IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 25 април 2007 г. БенчМарк Фонд Имоти обяви процедура по продажба на търговския център в град Пловдив, като към настоящия момент обектът вече е изцяло продаден. Приходите от продажбата на магазини възлизат на 19 008 270 лв., в резултат на което е реализирана печалба в размер на 12 637 088 лв. и е разпределен дивидент между акционерите на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Не съм запознат, притежават ли нещо друго освен този бизнес център?
      http://www.benchmark.bg/?type=1&serv...rvices=2&id=69

Тука има достатъчно инфо да се ориентираш... Проектите, които имат са добри и много перспективни, но дълговете и Бизнес центъра на Цариградско изяждат фонда жив...
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        4 общо проекта

Търговски център - Пловдив
        Ексклузив Ски и Спа Резорт
        БенчМарк Бизнес Център
        Раковски Бизнес Център- това също е доста апетитно

http://x3news.com/dogetblobfromdocum...30_06_2010.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          говореше се за продажба на бизнес центъра на цариградско

разкарат ли го, дълговете клонят към 0...

http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/07...centura_si_na/

Коментар

говореше се за продажба на бизнес центъра на цариградско

Така, като гледам как се движи цената... или някой малък капитулира или са първи сигнали за това че не е постигнато споразумение за продажба...

Коментар

• говореше се за продажба на бизнес центъра на цариградско

Коментар

Нетна стойност на активите на една акция
                1.1622

цена 0,20
                Най-притеснителното тук са дълговете... Коефициента дългове/собствен капитал се приближава до 2...

Коментар

• Нетна стойност на активите на една акция
                  1.1622

цена 0,20

Коментар

• Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение
                    Парите за строежите идват от NBG London branch, което го пише в отчеттите. Сградата на Цариградско шосе ще стане интересна, когато метрото стигне до там. До тогава ще трябва да капитализират още няколко години лихвите.

незнам ама метрото отсреща май е пред фалит 20 лева им давах и ме питаха нямам ли по дребни а сметката ми беше 11

Коментар

• Парите за строежите идват от NBG London branch, което го пише в отчеттите. Сградата на Цариградско шосе ще стане интересна, когато метрото стигне до там. До тогава ще трябва да капитализират още няколко години лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от репото Разгледай мнение
                        Сградата им на Цариградско шосе е завършена, отвън е изцяло остъклена и т.н.
                        кога е официалния пусков срок и има ли наематели/продажби
                        аз предполагам че имат, защото откъде пари за довършителните работи?

някой има ли повече информация?

май кризата свършва и тук
                        нямат наематели чакат да се напълни затова не я довършваха умишлено да не плащат данъци

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Първоначално изпратено от ATILA
                          Тука малоумието на разпродаващия придобива безпрецедентни стойности! Дори за неповторимата Бегетовска борса...
                          Що бе Атила? Инвеститорите оценяват забавянията при строежа на двете сгради, липсата на наематели и спада в цените,който ще продължи през цялата 2010г и вероятно ще продължи поне до средата на 2011г.
                          И си казва - по-добре с малко кеш и на голяма загуба, отколкото без никакъв кеш и тотална загуба !

А ти си свободен да купуваш на тези "секси" цени,примоции и фърчащи кИфтета и кИбапчета.......
                          Не бе пич! Кометата наближава! Импактът ще е след няколко седмици! затова се пилее / живее за последно!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                            Тука малоумието на разпродаващия придобива безпрецедентни стойности! Дори за неповторимата Бегетовска борса...
                            Що бе Атила? Инвеститорите оценяват забавянията при строежа на двете сгради, липсата на наематели и спада в цените,който ще продължи през цялата 2010г и вероятно ще продължи поне до средата на 2011г.
                            И си казва - по-добре с малко кеш и на голяма загуба, отколкото без никакъв кеш и тотална загуба !

А ти си свободен да купуваш на тези "секси" цени,примоции и фърчащи кИфтета и кИбапчета.......

Коментар

• аз съм от ляво,чакам някой малоумник да ми продаде

Коментар

• Тука малоумието на разпродаващия придобива безпрецедентни стойности! Дори за неповторимата Бегетовска борса...

Коментар

Working...
                                X