Първоначално изпратено от 6000
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bota156; 06.06.2023, 16:23.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеТа кажи ми от къде ще дойдат тези продажби на пожар дето ще срутят пазара???
Проблема е ,че тея неща стават много бързо и докато участниците на пазара се усетят пазара се срутил
А като се срути, банки,съдия изпълнители,и разни надценили се пишман повишители ,изсипват огромно количество обори на тезгяха и става мазало.
Потенциалните купувачи пък след такъв спад предпочитат да изчакат да видят как ще се развие пазара.И в един момент на 100 "имота" за продажба има само 5 купувача
Така че опичай си акъла докато е време !Last edited by petrg5s; 06.06.2023, 15:00.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Леко бъркаш. Голяма част от тези пари се изгарят буквално. В допълнение депопулацията се развива с потресаващо бързи темпове. Да не викам дявола, но в много моменти от човешката история всички т.нар. активи са били абсолютно ненужни, направо безценни. И най-арните римски вили са били заебани.
Причината в София да не се сриват цените са доста но може би най важната е че голямата част дето държат имотите си имат и достатъчно пари и въобще не ги блазни да продават та да трупат още повече пари
Хората с ипотеки им е по изгодно да си плащат ипотеките вместо наем и не се вижда безработица в близко бъдеще
Та кажи ми от къде ще дойдат тези продажби на пожар дето ще срутят пазара???
Ето аз мислех да продам, не ми се получи на исканата цена и вместо да намаля цената го свалих от продажба наемът си върви бърза работа нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Леко бъркаш. Голяма част от тези пари се изгарят буквално. В допълнение депопулацията се развива с потресаващо бързи темпове. Да не викам дявола, но в много моменти от човешката история всички т.нар. активи са били абсолютно ненужни, направо безценни. И най-арните римски вили са били заебани.
Ще си пишем в бъдеще пак, то ще си покаже.Last edited by Kris_; 05.06.2023, 23:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Аз мога, и точно затова виждам, че много активи са подценени брутално. Даже са си крашнали доволно като не са мръднали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Да сравняваш 2011 с настоящият момент е смешно
Към онзи момент целият УСА дълг беше към 15 Трилиона а тия дни гласуваха 4 Трилиона увеличение
За сравнение БВП на Германия е под 4 трилиона или както беше казал някой американец
- Трябваха ни над 100г за да достигнем 3 Трилона дълг (визира времето до 1990-та) а днес гласуваха да го увеличат с 4 Трилиона
даже не можете да си представите за какви планини от пари става въпрос
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, не лежи на тая кълка с печатницата...
До колкото си спомням и през 2011г. имаше аналогична ситуация с тавана на дълга в САЩ. Тогава да не би имотите да се изстреляха веднага или продължиха да падат?
https://www.mediapool.bg/krai-na-kri...ews182672.html
Към онзи момент целият УСА дълг беше към 15 Трилиона а тия дни гласуваха 4 Трилиона увеличение
За сравнение БВП на Германия е под 4 трилиона или както беше казал някой американец
- Трябваха ни над 100г за да достигнем 3 Трилона дълг (визира времето до 1990-та) а днес гласуваха да го увеличат с 4 Трилиона
даже не можете да си представите за какви планини от пари става въпрос
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Къде е тази печатница?
Коментар
-
Терзиев плащаш 50лв обява за лека неквалифицирана работа на`1200лв и няма кой да ти се обади
Как точно очакваш да стане тая безработица като няма кой да работи
Обикалял съм малко тук там, ама не като турист. Половината Европа е готова да гладува, но не и да работи.
1200 за РАБОТА няма как да намериш. 1200 заплата за "работа" в БАН или в офисче са се утепали. Помисли колко програмиста се падат на един водопроводчик?
...
Не съм от вашите "понижители". Еле пък "до края на годината". Няма как да има спад 2023. Пак повтарям, че спад не значи, че номинално цените ще слизат.Last edited by terziеv; 05.06.2023, 21:55.
- 1 like
Коментар
-
Каврък нещо не те чувам да коментираш отварянето на печатницата - Нали тука преди 3 месеца ни обясняваше как щял света да свърши ако пак я отворели
Не мислиш ли че е момента да се извиниш за грешната си прогноза?
До колкото си спомням и през 2011г. имаше аналогична ситуация с тавана на дълга в САЩ. Тогава да не би имотите да се изстреляха веднага или продължиха да падат?
https://www.mediapool.bg/krai-na-kri...ews182672.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Чичото не дава и не съм го тормозил за къщата, за която бях писал. Да става каквото ще...
Продадох друг наследствен имот (чичото даже беше довел клиент). Имота не е толкова атрактивен и си мислех, че няма как да го продам (постройката е леееко незаконна), ама стана и то на много добра цена.
защо си траеш, давай детайлитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
чичо нави ли се
или с подправено пълномощно
Продадох друг наследствен имот (чичото даже беше довел клиент). Имота не е толкова атрактивен и си мислех, че няма как да го продам (постройката е леееко незаконна), ама стана и то на много добра цена.Last edited by Traicho_80; 05.06.2023, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, като се случат всички тези процеси, Трайчо ще си стане новия Каврък. Тогава ще се вайка, ех, ако аз преди 20г. бях се решил нещо....това къде 2039г. де.., може пък да прояви голяма решителност. Знае ли човек...
ако отново се стигне до облози, трайчо ще е моя фаворит
но тоя път няма да слагаме притеснителни ограничения във времето
отворен контест ще е и резултата ще гледаме в коледната нощ на 2039-та
след програмата с веско маринов и лили иваноа по бнтпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Каврък нещо не те чувам да коментираш отварянето на печатницата - Нали тука преди 3 месеца ни обясняваше как щял света да свърши ако пак я отворели
Не мислиш ли че е момента да се извиниш за грешната си прогноза?
Коментар
Коментар