какво се чудите още
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеС Унипак се беше разиграла подобна ситуация, разпродадоха се няколко процента от капитала на 1,50, при което награбих едно пакетче. Цената се задържа там няколко месеца и после направих над 100%Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от krik Разгледай мнениеКой си избуха тук акцийте ,веднага да си признае))
Коментар
-
Първоначално изпратено от krik Разгледай мнениеКой си избуха тук акцийте ,веднага да си признае))
Коментар
-
Това може ли да се гледа на живо някъде?
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=wokOMyY9mbY
Следващото заседание на бюджетната комисия (на която впрочем Калфин е заместник-председател) е следващата седмица, във вторник следобед и сряда сутринта, под номер 17 в дневния ред - "Политика по отношение на сградите" с докладчик Monika Hohlmeier, същата от видеото.
Дано тогава гласуват окончателното решение
Не е препоръка за покупко-продажба и каквото и да било друго.
Коментар
-
Видяхте ли убавците от ПФ ДСК, които само преди седмица-две се кълняха да не инвестират повече на БФБ, са набили 3,2 млн. лв. в акции на Прайм пропърти
УПФ ДСК Родина е увеличил дела си в Прайм Пропърти БГ АДСИЦ до над 5%
Три пакетни сделки на 9 март. Награбили са ги на 60 ст., при нетна стойност 1,06 лв. Сами си правете сравненията
И тук си мисля че ще купуват пак ПФ, но по-натам. Сега им е много ниска цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗа бира съм винаги навит.., но щи ми е трудно защото съм далечко от София.
Иначе съм сигурен че по-големите спекуланти държим вече над 5% и особенно ако се разбирем и с ПФ на ИНГ и Алианц, и с Уникредит, можем да поразместим борда и да вкараме наши хора, които да подсигурят пътя към доброволна ликвидация догодина
Имам и акции, да му се не види, не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеБатя, ХУ, унсс, тренчев и всички останали, дайте да се съберем акционерите на по бира...
Като гледам ще съберем 5% от капитала
Може на ОСА да поискаме да вкараме някой от нас в борда, да наглежда Генчев и Ко кви ги вършат, ами вие сте положителни пичове, така че с удоволствие
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеБатя, ХУ, унсс, тренчев и всички останали, дайте да се съберем акционерите на по бира...
Като гледам ще съберем 5% от капитала
Може на ОСА да поискаме да вкараме някой от нас в борда, да наглежда Генчев и Ко кви ги вършат.., но щи ми е трудно защото съм далечко от София.
Иначе съм сигурен че по-големите спекуланти държим вече над 5% и особенно ако се разбирем и с ПФ на ИНГ и Алианц, и с Уникредит, можем да поразместим борда и да вкараме наши хора, които да подсигурят пътя към доброволна ликвидация догодина
Коментар
-
Да, предполагам, че толкова се търсят. Защото има отказаха сделка на по-ниска предложена цена
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТова дава добър шанс и за сделки с имота ни на Цариградско шосе, от който в касата на дружеството биха постъпили консервативно едни 55-60 млн. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобрите данни за вноса и износа (ръст и на двете с високи темпове) са поредното доказателство че навлизаме във фаза на икономическо оживление. Като последствие от което очаквам до края на годината да има сериозно раздвижване и на имотния пазар, особенно на този на бизнес имоти. Това дава добър шанс и за сделки с имота ни на Цариградско шосе, от който в касата на дружеството биха постъпили консервативно едни 55-60 млн. лв. И след разплащане на останалите задължения (след частичното погасяване от сделката на Раковска) на разположение на акционерите да останат едни 20-тина млн. лв. за разпределение. Проекта в Боровец, който в момента се оценява на 10-12 млн. лв., си остава бонус
Не знам какъв зор ги притиска продавачите тук, но вярвам, че след няколко месеца жестоко ще съжаляват, че не са намерили друг вариант за решаване на ликвидните си проблеми, а са прибегнали до "подаряване" на акциите си в дружеството на 1/6 от реалната им стойност.
Всеки сам да си взема инвестиционните решения.
Аз лично имам дебел пакет акции
Коментар
Коментар