If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тука какво стана последно - ако фермер си купи земя сега има ли право на субсидии за 2014-2020 или остана положението с правата за субсидиране от 2013 ?? съответно атерата ще може ли да ги продава тия права
И аз си мисля, че едно 3 лв. не следва да са проблем. На тая лудница на борсата дето стана последните месеци и където според мен немалко акции надскочиха фундамента си, си мисля че Атерката може поне да се доближи до своя....
Пък ако стане и някоя корекция на пазара, си мисля че може и да се разчита на доста повече от 3-те лева, тъй като предполагам немалка част от евентуално изтеглените печалби ще се пренасочат към сигурната банка "Адванс"
аз за 3-те леФа го пиша от доста време,но нямаше кой да ме разбере(розовки цаиси нещо си)-но тук за влизане и 4 не е лошо като вариант,защото акцията тепърва ще катери и то доста осезаемо според мен!!!!
Не е Препоръка!!!!
Ко става тук, добрата стара атерка. За къде ще я ходим, още помня кога беше левче.
И аз си мисля, че едно 3 лв. не следва да са проблем. На тая лудница на борсата дето стана последните месеци и където според мен немалко акции надскочиха фундамента си, си мисля че Атерката може поне да се доближи до своя....
Пък ако стане и някоя корекция на пазара, си мисля че може и да се разчита на доста повече от 3-те лева, тъй като предполагам немалка част от евентуално изтеглените печалби ще се пренасочат към сигурната банка "Адванс"
пропуснах да добавя,че тук тепърва според мен ще има ръст в цената на акцията....и си мисля че близките месеци ще добавят фактологичност на това мое твърдение......
Не е Препоръка!!!!
Чудно ми е добивите на памук в Сирия по време на война как ли се отразяват на атерата...
не знам за памука-на търговията със зърно определено оказва влияние върху цената на земята в БГ,а от там и на представянето на акцията ако не ти се вярва направи си справка-движението на цените от миналата година...
кофти новина
Informa Economics очаква реколтата от пшеница през 2014 - 2015 МГ да бъде 715.8 млн. тона при 712.6 млн. тона през 2013 - 2014 МГ.
Реколтата в Индия ще бъде 108.0 млн. тона при 92.5 млн. тона през текущия сезон.
Не е добре работата ако така стане. В Индия жътвата започва, така, че няма накъде да се отстъпва много за по-ниски добиви. Остава компенсация да има от други места, т.е. понижения, но това може да се получи и от БГ, което е кофти за нас.
Като гледам в САЩ дават повишетие от близо 3 млн. тона, нещо което доста ме съмнява.
Чудно ми е добивите на памук в Сирия по време на война как ли се отразяват на атерата...
Коментар