Не продавайте акциите си. Или ако го правите да не бъде на 3 стотинки. Искайте повече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЩе взема да си купя 1000 акции да дойда да ви гледам сеира на ОСА-то
Никола, ако искаше да събаряш сделката, аз още тогава ти казах, че трябва да минеш през съда, не КФН или оса-та.. Ама не слушаш старото. Ние с Батя и още няколко форумци бая нерви и пари загубихме навремето покрай тия хубостници..
Коментар
-
Ще взема да си купя 1000 акции да дойда да ви гледам сеира на ОСА-то
Никола, ако искаше да събаряш сделката, аз още тогава ти казах, че трябва да минеш през съда, не КФН или оса-та.. Ама не слушаш старото. Ние с Батя и още няколко форумци бая нерви и пари загубихме навремето покрай тия хубостници..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКакво стана, някой реши да си увеличава гласовете за събранието ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКакво стана, някой реши да си увеличава гласовете за събранието ли
Коментар
-
http://www.capital.bg/biznes/2015/12...tvoto_na_fond/
Бийте ги по тиквите, момчета и момичета.Успех и от мен.Life won't wait for you.
Коментар
-
Идея за организация
Драги съакционери от всички страни, съедининявайте се. Едно време фразата беше с "пролетарии"...
Така, сега да дам една практична идея как да се организират 514те физически лица, държащи 76 % от капитала по последния отчет.
1. Създава се Facebook група на акционерите;
2. Вади се списък с акционерите и се уведомява всеки (по поща, емайл, linkedin и т.н.) да се включи в групата;
3. Прави се организация за присъствие на деня на извънредното ОСА;
4. Гласуваме "за" и новото ръководство се заема да прекрати сделката която е в явен ущърб на 514те.
Имам 100 хиляди акции и тъй като живея извън БГ ще упълномощя майка ми.
Коментар
Коментар