IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ко - да купувам ли? Гледам пак приближава цената на СФАРМ, да взема да взема а?
    Както върви, нищо чудно няма да е, ако цената на дирижабълчето сфарм слезе и под цената на това леко балонче, кое ще спада или повдига не знам, но няма да е учудващо вече за мен дори и да се разминат ))) Както споменаваше великия естествоизпитател д-р Каро - нерядко хартиите имат своята странна логика, и имат свободата на своя живот, независимо от фундамента. )))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
      Язък, тъкмо продадох...
      Не се коси, и според мен позицията си е леко раздута. На този поумрял летен битпазар е разумно продажби или покупки да се правят по-отрано а не когато камилчетата видят 2ри или 3ти отчет и се юрнат закъснително )))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
        Като видиш къде са еднаквите цифри - ще разбереш
        Ами ако има и от двете страни?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Вече очаквам Адванса да направят пробив при продажбите и то на цени около това, което декларират.
          Като се има предвид, че земята, която предлагат не е от високо качество и процентът на не обработваемите земи е голям, може да се твърди, че с техните продажби цената на земята на едро в България се повишава със 100 - 200 лева/декар от началото на годината.
          След преизчисления, виждам, че цената е 1300-1350-1400 лв/декар за не много добра земя. Очаквах, че това ще се случи по-бавно, но кой ме пита.....
          Язък, тъкмо продадох...

Коментар

• Вече очаквам Адванса да направят пробив при продажбите и то на цени около това, което декларират.
            Като се има предвид, че земята, която предлагат не е от високо качество и процентът на не обработваемите земи е голям, може да се твърди, че с техните продажби цената на земята на едро в България се повишава със 100 - 200 лева/декар от началото на годината.
            След преизчисления, виждам, че цената е 1300-1350-1400 лв/декар за не много добра земя. Очаквах, че това ще се случи по-бавно, но кой ме пита.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
              еее,форти,щом звездите ти говорят постфактум...значи са менте
              нормално е при лихви по депозити под 2% и "събития" с банки да има мераклии за лизинг-40лв.рента при 1600лв.са си г.доход от 2.5%и актив,пазещ от инфлация
              възможно е клиенти да са не само земеделци,а и свободните професии
              иначе лизинга е ясно,че ще забави оборота на "пари-земя-пари прим",а новия курс към югоизтока ще изисква време за да може количествените натрупвания да преминат в качествени изменения
              С това темпо на покупки пролетта ще им е необходим заем (или увеличение на ОК)за да продължат да ползват ценната си мрежа от агенти,което си е добре,защото размера има значение
              ще видим, гледаме филма

Коментар

щом посред бял ден звездите ми прогоровиха, значи ще е - продажби на лизинг ще има, така ми изписа на небето
                еее,форти,щом звездите ти говорят постфактум...значи са менте
                нормално е при лихви по депозити под 2% и "събития" с банки да има мераклии за лизинг-40лв.рента при 1600лв.са си г.доход от 2.5%и актив,пазещ от инфлация
                възможно е клиенти да са не само земеделци,а и свободните професии
                иначе лизинга е ясно,че ще забави оборота на "пари-земя-пари прим",а новия курс към югоизтока ще изисква време за да може количествените натрупвания да преминат в качествени изменения
                С това темпо на покупки пролетта ще им е необходим заем (или увеличение на ОК)за да продължат да ползват ценната си мрежа от агенти,което си е добре,защото размера има значение

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                  Искаш да купиш или да продадеш?

Питам, за да знам дали простакът съм аз или е някой друг.
                  Като видиш къде са еднаквите цифри - ще разбереш

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Пак някакви простаци ми пунтират поръчките - това е ного досадно.
                    Искаш да купиш или да продадеш?

Питам, за да знам дали простакът съм аз или е някой друг.

Коментар

• Пак някакви простаци ми пунтират поръчките - това е ного досадно.

Коментар

не ве, имахме спор с един тигър преди 2-3 години!!!

Ma тебе още ли ти държи влага бе....

Коментар

• на какво се дължи промяната на настроението Форти

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Какво: тигър?

Аз мисля рано е да пазаруваш туканка - аз това си го оставям за 17-18 година.

Вече поизбягах отчасти от туканка - аз вярвам в Атерата и я обичам така да се каже един вид, но: искам да си цоцам.
                            Мите, бил си в много качествени позиции и почти вдички си ги избягал . Като Албена, Хес, М+с, Бреф общо взето те ползвам за индикатор

Коментар

не ве, имахме спор с един тигър преди 2-3 години!!!
                              Какво: тигър?

Аз мисля рано е да пазаруваш туканка - аз това си го оставям за 17-18 година.

Вече поизбягах отчасти от туканка - аз вярвам в Атерата и я обичам така да се каже един вид, но: искам да си цоцам.
                              Last edited by Императорът; 17.07.2015, 10:16.

Коментар

щом посред бял ден звездите ми прогоровиха, значи ще е - продажби на лизинг ще има, така ми изписа на небето
                                това сериозно, не мислете че е шега

Коментар

Working...
                                X