IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Това са крайно несериозни неща. Много му дреме на Боко за нашата драма. Човекът си има съвсем други неща на главата.
    а и се съмнявам да разбере за какво става въпрос

Коментар

Това са крайно несериозни неща. Много му дреме на Боко за нашата драма. Човекът си има съвсем други неща на главата.
      Добре ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Давам идея...
        Припомнете си с кого Генчев направи първа копка на цариградско...?
        Напишете едно сърцераздирателно послание, с леко заплашителен за протести елемент и чакайте.......
        Ще има по-голям ефект, ще отнеме по-малко време и ресурс....

Така си мисля...
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1451903033

http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1451903033
          Attached Files

Коментар

• Давам идея...
            Припомнете си с кого Генчев направи първа копка на цариградско...?
            Напишете едно сърцераздирателно послание, с леко заплашителен за протести елемент и чакайте.......
            Ще има по-голям ефект, ще отнеме по-малко време и ресурс....

Така си мисля...

Коментар

• Успех!
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Всички, които ми писаха и си изпратиха данните ще получат обаждане с час и място на срещата. Понеже не сме малко няма как да се нагодим, за да бъде удобно за всички. Срещата ще бъде в рамките на следващата седмица.

Молбата ми е, ако имате познати с акции да ги присъедините към нашата кауза.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                  Момчета, тази борба си заслужава. Боят настана!
                  Превратът е единственото решение за акционерите, извън тези, които се облажиха с милиони от обслужващото дружество.
                  Заедно всички на ОСА за смяна на борда!
                  +111

Коментар

• Весело посрещане на новата година и успех.

Коментар

• Винаги съм твърдял, че ситуацията тук е показателна за това има ли нужда реално от голям ФФ на БФБ или не. Докато дребните се редят за едната лимонада на ОСА и дотам - файда никаква. Тук мисля е единственото дружество, в което "мажоритаря" не е точно такъв или поне не в степен, в каквато са над 90 % от родните дружества.

Коментар

• Момчета, тази борба си заслужава. Боят настана!
                        Превратът е единственото решение за акционерите, извън тези, които се облажиха с милиони от обслужващото дружество.
                        Заедно всички на ОСА за смяна на борда!

Коментар

• Гласуваме "за" и новото ръководство се заема да прекрати сделката

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                            Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Дали да не взема и аз да си купя ЕДНА акция, та да пъкна и да се забавлявам?

Алоу, Импе, усещаш ли че олекваш. Идеята да се защитят правата на малките акционери май не е забавление. Ако не можеш да помогнеш, поне не дразни. Всъщност, ти като "голям акционер" или заеми позиция, или си стой настрана.
                            аз имам малко акции тука спекулативно покрай последните събития. Мисля да присъствам, но още не съм решил как да гласувам. от една страна са похвални начинянията на няколко акционера, но от друга не виждам как сделката с продажбата на сградата може да бъде отменена. Единствено можем да съдим мениджмънта за пропуснати ползи, но също така можем и да продадем Боровец, ако са верни слуховете, че сегашния мениджмънт не е склонен да продава на всяка цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Дали да не взема и аз да си купя ЕДНА акция, та да пъкна и да се забавлявам?

Алоу, Импе, усещаш ли че олекваш. Идеята да се защитят правата на малките акционери май не е забавление. Ако не можеш да помогнеш, поне не дразни. Всъщност, ти като "голям акционер" или заеми позиция, или си стой настрана.

Коментар

Вие някакъв ташак си правите с цялата тази ситуация, ми се струва? Ако ви се гледа сеир гледайте турски сериали. Тук борбата преди всичко за принципи и морални категории.

Преди време ми писа бивш полицай от Ямбол, който се пенсионира през 2007 година, Човекът е видял, че има потенциал в сектора на недвижимите имоти и инвестира половината от заплатите си тук. За подобен тип хора тези заплати при пенсия са горе долу всичко, за което тези хора се бъхтят и рискуват живота си през целия си живот. Извинявайте, но ми идва в повече идеята Генчев да се качи в най-новото Мазерати за сметка на подобен тип хора. Нищо не ме мотивира повече от съдбата на подобни хора да се борим за правата си.

Отдавна излязох от това дружество, но адмирации за начина на мислене.
                                Дори и да не успеете опита заслужава уважение и ще е от полза на шепата хора на
                                борсата. Дано светне нещо под шапките на мажоритари и в други дружества.
                                Поздрави и успех!

Коментар

Working...
                                X