Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Ван Бастене, ти си другата мажоретка по тази позиция :-)
Я кажете, как АТЕРата е алтернатива на банковия депозит. Апропо, то хубаво да е така, ама все пак акция с номинал 1 лв. е редно да се залага за 1 лв. а не над 2 лв., щото над 2 лв. главница не е никак сигурна, че ще си я върнеш.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеАми има какво да покаже, вече виждаме какво е да е застой. Хората почнаха да се изнервят, предсоти и ни да видим и нещо невиждано тук последните 5 г. - един добър даун тренд - тип Софарма.
За разлика от Атера, ти няма какво да ни покажеш. Вече всички знаят, че ти си мажоретката по позицията и всичко всичките ти номера са отдавна изтъркани. Не помагаш с нищо на акцията.
Фрапиращата ти некомпетентност и липсата на елементарни знания (или поне някакви за дружеството) горе-долу мога да ги понеса.... Но ако обичаш, моля те поне не се изказвай за доказани форумци като Fortiss !!!
Да наричаш човека, който явно демонстрира най-добри познания за пазара на земеделска земя в тази тема, "мажоретка" е меко казано нагло и безочливо !!!
Не че винаги съм бил съгласен с него, но поне се аргументира и базира на реални данни и познания (за разлика от теб например....).
Така че ако държиш да продължиш да тролиш (каквато и да ти е причината затова), никой не може да ти го забрани, но те моля поне да не коментираш доказаните форумци, които правят аргументирани постове !
Благодаря предварително !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе откъде излязъл и то паднало?
Форти твърди това за Трейдингът, но аз там имам повече акции отколкото съм имал когато и да било преди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA наясно ли си с това че идните 10г. ако продават дори само 2-3% от портфейла си на годишна база ( т.е. 10 пъти по малко отколкото предните 3-4 години) - това ти осигурява 4-5% дивидент чисто.
Изключая разбира се таксите на ОД.
А ако е повече....
Пък междувременно цената на земята, т.е. фундамента ( и цената) на акцията си дава още едно минимум от поне 5-6% годишно.
Няма такава яка нискорискова банка у балканско....
Булсон лисичката все ще и е кисело гроздето винаги...
Напълно съм съгласен с теб. Този път те подкрепям изцяло.
Когато пишех критично към Авданса беше, защото дивидента минаваше 40ст. Сега, когато много я отписват - мога да кажа, че въобще не е така. Не става въпрос за 40ст дивидент, но не и за 2-3 стотинки.
Който не е в този бизнес и гледа в тавана преди да драсне нещо тук - моля да напише накрая - аз си живея на последния етаж в панелката в Люлин, и жив фермер, който работи над 50 000 декара съм виждал само по телевизията, че и там не съм го виждал !!!!
Това последното е шега разбира се! Но не пишете обиди към колеги с различно мнение !!!
Не отписвайте Адванса и то тотално, защото не е така!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...
В последно време инвестирам дългосрочно на чуждите пазари в могъщи компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение+1Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАааа, още има бол да пада то.
Ма важното е че му действа здравословно, лизането...
ПС Пък откъдето излезе Импето - то се вдига, питай форти...
Форти твърди това за Трейдингът, но аз там имам повече акции отколкото съм имал когато и да било преди.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАааа, още има бол да пада то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпе, ти нали си увеличи дяла в златцето, а то взе че падна
В последно време инвестирам дългосрочно на чуждите пазари в могъщи компании.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпе, ти нали си увеличи дяла в златцето, а то взе че падна
-Важното е байряка да се вее , а че "клечката" е къса ...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA наясно ли си с това че идните 10г. ако продават дори само 2-3% от портфейла си на годишна база ( т.е. 10 пъти по малко отколкото предните 3-4 години) - това ти осигурява 4-5% дивидент чисто.
Изключая разбира се таксите на ОД.
А ако е повече....
Пък междувременно цената на земята, т.е. фундамента ( и цената) на акцията си дава още едно минимум от поне 5-6% годишно.
Няма такава яка нискорискова банка у балканско....
Булсон лисичката все ще и е кисело гроздето винаги...
Затова тук намалих делът си - и още ще го - но около 18-а полека-лека пак може да пълня и увеличавам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред мен позицията има какво да покаже - доста.
Коментар
Коментар