Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПо-вероятно е понижението да остане в историята и цените на панелите да издърпат на буксир цените на другите имоти след мащабната програма за саниране планувана от правителството. Заложеното спестяване от енергийната съчетано с добрия вид на реновираните панели нищо чудно да закове последния пирон в ковчега на кризата:
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=367953
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogie Разгледай мнениеТъй, тъй
Не забравяй и това, че до 2013 сградите трябва да имат технически паспорт.
За 1500 квадрата искали 10к
Излиза над 500 стотака на апартамент.
Баба ми Пена пенсионерката от 6-тия етаж, дето през деня си пуска кучето навънка, за да не дойдат от ХЕИ-то (или които са там) да и искат документи за него, откъде ще ги извади?
А и май за санирането трябва и самоучастие.
То не че и проблема дето панелите щели да падат не се преувеличава ма това е друга тема....
То не че и санирането дето го мислят в БГ (турят едни изолации и една боя за много пари на приятелски компании) на практика ще удължи живота на панелите, ама и това е друга тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПо-вероятно е понижението да остане в историята и цените на панелите да издърпат на буксир цените на другите имоти след мащабната програма за саниране планувана от правителството. Заложеното спестяване от енергийната съчетано с добрия вид на реновираните панели нищо чудно да закове последния пирон в ковчега на кризата:
Ти не разбра ли,че няма нищо вечно(освен пирамидите)??? Колко време още може да се живее в сграда на 40г???? Ти да не купуваш имот за 20г, само докато ти изтече ипотеката
Коментар
-
Тъй, тъй
Не забравяй и това, че до 2013 сградите трябва да имат технически паспорт.
За 1500 квадрата искали 10к
Излиза над 500 стотака на апартамент.
Баба ми Пена пенсионерката от 6-тия етаж, дето през деня си пуска кучето навънка, за да не дойдат от ХЕИ-то (или които са там) да и искат документи за него, откъде ще ги извади?
А и май за санирането трябва и самоучастие.
Коментар
-
По-вероятно е понижението да остане в историята и цените на панелите да издърпат на буксир цените на другите имоти след мащабната програма за саниране планувана от правителството. Заложеното спестяване от енергийната съчетано с добрия вид на реновираните панели нищо чудно да закове последния пирон в ковчега на кризата:
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение"Флоримонт младост" предлага цени от Е690 на метър, при дори разсрочено плащане, но цена не сваля. Може би не могат да си позволят да свалят повече и с все рушветите себестойността си е горе-долу такава.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТе тия са строени за определена целева група
(ландпора31 и други подобни 1000 левови бачкери),
но на тия сега или не им дават ипотека, или скъпо им се вижда подобна,
та ще си седят празни во веко веков
Амин !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ аз с нетърпение ги чакам.Брей как звучи гордо космонавт
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТъй и тъй си тука да те питам:
Как са цените на другите планети и там имаше ли балон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕ все пак съм един нищо и никакъв Космонавт, Не съм магьосник - цените само с магия могат да се вдигнат....
Как са цените на другите планети и там имаше ли балон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеДобре дошъл!!!!!
От теб се очаква да вдигнеш...самолета...туй де совалката...уффф, глей сега как ме баламосахте....
От теб се очаква да вдигнеш цените на имотите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕто ме. Нямаше нужда много да чакаш
От теб се очаква да вдигнеш...самолета...туй де совалката...уффф, глей сега как ме баламосахте....
От теб се очаква да вдигнеш цените на имотите
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗа пожарникарите времената дойдоха. Чакаме сега за космонавтите
Ето ме. Нямаше нужда много да чакаш
Коментар
Коментар