Първоначално изпратено от ivo111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеПази боже от такива умници като теб.Ти нито знаеш кой продава нито защо.Подсказвал бил.А това,че аз знам не ме топли.Защото за разлика от теб и още няколко 'пдобия' тук из форумите,аз имам акции и то доста.Струва ми се а може би е така,вие никога не сте имали и акции,та за това все много знаете.Визирам теб и другите 3-и "същестава".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеЕ аз само ти подсказвам. Виж кой го е казал.
Помисли. Прегледай отчетите и основните акционери в дружествата където ги разпродават.
И сам ще стигнеш до мойте заключения.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеЩо бе ivo "000",твойте къде са,да не би в Ада?
Помисли. Прегледай отчетите и основните акционери в дружествата където ги разпродават.
И сам ще стигнеш до мойте заключения.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеMetro-Goldwyn-Mayer са обявили фалит
Това обаче не се случва само в САЩ, макар много БГ "инвеститори" да смятат така.
Обаче да напишеш "Това показват както отчетите на дружеството, така и поведението на инвеститорите." след като на всички е ясно, защо виждаме разпродажби по всички позиции АДСИЦ...показва само колко си далече от пазара!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение"Съжалявам... парите ви са в рая"
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСъс сигурност този, който си закрива портфейла от АДСИЦ-и не подбира, а е пуснал "пазарни поръчки" по всички позиции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алънhttp://novini.dir.bg/news.php?id=7378075
Фактите са си факти
Много рев от пишещите, но без аргументи
А иначе пазарната капитализащия към края на деня възлиза на 3.6 милиона лева. И то в случай , че и утре не продължи потапянето......Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алънhttp://novini.dir.bg/news.php?id=7378075
Фактите са си факти
Много рев от пишещите, но без аргументи
А иначе пазарната капитализащия към края на деня възлиза на 3.6 милиона лева. И то в случай , че и утре не продължи потапянето......
По-скоро - малоумна интерпретация на журналяга!
Аман от педераси! Пърдон - гейове! Аман!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТой за ПИБ преди 2 години какви фермани изписа... това тук нищо не е. Дали е имало истина в тях или не, е без значение, защото допринесе за създаването на паника
Достатъчно е само да прочетете първите 2 изречения: "Бенчмарк фонд имоти АДСИЦ е на прага на фалита. Това показват както отчетите на дружеството, така и поведението на инвеститорите." и ще оцените стойността на статията - НИКАКВА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетва си е за КФН"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеВсъщност Петърчо винаги е бил сигнал за покупки-немам ама утре ще се наредя.А пък то за Петърчо е важно Кликчетата така че пак е напред"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар