IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всъщност Петърчо винаги е бил сигнал за покупки-немам ама утре ще се наредя.А пък то за Петърчо е важно Кликчетата така че пак е напред
    Първоначално изпратено от cymru
    Добре че е форума да си напишеш мат'рииала.Ще си помисля за авторските права.

Коментар

• Петреее, ами то някой първокурсник от УНСС със сигурност по-добре ще го напише това! Някакъв материал, с комични напъни за АНАЛиз.......

Евала ти правя, че поне си толкова упорит! Пишеш глупости навред, че даже си и вярваш!!!

Коментар

• ей попиляхте ги бенча...
        дали има още за продаване
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение

И текущите 0.17лв. за акция са твърде много според мен
          Петре, признай си, купуваш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
            Някой да има инфо коя банка е кредитора?
            На 08.07.2008 г. „БенчМарк Фонд Имоти” АДСИЦ сключи договор за банков кредит с НАЦИОНАЛНА БАНКА НА ГЪРЦИЯ (NATIONAL BANK OF GREECE)
            с цел на кредита: финансиране и рефинансиране, без финансиране на ДДС, изграждането на следните Проекти: а.Изграждане и въвеждане в експлоатация на търговска и офис сграда с подземни гаражи, намиращ се на бул. Цариградско шосе в гр. София, местност Караулката; б.Изграждане и въвеждане в експлоатация на офис сграда с магазин и подземни гаражи, намиращa се на ул. Раковски в гр. София, местност Центъра; в. Изграждане и въвеждане в експлоатация на Апартаментен хотел – четири звезди, намиращ се в курортен комплекс Боровец и при следните параметри:
            1. Размер на кредита: до EUR 25 000 000 (двадесет и пет милиона евро).

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
              Мисля NBG Greеce

по спомен
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                Ами към 50 милиона лева заемите, а активите им са за 77 милиона лева по баланс към септември.
                Сега да поразсъждаваме малко.
                65 милиона активи в машини,съоръжения, оборудване и имоти и 12 милиона инвестиционни имоти.
                Текущи задължения 8 милиона и останалите 42 милиона са дългосрочни кредити към банки.

И какво излиза - лихвите по кредитите цъкат непрестанно, а преоценнката на активите се топи като ланския сняг.

Коментар

• Ами към 50 милиона лева заемите, а активите им са за 77 милиона лева по баланс към септември.
                  Сега да поразсъждаваме малко.
                  65 милиона активи в машини,съоръжения, оборудване и имоти и 12 милиона инвестиционни имоти.
                  Текущи задължения 8 милиона и останалите 42 милиона са дългосрочни кредити към банки.

И какво излиза - лихвите по кредитите цъкат непрестанно, а преоценнката на активите се топи като ланския сняг.

Коментар

• Даже отиват към 600 000
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• 500к кюфте

Коментар

• по-малко са,около 230к е търсенето от 16 до 18

Коментар

• бенча явно са извадили някой лев да подпират
                          има търсене за 500 000 акции от 14 до 16 стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Добре де, тука при толкова дългове имате ли идея откъде идват парите за плащане на лихвите и таксата на обслужващото дружество?
                            По-добре да не знаеш - честно !

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Добре де, тука при толкова дългове имате ли идея откъде идват парите за плащане на лихвите и таксата на обслужващото дружество?
                              А де? ... Това е въпрос за един милион долара..
                              Не съм запознат много с компанията. Само знам техните обекти и знам, че те все още не носят доходност. Правя си извода, че лихвите се плащат от собствените средства, което е меко казано лошо...
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                въпрос към купилите днес : кой ви продаде?
                                Аз съм от купилите, обаче купих през делтата и там не откривам как мога да видя кой е продавача. А разбра ли се кой разпродаваше така АТЕРА ?
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X