IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Добрите данни за вноса и износа (ръст и на двете с високи темпове) са поредното доказателство че навлизаме във фаза на икономическо оживление. Като последствие от което очаквам до края на годината да има сериозно раздвижване и на имотния пазар, особенно на този на бизнес имоти. Това дава добър шанс и за сделки с имота ни на Цариградско шосе, от който в касата на дружеството биха постъпили консервативно едни 55-60 млн. лв. И след разплащане на останалите задължения (след частичното погасяване от сделката на Раковска) на разположение на акционерите да останат едни 20-тина млн. лв. за разпределение. Проекта в Боровец, който в момента се оценява на 10-12 млн. лв., си остава бонус

Не знам какъв зор ги притиска продавачите тук, но вярвам, че след няколко месеца жестоко ще съжаляват, че не са намерили друг вариант за решаване на ликвидните си проблеми, а са прибегнали до "подаряване" на акциите си в дружеството на 1/6 от реалната им стойност.

Всеки сам да си взема инвестиционните решения.
    Аз лично имам дебел пакет акции

А в момента според инвестора цялото дружество струва 4,305 млн. лв. Хи-хи
    Аз също събирам здраво Вчера минах покрай сградата им на Цариградско и ... много яка сграда! Като пуснат и метро до там...
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Добрите данни за вноса и износа (ръст и на двете с високи темпове) са поредното доказателство че навлизаме във фаза на икономическо оживление. Като последствие от което очаквам до края на годината да има сериозно раздвижване и на имотния пазар, особенно на този на бизнес имоти. Това дава добър шанс и за сделки с имота ни на Цариградско шосе, от който в касата на дружеството биха постъпили консервативно едни 55-60 млн. лв. И след разплащане на останалите задължения (след частичното погасяване от сделката на Раковска) на разположение на акционерите да останат едни 20-тина млн. лв. за разпределение. Проекта в Боровец, който в момента се оценява на 10-12 млн. лв., си остава бонус

Не знам какъв зор ги притиска продавачите тук, но вярвам, че след няколко месеца жестоко ще съжаляват, че не са намерили друг вариант за решаване на ликвидните си проблеми, а са прибегнали до "подаряване" на акциите си в дружеството на 1/6 от реалната им стойност.

Всеки сам да си взема инвестиционните решения.
      Аз лично имам дебел пакет акции

Коментар

• а сега накъде. Дори и Химко е 5 стинки.
        Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Колеги, разбрах що ни газят мечките тук:

Браво.Снимката е страшно попадение.Поздравления

Коментар

Колеги, разбрах що ни газят мечките тук:
            Ха-ха, яко.
            Тия от Бенчмарк веднага да компенсират с осиновяването и на няколко бизончета

Коментар

• Колеги, разбрах що ни газят мечките тук:

Коментар

• Айде честито в Бг40
                + Акция на седмицата
                Бива

Коментар

• И все пак ГЕНЧмарк трябва да каже нещо, очакваме предварителен договор до края на март, така че със сигурност трябва да има някакви гаранционни договори относно параметрите на предварителния

Коментар

Да, много.
                    "...доклачика предлага да гласуваме със ЗА, няма възражения, ще се съгласим с нея..."

Е, мисля че шанса за сделка току що се покачи на 95%

Коментар

Интересно
                      Да, много.
                      "...доклачика предлага да гласуваме със ЗА, няма възражения, ще се съгласим с нея..."

Е, мисля че шанса за сделка току що се покачи на 95%

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                        под 20ст утре

Коментар

• поне става ясно че цената е 9 млн за завършената сграда с подобренията

Коментар

• Интересно

Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                            http://www.youtube.com/watch?v=wokOMyY9mbY

Следващото заседание на бюджетната комисия е следващата седмица, във вторник следобед и сряда сутринта, под номер 17 в дневния ред - "Политика по отношение на сградите" с докладчик Monika Hohlmeier, същата от видеото.
                            Дано тогава гласуват окончателното решение

Не е препоръка за покупко-продажба и каквото и да било друго.

Коментар

... след като бюджетната комисия на ЕС я е одобрила ...
                              http://www.youtube.com/watch?v=wokOMyY9mbY

Следващото заседание на бюджетната комисия (на която впрочем Калфин е заместник-председател) е следващата седмица, във вторник следобед и сряда сутринта, под номер 17 в дневния ред - "Политика по отношение на сградите" с докладчик Monika Hohlmeier, същата от видеото.
                              Дано тогава гласуват окончателното решение

Не е препоръка за покупко-продажба и каквото и да било друго.
                              Last edited by equal; 11.03.2011, 12:45.
                              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                              |___________||__|___|)
                              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• през бенча, сигурно пак Велинов сипва, 130к няма кой друг ...

той и Елана, след Ландски подтискат цената... иначе да сме на 35 стинки

Коментар

Working...
                                X