Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е как да не е осигурил дом-да не би да са бездомни?Живееха в просторно жилище,а сега плаща достатъчно висока издръжка,за да живеят пак в просторно жилище.
И няма намерение да плаща баснословни суми за купуване на жилище в София.Ако бяха всички като него и цените щяха да се нормализират.Дадох пример с американският град,в който заплатите са 5 пъти по-високи,а цените на жилищата като в София.
- 1 like
Коментар
-
Дреме ми на шмайзера за брокерите.В тая игра съм страничен наблюдател.И като такъв съм най-обективен.Няма как да не направи впечатление,че цените на имотите се обявяват в евро.Откъде накъде-заплатите са в лева,стоките също,услугите и те в лева.А пък имотите в евро.Щото едно е да се каже,че квадрата струва 990 евро без ДДС,друго 2400 лв.При тази сума доста народ ще се замисли преди да купи.Другите търговци този номер не го прилагат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Mного злоба си насъбрал срещу брокерите защо?Защо забравяш собствениците?София изобщо не може да се мери с Прага ама по никакъв начин нищо нито сгради нито качество култура възпитание.Виж Будапеща е същото гомно.София не е два милиона и никога няма да бъдеLast edited by mirodes; 02.04.2020, 17:16.
Коментар
-
Ами естествено,че не е за всеки купуването на жилище.Не всеки е балък да купува на тия цени.
И какви са тия семейни ценности-да лишиш семейството си от стотици хиляди левове,за да напълниш гушата на някоя като теб.Ами няма да стане.И като си толкова богата колко деца отгледа?Нали си за семейните ценности.А семейните ценности са свързани на първо място с децата.
А дали е богат ти няма как да знаеш.Годишната му заплата е 6 цифрена плюс бонуси,така че все ще е спестил някой лев.И не бърза да го похарчи за гипсокартон.
- 1 like
Коментар
-
Сигурно е така.Правят ми впечатление няколко трика от брокерската пропаганда.Първо обявяват цените в евро.А в България заплатите се получават в лева.И на никоя друга стока цената не се обявява в евро.Ама като са в евро цените и изглеждат наполовина по-евтини.
Второ редовно има изказвания как едва ли не цяла България се е втурнала към София.Един„експерт„даже каза,че 25 хиляди били се заселили в София за една година.Това е така,ама„забрави„да спомене,че 20 хиляди са се изселели.За класиката ,че София била с 2 милиона жители се тръби постоянно.Без никакви доказателства.
Правят се внушения,че в София било много по-евтино от Прага или Будапеща.Естествено,че е по-евтино,разликата между Прага и София е огромна.Или пък с колко заплати можело да се купи жилище в сравнение с 2008г.А що не правят сравнение с години,когато цените бяха по-ниски от 2008г?
Плитки номера,но доста хора явно се връзват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
преди малко данните от САЩ са много показателни .. там не си поплюват ама хич.. усетиха накъде отива работата и почнаха да ги освобождават от днес за утре (до колкото знам там е по-леско от колкото в ЕС и наемането и освобождаването)
10 милиона jobless claims за 2 седмици ... а там ситуацията тепърва се сговнява ..
Край на охолния живот за 4/5 от хората .
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВ интерес на истината в момента трябва да са нервни хората с ипотеки, строежи и висящи инвестиции в НИ... ситуацията се усложнява. Не мога да разбера защо понижителите са толкова нервни и агресивни при положение, че нещата се случват по техния сценарии.
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това се казва съвет от личен опит... Няма лошо, щом те весели и ощастливява...
- 1 like
Коментар
-
Един съвет-вземи намери някой да те трамбова подобаващо и ще видиш как ще станеш весела и щастлива..
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
От липса не страдаш, ама май ти е омръзнало все с Кондьо...
Ей тая злоба ще те изяде.Един съвет-вземи намери някой да те трамбова подобаващо и ще видиш как ще станеш весела и щастлива.По принцип с тоя лош характер ще ти е трудно,ама за всеки влак си има пътници.Може във Факултето да ти излезе късмета.
- 3 Харесвания
Коментар
-
преди малко данните от САЩ са много показателни .. там не си поплюват ама хич.. усетиха накъде отива работата и почнаха да ги освобождават от днес за утре (до колкото знам там е по-леско от колкото в ЕС и наемането и освобождаването)
10 милиона jobless claims за 2 седмици ... а там ситуацията тепърва се сговнява ...
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Много си агресивен нещо нулевако! Трябва да бъдеш по-смирен за да се научиш тука от каките и батковците как се придобиват и управляват имоти.
Вижте кавръка - доста е стабилен ( с изключение с кавгата със седларов, но там нещата са в лична плоскост). Сега пазара е в неговата посока и си държи нервите... виж за другите понижители не мога да ги разбера.Last edited by bertram; 02.04.2020, 16:37.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнениеКажи му българин и не го обиждай повече...
Коментар
-
Женен съм и не страдам от липса на сексуален живот.Ама ти май скоро друго освен възглавницата не си прегръщала.Щом толкова злобно наричаш курви жени,които имат сексуални контакти,явно им завиждаш.На жените много им личи,когато дълго време не са виждали секс.Стават злобни и заядливи.Също като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение
Просто платени драскачи!
Нещо му липсва и знам , че не са го одобрили навремето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Човек с 0бр. имоти. Не са на почит в тези теми, защото повечето нямат експертизата да пишат от личен опит, но са нахални и кресливи с незнанията си.
- 1 like
Коментар
Коментар