Аз не виждам нищо лошо тук догодина дивидента да е на нормалните си нива, ако вземем за 10 г. период ще се падне сигурно по 5-7 стотинки средно. И понеже земите са по-малко и незнайно качество (дали въобще ги има или струват нещо), нормалните за 80 милиона акции е не повече от 3 ст дивидент. Колко да трябва да струва тази акция, ако може да докарва средно по 3 ст дивидент?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред мен позицията има какво да покаже - доста.
За разлика от Атера, ти няма какво да ни покажеш. Вече всички знаят, че ти си мажоретката по позицията и всичко всичките ти номера са отдавна изтъркани. Не помагаш с нищо на акцията.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред мен позицията има какво да покаже - доста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеБудната съвест го играя, щото ми е мило за навежите и заблудените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВие ми изглеждате много по хейтъри, а да каже някой нещо различно и по-достоверно и скачате като попарени. Дръжте шита и чакайте септември или октомври следващите справки
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеБудната съвест го играя, щото ми е мило за навежите и заблудените.
Горното важи не само относно тази тема, а и по принцип когато се опитваш да повлияеш на отделен човек или група хора. Аргументи (та били те и погрешни) ще имат вероятно въздействие, докато повтаряне и обиждане, просто води до отхвърляне та ако ще и да си 100 процента прав.
Лек ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениепо скоро се дразниш от пропуснатите ползи през последните години по дивидентните акции, така звучиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениепо скоро се дразниш от пропуснатите ползи през последните години по дивидентните акции, така звучишBulls on BSE
Коментар
-
по скоро се дразниш от пропуснатите ползи през последните години по дивидентните акции, така звучиш
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеМного лешояди в тоя форум. Ти специално, по някакъв начин се чувстваш длъжен да го играеш будната инвестиционна съвест или просто нямаш какво по смислено да правиш по принцип?
Какви поддръжки от пенсионни и договорни фондовете те гонят при тая никаква търговия вече н-ти месец поред. Къде я видя тая динамика не ми е ясно. За какво надуване точно говориш, че чак и от километри се виждалоBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКойто е умен няма да чака нито Септември, нито Октомври.
От километри се вижда, че тук акцията е надута, а вече пенсионните и договорните изнемогват да я поддържат, камо ли и като се спихне дивидента.
Какви поддръжки от пенсионни и договорни фондовете те гонят при тая никаква търговия вече н-ти месец поред. Къде я видя тая динамика не ми е ясно. За какво надуване точно говориш, че чак и от километри се виждало
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНе сте очаквали нещо сериозно като продажби 2 месеца след като рестартираха бизнеса, нали ?
Т
Коментар
Коментар