IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Тая година може да е по-добра, поне засега - на сборището каза директорът - че по-добре се движат сделчиците.

Иначе спадът е нормален, очаквах го - но пасувам - имам по-сгодни работи за дебнене.
    Казаха ли кога да очакваме дивидента?

Та да го похарчим за плис-плис както казваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
      Не се чуди, нали затова дават дивидент, след като днес е първия ден в който не получаваш дивидент, че държиш акцията нормално е да падне някъде с колкото е дивидента. Вече дали ще компенсира и ще се върне на предишните нива или Булс-а ще излезе прав че ще продължава да дълбае само времето ще покаже.
      Тая година може да е по-добра, поне засега - на сборището каза директорът - че по-добре се движат сделчиците.

Иначе спадът е нормален, очаквах го - но пасувам - имам по-сгодни работи за дебнене.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Само, че ако кажеш че имаш 50 бройки и ги стискаш до дупка ще ни стане весело. Всеки е почнал отнякъде ама до колкото помня ти имаше там някъде като бройки. Без лоши чувства.
        Имам 315 бройки, не са много, но не са и малко( близо 1/4 от портфейла ми).

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Стискахте, стискахте дивидентния шит, тази година 10 ст, догодина вероятно я има 5 ст, та цената кой знае, може и на 1.20 да се спре GO GO
          живот и здраве ще те цитирам догодина

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
            Ще задържа акциите, няма смисъл да продавам сега. Ако след Q3 има добра печалба и цената е под 2лв ще купя още. Крайна сметка, аз имам дългосрочна цели.
            Само, че ако кажеш че имаш 50 бройки и ги стискаш до дупка ще ни стане весело. Всеки е почнал отнякъде ама до колкото помня ти имаше там някъде като бройки. Без лоши чувства.

Коментар

Не се чуди, нали затова дават дивидент, след като днес е първия ден в който не получаваш дивидент, че държиш акцията нормално е да падне някъде с колкото е дивидента. Вече дали ще компенсира и ще се върне на предишните нива или Булс-а ще излезе прав че ще продължава да дълбае само времето ще покаже.
              Ще задържа акциите, няма смисъл да продавам сега. Ако след Q3 има добра печалба и цената е под 2лв ще купя още. Крайна сметка, аз имам дългосрочна цели.

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                Баси как се срина цената, а бях си купувал до миналата седмица на 2.06 лв, дивидента до някъде ще компесира, ама...

Коментар

• Е какво е толкова чудното? Калкулират цената с 10 стинки надолу ...
                  Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Баси как се срина цената, а бях си купувал до миналата седмица на 2.06 лв, дивидента до някъде ще компесира, ама...

Коментар

• Стискахте, стискахте дивидентния шит, тази година 10 ст, догодина вероятно я има 5 ст, та цената кой знае, може и на 1.20 да се спре GO GO
                      Bulls on BSE

Коментар

• И сега прогнози за утре някакви? До 1.90 мислите ли че ще стигне. Аз мисля че да, макар че така и не продадох в търсене на 3-4ст разлика допълнително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                          Една от най-стабилните акции в БГ.
                          Основната заслуга според мен е на мениджмънта, който удържа на напъна да продава евтино, събира добри ренти и е коректен към акционерите си ... и затова ще продължава и занапред да ни радва с успехи ...

Още веднъж моите комплименти !!!!!!!
                          Съгласен съм че е мега стабилна, но хората май ще търсят ракети скоро

Коментар

• и не забравяйте, че най-важна е цената на земята - 2000лв/декар след 9 години

Коментар

• Една от най-стабилните акции в БГ.
                              Основната заслуга според мен е на мениджмънта, който удържа на напъна да продава евтино, събира добри ренти и е коректен към акционерите си ... и затова ще продължава и занапред да ни радва с успехи ...

Още веднъж моите комплименти !!!!!!!
                              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Според мен дивидентът вече е калкулиран в цената и не си заслужава сега покупка. Като мине той и ще се коригира надолу.
                                *Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X