Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеПа ще бъде чест за нас акционерите да присъстваш на мероприятието
Бройте ме и мен, бройки ще пусна на ЛС
Преди време ми писа бивш полицай от Ямбол, който се пенсионира през 2007 година, Човекът е видял, че има потенциал в сектора на недвижимите имоти и инвестира половината от заплатите си тук. За подобен тип хора тези заплати при пенсия са горе долу всичко, за което се бъхтят и рискуват живота си през целия си живот. Извинявайте, но ми идва в повече идеята Генчев да се качи в най-новото Мазерати за сметка на подобен тип хора. Нищо не ме мотивира повече от съдбата на подобни хора да се борим за правата си.Last edited by Nikola; 29.12.2015, 23:05.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДали да не взема и аз да си купя ЕДНА акция, та да пъкна и да се забавлявам?
Не ме разбирайте погрешно: в битката желая ви успех - аз отдавна ги разкарах - май съм от ного малкото хора, които спечелиха от Ски-скокченцето.
Бройте ме и мен, бройки ще пусна на ЛС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЕдинствената полза, ако бъде катурнат ВГ е че новото ръководство и ОСА могат да приключат продажбата на Боровец, единствения актив
Ще се чуем с всички, които ми писаха след празниците, за да направим една среща, на която ще синхронизираме стратегията.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЕвентуална продажба на боровец би отворила пътя за ликвидация
Играта е дали преди тази продажба, ще падне бариерата...
пп Ще подкрепя този, който обяви ясна, точна и кратка програма за ликвидация на Дружеството !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЕдинствената полза, ако бъде катурнат ВГ е че новото ръководство и ОСА могат да приключат продажбата на Боровец, единствения актив
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСпокойно. Всичко е под контрол. То тепърва господин Генчев, както и ние може да предлагаме точки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеИ още нещо /непоискан съвет/:
В поканата за ОС няма и дума за смяна на ОД?
Предполагам знаете, че АДСИЦ няма служители с изключение на СД и ДВИ, а цялата оперативна дейност /включително служителите/ са в ОД.
Та ако приемем, че има теоретичен шанс за успех трябва незабавно да се смени и ОД /макар, че в договорите им има безброй капани по принцип/!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Konsultant
И още нещо /непоискан съвет/:
В поканата за ОС няма и дума за смяна на ОД?
Предполагам знаете, че АДСИЦ няма служители с изключение на СД и ДВИ, а цялата оперативна дейност /включително служителите/ са в ОД.
Та ако приемем, че има теоретичен шанс за успех трябва незабавно да се смени и ОД /макар, че в договорите им има безброй капани по принцип/!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКакво имаш предвид кажи и останалите да научат...?
Не е препоръка за покупко-продажба на акции на фонда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеТук Генчев не беше ли се подсигурил в случай на .....
Желая успех на акционерите. Имах.
Коментар
Коментар