IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Ха, знаеш ли колко хора могат да казват какво да се произвежда? Ама, накрая някой трябва да пусне струга и да го произведе!
    Вярно е,обаче ако 30% от хората могат да 'пуснат струга',то едва 2% могат да кажат какво да се прави. И тези 2% са ПРОИЗВОДИТЕЛИ,а тези 30% - работници. не ми казвай само,че комбайнерът е земеделски производител

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Виж сега, меткането на цифри примерно
      като 1500Е за Париж е страшна глупост.
      Щото между квартал и квартал има разлика,
      Между център и гето също, между Париж и
      прованса също. Не вярвам масовата заплата
      в Париж да е само 1500$ защото е много
      близо до минималната такава!!!!!
      Глей ся....

- чиста заплата от 1500 Е е мечта за 50% от парижани .....
      - къде пиша , че няма разлика в цените на наемите - 14,15,16 квартали - не са арабските квартали до летището - там и за 100Е, бял не се мярка.
      Да ти кажа честно - и аз не вярвах, че раздялата с Мирко ще ти се отрази толкова зле ... Той какво добро прасе беше, а ти какъв зъл нерез си станал....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение

Юли,тази година,едни познати ходиха на разходка в Париж. Наеха апартамент,в централните райони,мисля че беше 7. До метрото,на 20мин от Монмартър(никога не съм бил в Париж). Цената,на наетият през интернет,за туристи апартамент,беше около 45евро на денонощие.
        Не знам какви са наемите в центъра на Париж,но едва ли са по-високи от апартаментите давани на туристи. Така че, може и да има такива наеми(1500евро), ама зависи за колко голям

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Абе не е чак толкова зле града, ама е много далече от звезден град, ама всеки малоумник си знае - никой не може да ми каже къде, как и колко да се набутам, нали
          Аз също не съм му фен, но е много важно да има правила и постоянство в прилагането им.

През 1995г. си бях харесал един апартамент на Милин камък (асфалтираната част) в Лозенец. Много хубав - 3 етаж от 4, отпред градинка, изобщо - почти ме беше спечелил за купувач. Ама се случиха разни неща тогава (предпочетох да отиграя хиперинфлацята ), отложих покупката и така ми се размина. Сега, когато минавам покрай района - въпросната градинка е застроена с 6 етажна сграда, а "харесваната" от мен е на 3-4 метра от нея и апартаментът е изцяло затъмнен.
          Здраве му кажи....
          Last edited by anon6706; 05.01.2011, 19:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
            Как може да работи стругар, ако няма кой да му каже КАКВО да произвежда.
            Ха, знаеш ли колко хора могат да казват какво да се произвежда? Ама, накрая някой трябва да пусне струга и да го произведе!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Kво сте ми го захвалили тоя Париж - ебати смотания град, не знам какво толкова му харесват, честно - една смотана ръждива кула, един шибан квартал с криви улици (монмартър), една смотано заведение (мулен руж) със 150 евро вход срещу които получаваш една чаша шампанско и т.н и т.н. реално единственото наистина уникално нещо на Париж е Евродисни, щото го няма никъде другаде извън САЩ и Токио
              Хотелите им също са отврат, а приличен хотел под 250 евро на вечер няма, задръстванията са огромни,, улиците им са стари, парковете им са отврат (застлани са с нещо като чакъл и кал), освен Версай естествено, но той не е в Париж и още, и още

С две думи - не ме кефи, пък който го е обявил за град на любовта сигурно е бил малоумен

Положителното нещо на Париж е, че след поредният бунт на селянията там, са разрушили всичко и са направили прави и широки улици, за да може да се вижда отдалеч какво става из покрайнините (тогава града не е бил с настоящите си размери) и да е трудно да се правят заграждения. Това ако не ме лъже паметта, е станало преди 150 години и наистина оттогава няма бунтове, освен на мангалите от преградията

Абе не е чак толкова зле града, ама е много далече от звезден град, ама всеки малоумник си знае - никой не може да ми каже къде, как и колко да се набутам, нали
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Така, ама хич не е така... Произвеждат тези, които работят в едно предприятие, а не тези които го държат!!!
                Адаш,не си прав. Произвеждат собствениците. Как може да работи стругар, ако няма кой да му каже КАКВО да произвежда. И аз мога да си заварявам на воля,ама това не е производство.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Напротив, идеално се връзва...
                  50-60% от заплатата отива за наем...
                  С другите се оправяш както знаеш...
                  Ако не ти стигат ( защото масовата заплата е до 1500Е) се местиш на 2 часа път с "камили" или влакове за по 400-500Е или в кварталите на араби, негри, цигани и т.н.
                  Ако си студент, държавата Франция ти дава 300Е безвъзмездна помощ ..!!!!! НА ВСЕКИ СТУДЕНТ ПОДАЛ ДОКУМЕНТИ ЗА ТАКАВА...
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                    влез в гугъл и виж кво е ZERO SUM GAME.тва е много важна теория,която в бг въобще не са чували разбира се,но дори и много добри икономисти по света подценяват.......
                    не е нужно да се печатят пари,за да има инфлация.......просто паричната маса дори и да е свита,тогава се получава точно стагфлацията-дадени стоки поскъпват за сметка на други,които поевтиняват........ефекта на предлагане/търсене,спрямо паричната маса,до която населението има достъп.
                    друг момента на зиро сум гейм е данъчен баланс прямо парична маса в побръщение-при вдигане на данъците-в случая енергията-това прави ефекта на инфлацията в система,без да имаш "печатене" на пари.......просто се получава,че някои неща мощно поевтиняват за сметка на други.
                    не бъркай ,че само монетарна политика може да доведе до инфлация!
                    Аз ли не се изразявам правилно, вие ли не ме разбирате....

