IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Адмирации !
    Чакам срещата....
    Отново... пусни ми на ЛС, брой акции две имена и телефон за контакт.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Адмирации !
      Чакам срещата....

пп Като е бивш полицай, няма ли ютия......?

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
        Па ще бъде чест за нас акционерите да присъстваш на мероприятието
        Бройте ме и мен, бройки ще пусна на ЛС
        Вие някакъв ташак си правите с цялата тази ситуация, ми се струва? Ако ви се гледа сеир гледайте турски сериали. Тук борбата преди всичко е за принципи и морални категории.

Преди време ми писа бивш полицай от Ямбол, който се пенсионира през 2007 година, Човекът е видял, че има потенциал в сектора на недвижимите имоти и инвестира половината от заплатите си тук. За подобен тип хора тези заплати при пенсия са горе долу всичко, за което се бъхтят и рискуват живота си през целия си живот. Извинявайте, но ми идва в повече идеята Генчев да се качи в най-новото Мазерати за сметка на подобен тип хора. Нищо не ме мотивира повече от съдбата на подобни хора да се борим за правата си.
        Last edited by Nikola; 29.12.2015, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Дали да не взема и аз да си купя ЕДНА акция, та да пъкна и да се забавлявам?

Не ме разбирайте погрешно: в битката желая ви успех - аз отдавна ги разкарах - май съм от ного малкото хора, които спечелиха от Ски-скокченцето.
          Па ще бъде чест за нас акционерите да присъстваш на мероприятието
          Бройте ме и мен, бройки ще пусна на ЛС

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Единствената полза, ако бъде катурнат ВГ е че новото ръководство и ОСА могат да приключат продажбата на Боровец, единствения актив
            Това изобщо не е вярно. Ползи има много.

Ще се чуем с всички, които ми писаха след празниците, за да направим една среща, на която ще синхронизираме стратегията.

Коментар

• 4i40, пътища бол. Зависи кой взема решенията по разклоните. Нали не очакваш досегашните хубавци да минат към ликвидация?

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                Евентуална продажба на боровец би отворила пътя за ликвидация
                След продажба на Боровец, път няма.....
                Играта е дали преди тази продажба, ще падне бариерата...

пп Ще подкрепя този, който обяви ясна, точна и кратка програма за ликвидация на Дружеството !

Коментар

• Евентуална продажба на боровец би отворила пътя за ликвидация

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Единствената полза, ако бъде катурнат ВГ е че новото ръководство и ОСА могат да приключат продажбата на Боровец, единствения актив
                    и да спрат некви течове, ако има такива, като например раздути задължения по някакви външни услуги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Спокойно. Всичко е под контрол. То тепърва господин Генчев, както и ние може да предлагаме точки.

Коментар

• Искам да благодаря на всички, които ми писаха. Няма как да отговоря на всички персонално, за това тук. Ще се се чуем персонално с всеки един след празниците.

Пожелавам на всички ви весели празници!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                          И още нещо /непоискан съвет/:

В поканата за ОС няма и дума за смяна на ОД?
                          Предполагам знаете, че АДСИЦ няма служители с изключение на СД и ДВИ, а цялата оперативна дейност /включително служителите/ са в ОД.
                          Та ако приемем, че има теоретичен шанс за успех трябва незабавно да се смени и ОД /макар, че в договорите им има безброй капани по принцип/!
                          Спокойно. Всичко е под контрол. То тепърва господин Генчев, както и ние може да предлагаме точки.

Коментар

• И още нещо /непоискан съвет/:

В поканата за ОС няма и дума за смяна на ОД?
                            Предполагам знаете, че АДСИЦ няма служители с изключение на СД и ДВИ, а цялата оперативна дейност /включително служителите/ са в ОД.
                            Та ако приемем, че има теоретичен шанс за успех трябва незабавно да се смени и ОД /макар, че в договорите им има безброй капани по принцип/!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                              Какво имаш предвид кажи и останалите да научат...?
                              Нека Жеката да даде повече инфо, имам някакви спомени за голяма сума в полза на Генчев ако бъде аут.
                              Не е препоръка за покупко-продажба на акции на фонда.

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
                                Тук Генчев не беше ли се подсигурил в случай на .....
                                Желая успех на акционерите. Имах.
                                Какво имаш предвид кажи и останалите да научат...?

Коментар

Working...
                                X