IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Исках да го редактирам, но без да искам го изтрих

Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
    Жека, Софикс /не знам защо изтри линка?/ мерси за инфото.

Както знаете, аз тук продадох, но не ми е безразлично и подкрепям усилията!

Няма да коментирам в детайли поканата за свикване на ОС и решението на СД, ще спомена само че предложените имена не изглеждат сериозно /не ги познавам, нищо лично/.
    За мен за да има поне теоретичен успех начинанието трябваше да се използва експертността на хора, които имат реален опит в управлението на АДСИЦ и ОД. Така също подобен човек да попадне в СД и оглави дружеството. Материята е изключително специфична, сложна, а тук работа има бол.

Отново успех, усилията ви заслужават уважение и трябва да са пример за БФБ!

Коментар

• днеска наваксах тука с нещата. Браво на миноритарите. Ако влезнат и разровят вероятно ще излезнат грозни неща. Просто си представям как дошли от ЧЕЗ и казали - влизаме, аме не директно, а през една офшорка

Коментар

• Жека, Софикс /не знам защо изтри линка?/ мерси за инфото.

Както знаете, аз тук продадох, но не ми е безразлично и подкрепям усилията!

Няма да коментирам в детайли поканата за свикване на ОС и решението на СД, ще спомена само че предложените имена не изглеждат сериозно /не ги познавам, нищо лично/. Разликата между инвеститор на БФБ, инженер и мениджър на АДСИЦ е от земята до небето.
        За мен за да има поне теоретичен успех начинанието трябваше да се използва експертността на хора, които имат реален опит в управлението на АДСИЦ и ОД. Така също подобен човек да попадне в СД и оглави дружеството. Материята е изключително специфична, сложна, а тук работа има бол.

Отново успех, усилията ви заслужават уважение и трябва да са пример за БФБ!
        Last edited by Konsultant; 23.12.2015, 14:58.

Коментар

• Тук Генчев не беше ли се подсигурил в случай на .....
          Желая успех на акционерите. Имах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
            Никола,

Какъв е профила и професионалния опит на предложените за нови членове на СД?
            Единия е мисля е по пазарите отпреди БФБ.
            Другия със сигурност има файда да докара нещата до положително развитие, предвид едрия му дял, третия ще кажат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              А на коя дата?
              11.02.2016

Коментар

• Никола,

Какъв е профила и професионалния опит на предложените за нови членове на СД?

Коментар

• А на коя дата?

Коментар

• 23-12-2015 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
                    Емитент: Фонд Имоти АДСИЦ-София (6BMA)
                    В БФБ-София АД са постъпили материали за провеждане на извънредно ОСА на Фонд Имоти АДСИЦ-София (6BMA), както следва:
                    Акционери на Фонд Имоти АДСИЦ-София (6BMA), заедно притежаващи най-малко 5% от капитала на дружеството, свикват ОСА . от 11.00 ч. в гр. София, бул. Черни връх № 54, хотел Легенди-конферентна зала Легенди, при следния дневен ред:
                    - Приемане на решение за предсрочно прекратяване мандата на Съвета на директорите. Предложение за решение: ОСА приема предсрочно прекратяване мандата на Съвета на директорите, а именно: „В и В Интернешънъл“ ООД с ЕИК 1311037012, Веселин Димитров Генчев и Добромир Стефанов Андонов;
                    - Приемане на решение за избиране на нови членове на Съвета на директорите на Фонд Имоти АДСИЦ. Предложение за решение: ОСА избира за нови членове на СД Димитър Тодоров Анадолиев, Александър Антониев Арнаудов, Димитър Пенчев Димитров;
                    - Приемане на решение за освобождаване на избрания за 2015 год. лицензиран одитор, и избор на нов;
                    - На основание чл. 23, ал. 4 и при условията на чл. 34, ал. 3 от Устава на Фонд Имоти АДСИЦ да бъде представен и приет доклад, съдържащ информация по въпроси, касаещи дружествени дела, подробно изброени в Поканата;
                    - Приемане на решение за възлагане изготвянето на оценка на Фонд Имоти АДСИЦ, изработена от лицензиран оценител или дружество, включени в Камара на независимите оценители в България;
                    - Избор на дружество, включено в Камара на независимите оценители в България, на който да се възложи задача: Определяне стойността на активите на дружеството към дата на изготвяне на оценката;
                    - При липса на кворум събранието ще се проведе на 25.02.2016 год. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
                    Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 28.01.2016 година.
                    Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 26.01.2016 година.
                    Пълният текст на поканата, както и материалите за ОСА на дружеството могат да бъдат намерени на уеб страницата на Борсата

Коментар

• От мен 80000.

Коментар

• Ще помоля всички да ми пуснат две имена, брой акции и телефон за контакт на лично съобщение.
                        Last edited by Nikola; 23.12.2015, 13:33.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• И аз ще участвам с моите 78 000 бр.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Ще взема да си купя 1000 акции да дойда да ви гледам сеира на ОСА-то

Никола, ако искаше да събаряш сделката, аз още тогава ти казах, че трябва да минеш през съда, не КФН или оса-та.. Ама не слушаш старото. Ние с Батя и още няколко форумци бая нерви и пари загубихме навремето покрай тия хубостници..
                            Дали да не взема и аз да си купя ЕДНА акция, та да пъкна и да се забавлявам?

Не ме разбирайте погрешно: в битката желая ви успех - аз отдавна ги разкарах - май съм от ного малкото хора, които спечелиха от Ски-скокченцето.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако мога да помогна:

Колеги ако решите нещо от мен 120000

Коментар

• Интересно става ...
                                Усещам как едни 1.2 % ще започнат да тежат....

Коментар

Working...
                                X