IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• струва ми се, че мениджмънта тук Ич не работи поради някакви си техни причини
    за жалост имам
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Като шитнат Ски-скокчето ще видиш: мечти.

А дано, но надали....
      Според мене вече няма да го шътнат а ще им го вземат.....

пп И тогава в портфейлите, вместо акции, ще си носим антидепресанти....

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
        мечти
        Като шитнат Ски-скокчето ще видиш: мечти.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Пичове акцията обещава силни емоции, така че всеки спекулант трябва да я има в портфейла си
          мечти

Коментар

• Пичове акцията обещава силни емоции, така че всеки спекулант трябва да я има в портфейла си

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
              Що бе Импе, тъкмо ще можеш да купиш в ниското
              Ми не ща повече.

Коментар

• То много ниско не е на добре
                бавно и тихо нагоре

Коментар

Стига подбивали пазарът, прасета на прасетата такива.
                  Що бе Импе, тъкмо ще можеш да купиш в ниското

Коментар

• Стига подбивали пазарът, прасета на прасетата такива.

Коментар

Защо: за 5-6% доходност ли?

Вместо Любовни послания си зех Бръзи мишоци и пазарът потвърди моята правота.
                      За онези добре, а тука какво правиш Импе, това е въпросът !?...
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Такава доходност дават и банките. Не сме за толкова малко тук.
                        домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Импе остави ги тия празни колиби! С всяка изминала година имота се скапва и не се поддържа. Иди и си вземи М+С докато не е станало 15лева

Коментар

• http://www.investor.bg/imenata-na-bi...loshti,160826/
                            "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

Коментар

E, не беше неочаквано, но има потенциал акцийката от тия нива: става и за спекулка, става и за дългосрочно кибичене - рано или късно нещата ще се променят към по-добро, щото по-зле - няма на де.

Мерси на който ми допълни пакетченцето: сега спокойно мога да си пусна ново оферта на 0.038, второ - на 0.034 и в същото време - за продажбичка на 0.048... туканка важното е игричка да става и далаверчичка да се врътка.

Но смятам, че на цена под 0.44 стинки акцията вече в дългосрочен аспект сериозно подценена е.
                              Импе остави ги тия празни колиби! С всяка изминала година имота се скапва и не се поддържа. Иди и си вземи М+С докато не е станало 15лева

Коментар

E, не беше неочаквано, но има потенциал акцийката от тия нива: става и за спекулка, става и за дългосрочно кибичене - рано или късно нещата ще се променят към по-добро, щото по-зле - няма на де..
                                Интересно защо смяташ ,че по зле-няма накъде.......винаги има -например 3стишки или 2 и т.н.!

Коментар

Working...
                                X