IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
    А колко е в такъв случай нетната заплата (след данъци, социални, здравни) на работещ наемащ за 1000-1200 евро апартамент? Щото за Париж съм чувал, че е около 2000 евро нето масово, което не се връзва особено с 1000-1200 евро наем.
    Въпросът ти е добър, но трябва да се поразвие.

Първо колко от живеещите в Париж са си собственици и колко са наемниците (%)? И след това, какви са заплатите на наемниците и собствениците...
    Малко трудно е да се събере тази инфо, но е нужно за да се види цялата картина...

Коментар

Източник: http://www.sobstvenik.com/?p=1526

Келешите вместо да се ориентират към Малинова долина, новият Париж, те тръгнали да броят по 6000-7000 евро за копторка в стария Париж Някой има ли представа колко вървят наемите в Париж? Ако цените са 6000-7000 евро/м2, то колко би дошло ROI-то?
      Нямат база за сравнение Париж и София.
      Не съм запознат, но сигурно градоустройственият план на Париж е над 100 годишен в централните му части.
      Ако в София имаше подобни традиции и правила, то сега имотите нямаше така да се спихнат, особено в бившите топ-локации.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
        Наем в центъра - 14, 15, 16 квартал за обзаведен мансарден таван от две стаи - 500Е ...Най-изгодна цена...!!!
        За апартаменти пак там от 1000- 1200 Е.
        Един месечен наем за гаранция.Ако си през фирма още един. Като видиш обява, се редиш на опашка да си подадеш SV със снимка.....
        Ако те одобрят си един щастлив наемател до Триумфалната арка или грозната метална кула на Айфел
        А колко е в такъв случай нетната заплата (след данъци, социални, здравни) на работещ наемащ за 1000-1200 евро апартамент? Щото за Париж съм чувал, че е около 2000 евро нето масово, което не се връзва особено с 1000-1200 евро наем.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Не, просто пращаш за благодарност една бутилка българско вино и малко народно творчество за международното разбирателство...

пп. На нашите брокита им светнаха зъркелите, но какво да се прави...Париж си е Париж...
          пп1. Ти май ми се подиграваш..., все пак аз го плащам наема...
          Да нямаш някой племенник в Париж?

Схемата за наема е следната:
          1-ва година му плащаш 100% наема
          2-ра година 50%-50%
          3-та година и нагоре вече сам...

Аи успех

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Забрави да добавиш, че плащаш такса за разглеждане на молбата ти, после такса "одобрение", наема е плаваш и минава през юробора и т.н.
            Не, просто пращаш за благодарност една бутилка българско вино и малко народно творчество за международното разбирателство...

пп. На нашите брокита им светнаха зъркелите, но какво да се прави...Париж си е Париж...
            пп1. Ти май ми се подиграваш..., все пак аз го плащам наема...

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
              Eй, това да си глупав си е за цял живот
              Глупав е този, който е купил през 2008 под въздействието на манипулатора Веско от Варна...

А, какво пишело долу...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Слаба работа, аз пък знам еднофамилна къща, 750 кв, на 3 етажа, място 1,5 дка, басейн, райграс, оградата е с лунен камък, има вградени диаманти в бетона и много други незнайни екстри...цената е 3500 евро квадрата...
                Търси нещо по-скъпо, не се излагай с тези нищожни 1500 евро/кв
                Eй, това да си глупав си е за цял живот

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Наем в центъра - 14, 15, 16 квартал за обзаведен мансарден таван от две стаи - 500Е ...Най-изгодна цена...!!!
                  Един месечен наем за гаранция.Ако си през фирма още един. Като видиш обява, се редиш на опашка да си подадеш SV със снимка.....
                  Ако те одобрят си един щастлив наемател до Триумфалната арка или грозната метална кула на Айфел
                  Забрави да добавиш, че плащаш такса за разглеждане на молбата ти, после такса "одобрение", наема е плаваш и минава през юробора и т.н.

Ти го намери, аз го наех
                  Last edited by luboil; 05.01.2011, 18:29.

Коментар

• Бай МарАнди,

тука ли си ве?

Гледаш ли к'во става? След нашата дискусия за класификатора на длъжностите и професиите, взеха, че го актуализираха...

Коментар

Париж Някой има ли представа колко вървят наемите в Париж? Ако цените са 6000-7000 евро/м2, то колко би дошло ROI-то?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                        Себестойността на строителството се определя от вида на материалите и качеството на работата. Аз знам еднофамилна къща към 600 кв.м. на коята себестойността на строителството на кв.м. изилизаше около 1500 Евро. Но външните стени са с Китайски гранит, покрива и отводнителната инсталация са медни и други подобни. . Като в цената не влиза цената на земята...
                        Слаба работа, аз пък знам еднофамилна къща, 750 кв, на 3 етажа, място 1,5 дка, басейн, райграс, оградата е с лунен камък, има вградени диаманти в бетона и много други незнайни екстри...цената е 3500 евро квадрата...
                        Търси нещо по-скъпо, не се излагай с тези нищожни 1500 евро/кв

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                          стрител4етата са направо за съжаление

трябва да си много тъп за да строиш на 500 евро себестойност
                          Себестойността на строителството се определя от вида на материалите и качеството на работата. Аз знам еднофамилна къща към 600 кв.м. на коята себестойността на строителството на кв.м. изилизаше около 1500 Евро. Но външните стени са с Китайски гранит, покрива и отводнителната инсталация са медни и други подобни. . Като в цената не влиза цената на земята...
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Келешите вместо да се ориентират към Малинова долина, новият Париж, те тръгнали да броят по 6000-7000 евро за копторка в стария Париж Някой има ли представа колко вървят наемите в Париж? Ако цените са 6000-7000 евро/м2, то колко би дошло ROI-то?
                            Стига с тоз Париж бре!

Брокитата сте се хванали за него като давещ се за сламка

Гледай к'ви са цените в Лас Вегас, Маями и Сиатъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                              строител4етата са направо за съжаление

трябва да си много тъп за да инвестираш при 500 евро себестойност
                              Строител4етата са страшно племе!

Когато иде реч за разпределяне на печалбата покрай тях се редят една тумба народ от брокери до администратори.
                              Като стане реч за загуби, те горките самички останаха...

Коментар

• Според агентите от сектора французите сключват сделки често обезсърчени, „когато видят какъв кошмар е търсенето“. Някои от тях сключват сделки след месеци обикаляне, когато точно знаят какво искат, а други са готови да купят дори тъмен и шумен апартамент, уплашени от жилищната криза и непрекъснато растящите цени.

Коментар

Working...
                                X