Асене, аз казвам, че нямаме инфлация (обезценка на парите). При инфлация започваш да търсиш убежище за кеша си (както се надяват някои от тук списващите). Макар и да имаме поскъпване на някои стоки и услуги, кешът продължава и още дълго време ще бъде Цар, с единствена алтернатива необработеното злато и другите ценни метали.
                    Това твърдя.

П.П. поскъпването на енергоносителите в по-дългосрочен план може да се окаже оздравително за икономиката ни, защото оцелелите ще излязат с много висока производителност на труда.
                    Last edited by anon6706; 05.01.2011, 19:28.

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Ммм дааа,

кой беше споменал, че брокитата не можели да влияят на цените...:

Цитат:

€276 млн. по-малко инвестиции в имоти през 2010 г.
                      http://www.monitor.bg/article?id=274769
                      много от тях все още са със затворен капитал в бг

Коментар

• Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Ммм дааа,

кой беше споменал, че брокитата не можели да влияят на цените...:

Повечето агенции се опитваха да задържат проформа цените на имотите на нивата от 2009 г., като даваха сравнително високи оферти „продава”, но бяха принудени да договарят големи отстъпки при всяка сделка.
                        Цитат:

€276 млн. по-малко инвестиции в имоти през 2010 г.
                        http://www.monitor.bg/article?id=274769

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          Невероятно е как може да снасяш толкова много думи и да не кажеш нищо! Който ме е послушал и купил в Париж през 2008, сега е 20% напред
                          И то не е за всеки квартал, забележи! Щото с твоя мозък утре ще се втурнеш да купуваш при арабите.
                          Брях, брях,

Не знаех, че две години си агитирал да купуваме в Париж.
                          Аз все си мислех, че манипулира толкова много, за да си продадеш кимито в много широкия център на Варна, където дори не може да чуеш градския часовник.
                          А то какво било, ти за нашето добро си ни казвал само ъпппп, а ние бяхме толкова прости, че не сме те разбрали че говориш за Париж...

Между другото, ти като си толкова ербап, колко купи в Париж през 2008 и в кой квартал, че виждам си пускал гуглето? Сигурно си милионер вече?Продаде кимито във Варна и купи в Париж...Ехееее, кеффффф

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                            А колко е в такъв случай нетната заплата (след данъци, социални, здравни) на работещ наемащ за 1000-1200 евро апартамент? Щото за Париж съм чувал, че е около 2000 евро нето масово, което не се връзва особено с 1000-1200 евро наем.
                            Напротив, идеално се връзва...
                            50-60% от заплатата отива за наем...
                            С другите се оправяш както знаеш...
                            Ако не ти стигат ( защото масовата заплата е до 1500Е) се местиш на 2 часа път с "камили" или влакове за по 400-500Е или в кварталите на араби, негри, цигани и т.н.
                            Ако си студент, държавата Франция ти дава 300Е безвъзмездна помощ ..!!!!! НА ВСЕКИ СТУДЕНТ ПОДАЛ ДОКУМЕНТИ ЗА ТАКАВА...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Въпросът ти е добър, но трябва да се поразвие.

Първо колко от живеещите в Париж са си собственици и колко са наемниците (%)? И след това, какви са заплатите на наемниците и собствениците...
                              Малко трудно е да се събере тази инфо, но е нужно за да се види цялата картина...
                              Има още много "питанки" за тази истерия в Париж. Каква е демографията на купувачите, националност, дали идват обезверени от търсене на работа в прованса и т.н.
                              Но Париж си е Париж.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Глупав е този, който е купил през 2008 под въздействието на манипулатора Веско от Варна...

А, какво пишело долу...
                                Невероятно е как може да снасяш толкова много думи и да не кажеш нищо! Който ме е послушал и купил в Париж през 2008, сега е 20% напред
                                И то не е за всеки квартал, забележи! Щото с твоя мозък утре ще се втурнеш да купуваш при арабите.

Коментар

Working...
                                X