Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
Кога ли ще дойдат тези времена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеАми като търсенето на космонавти превиши предлагането ще видиш какви космонавти от кол и въже ще се навъдят - от таксито на совалката
Кога ли ще дойдат тези времена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеА бре то купувач без пари купувач ли е?
Тъй де, аз космонавт ли съм само щото искам да съм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКУПУВАЧИ ИМА, НО ПАРИ НЯМАТ !!!
Тъй де, аз космонавт ли съм само щото искам да съм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИма и пари има и купувачи,но няма свестни апартаменти.Повечето са някакъв бълвоч ширпотреба.Last edited by marinbg; 17.05.2011, 22:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИма и пари има и купувачи,но няма свестни апартаменти.Повечето са някакъв бълвоч ширпотреба.Грозни маломерни некачествено строени без никакъв контрол или с такъв на когото устата са затваряни с пачки.Умен човек такова нещо няма да си купи.
(ландпора31 и други подобни 1000 левови бачкери),
но на тия сега или не им дават ипотека, или скъпо им се вижда подобна,
та ще си седят празни во веко веков
Амин !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКУПУВАЧИ ИМА, НО ПАРИ НЯМАТ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogie Разгледай мнениеИма ве :-)
Всичкото бизнес парк се изсипва в обедната почивка на огледи :-)
Заведенията се изпразниха и вече предлагат храна за из път--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Има ве :-)
Всичкото бизнес парк се изсипва в обедната почивка на огледи :-)
Заведенията се изпразниха и вече предлагат храна за из път
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТе хубаво предлагат,а опашка от купувачи има ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение"Флоримонт младост" предлага цени от Е690 на метър, при дори разсрочено плащане, но цена не сваля. Може би не могат да си позволят да свалят повече и с все рушветите себестойността си е горе-долу такава.
Няма купувачи.
Няма продажби.
Няма приходи.
Няма средства за рушвети.
Корумпираните служители намалят мизата си за рушвети.
Себестойността пада.
Цената на НИ пада.
Няма купувачи
.............
Цената на НИ пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение"Флоримонт младост" предлага цени от Е690 на метър, при дори разсрочено плащане, но цена не сваля. Може би не могат да си позволят да свалят повече и с все рушветите себестойността си е горе-долу такава.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнениеТи статията остави, брокерите винаги си говорят, че ще има ръст. Все пак основните им купувачи на тия балонени цени са изтрещели истерички, със или без мъженца и дечица до тях, и те чуват само и единствено това - цените на имотите само растат, никога не падат
Виж друго интересно обаче - не стига че вече всяко второ мнение във форума се трие от дивата перничанка, ами и със самите коментари под статиите става нещо много интересно. Виж броя на негативните гласувания на всеки коментар - 929, 757, 929, 582, 587, 624! Позитивните са както преди - 1, 3, 0, 1 Или всеки коментар, където пише, че имотите са надолу, е награден с поне 1000 негативни мнения. Което е много странно, имайки предвид, че допреди една седмица негативните и позитивните оценки на коментарите се въртяха около 10, а реално хората, които редовно коментират статиите и форума са около 50-100 човека.
Вече няма и какво да се трие....
По-малко работа - по-малко модератори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВъпреки стагнацията и известните предизвикателства, които среща пазарът на жилищни имоти в България, той има сериозен потенциал за развитиеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар