IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
    Мала мале.Успокой нервите.
    Успокоил съм ги.Съкровището се прибра и сядаме да му ударим по-едно малко,така че няма кво да се занимавам с такива като теб-"Умници".

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
      Пази боже от такива умници като теб.Ти нито знаеш кой продава нито защо.Подсказвал бил.А това,че аз знам не ме топли.Защото за разлика от теб и още няколко 'пдобия' тук из форумите,аз имам акции и то доста.Струва ми се а може би е така,вие никога не сте имали и акции,та за това все много знаете.Визирам теб и другите 3-и "същестава".
      Мала мале.Успокой нервите.

Коментар

Е аз само ти подсказвам. Виж кой го е казал.
        Помисли. Прегледай отчетите и основните акционери в дружествата където ги разпродават.
        И сам ще стигнеш до мойте заключения.
        Успех!
        Пази боже от такива умници като теб.Ти нито знаеш кой продава нито защо.Подсказвал бил.А това,че аз знам не ме топли.Защото за разлика от теб и още няколко 'пдобия' тук из форумите,аз имам акции и то доста.Струва ми се а може би е така,вие никога не сте имали и акции,та за това все много знаете.Визирам теб и другите 3-и "същестава".

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
          Що бе ivo "000",твойте къде са,да не би в Ада?
          Е аз само ти подсказвам. Виж кой го е казал.
          Помисли. Прегледай отчетите и основните акционери в дружествата където ги разпродават.
          И сам ще стигнеш до мойте заключения.
          Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Metro-Goldwyn-Mayer са обявили фалит

Това обаче не се случва само в САЩ, макар много БГ "инвеститори" да смятат така.
            След Мостстрой вече никой не изключва фалит на компании листвани на БФБ.

Обаче да напишеш "Това показват както отчетите на дружеството, така и поведението на инвеститорите." след като на всички е ясно, защо виждаме разпродажби по всички позиции АДСИЦ...показва само колко си далече от пазара!

Коментар

"Съжалявам... парите ви са в рая"
              Що бе ivo "000",твойте къде са,да не би в Ада?

Коментар

• Metro-Goldwyn-Mayer са обявили фалит

Това обаче не се случва само в САЩ, макар много БГ "инвеститори" да смятат така.
                Last edited by X_Y; 03.11.2010, 18:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Със сигурност този, който си закрива портфейла от АДСИЦ-и не подбира, а е пуснал "пазарни поръчки" по всички позиции!
                  "Съжалявам... парите ви са в рая"

Коментар

• Със сигурност този, който си закрива портфейла от АДСИЦ-и не подбира, а е пуснал "пазарни поръчки" по всички позиции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
                      http://novini.dir.bg/news.php?id=7378075

Фактите са си факти
                      Много рев от пишещите, но без аргументи
                      А иначе пазарната капитализащия към края на деня възлиза на 3.6 милиона лева. И то в случай , че и утре не продължи потапянето......
                      Е добре, какъв е смисъла да пускаш същата новина но с различно URL. Това, че дир-бг са я копирали от твоя сайт (или в сайта, който си я писал) прави ли я повече правдоподобна?
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
                        http://novini.dir.bg/news.php?id=7378075

Фактите са си факти
                        Много рев от пишещите, но без аргументи
                        А иначе пазарната капитализащия към края на деня възлиза на 3.6 милиона лева. И то в случай , че и утре не продължи потапянето......
                        Баси малоумната "новина"!!!

По-скоро - малоумна интерпретация на журналяга!

Аман от педераси! Пърдон - гейове! Аман!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Той за ПИБ преди 2 години какви фермани изписа... това тук нищо не е. Дали е имало истина в тях или не, е без значение, защото допринесе за създаването на паника
                          Защо се хващате на такива глупости?!?
                          Достатъчно е само да прочетете първите 2 изречения: "Бенчмарк фонд имоти АДСИЦ е на прага на фалита. Това показват както отчетите на дружеството, така и поведението на инвеститорите." и ще оцените стойността на статията - НИКАКВА!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            тва си е за КФН
                            Той за ПИБ преди 2 години какви фермани изписа... това тук нищо не е. Дали е имало истина в тях или не, е без значение, защото допринесе за създаването на паника
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• тва си е за КФН

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                                Всъщност Петърчо винаги е бил сигнал за покупки-немам ама утре ще се наредя.А пък то за Петърчо е важно Кликчетата така че пак е напред
                                Да, аз кликнах да му прочета бисерите, въпреки че ми е ясен... и при много хора вероятно е било същото.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X