече поизбягах отчасти от туканка - аз вярвам в Атерата и я обичам така да се каже един вид, но: искам да си цоцам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
не ве, имахме спор с един тигър преди 2-3 години!!!
Аз мисля рано е да пазаруваш туканка - аз това си го оставям за 17-18 година.
Вече поизбягах отчасти от туканка - аз вярвам в Атерата и я обичам така да се каже един вид, но: искам да си цоцам.Last edited by Императорът; 17.07.2015, 10:16.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениещом посред бял ден звездите ми прогоровиха, значи ще е - продажби на лизинг ще има, така ми изписа на небето
Коментар
Коментар